ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

ដំណោះស្រាយ​ពិសេស​៖ ហេតុផល​ដែល​ស្ត្រី​មាន​ផ្ទៃពោះ និង​អ្នក​ខ្វះ​ឈា.ម​គួរតែ​ញ៉ាំ​ត្រកួន​រៀងរាល់ថ្ងៃ​!

1 ម៉ោង មុន

យោង​តាម​ការ​ចុះ​ផ្សាយ​របស់​សារព័ត៌មាន​បរទេស បាន​បង្ហាញ​ថា បន្លែ​ត្រកួន ដែល​ជា​បន្លែ​ដ៏​ពេញ​និយម គឺ​មាន​ប្រសិទ្ធភាព​ខ្ពស់​ក្នុង​ការ ព្យាបាល​បញ្ហា​ជំងឺ​ខ្វះ​គ្រាប់​ឈាមក្រហម ។ អាថ៌​កំបាំង​នៃ​អត្ថប្រយោជន៍​នេះ គឺ​ដោយសារ​ត្រកួន​មាន​ផ្ទុក​នូវ ជាតិ​ដែក…

យោង​តាម​ការ​ចុះ​ផ្សាយ​របស់​សារព័ត៌មាន​បរទេស បាន​បង្ហាញ​ថា បន្លែ​ត្រកួន ដែល​ជា​បន្លែ​ដ៏​ពេញ​និយម គឺ​មាន​ប្រសិទ្ធភាព​ខ្ពស់​ក្នុង​ការ ព្យាបាល​បញ្ហា​ជំងឺ​ខ្វះ​គ្រាប់​ឈាមក្រហម ។

អាថ៌​កំបាំង​នៃ​អត្ថប្រយោជន៍​នេះ គឺ​ដោយសារ​ត្រកួន​មាន​ផ្ទុក​នូវ ជាតិ​ដែក យ៉ាង​សម្បូរ​បែប​៖

មុខងារ​ជាតិ​ដែក​: រាង​កាយ​ត្រូវការ​ជាតិ​ដែក​ចាំបាច់ ដើម្បី បង្កើន​ការ​ផលិត​គ្រាប់​ឈាមក្រហម តាម​រយៈ​ការ​បង្កើត ជាតិ​អេ​ម៉ូ​ក្លូ​ប៊ី​ន ដែល​ដឹកនាំ​អុកស៊ីហ្សែន​។

ក្រុម​គោលដៅ​: ត្រកួន​ត្រូវ​បាន​ចាត់ទុកជា​បន្លែ​ដ៏​មាន​ប្រយោជន៍​ជា​ពិសេស​សម្រាប់ ស្ត្រី​មាន​ផ្ទៃពោះ ដែល​មាន​តម្រូវការ​ជាតិ​ដែក​ខ្ពស់​ក្នុង​របប​អាហារ ដើម្បី​ទ្រទ្រង់​សុខភាព​ម្តាយ និង​ទារក​។

សរុបសេចក្តី​: ការ​បរិភោគ​ត្រកួន​អាច​ជា​វិធីសាស្ត្រ​ធម្មជាតិ​ដ៏​សាមញ្ញ និង​ឆ្ងាញ់ ដើម្បី​បង្កើន​កម្រិត​ជាតិ​ដែក និង​ប្រយុទ្ធ​ប្រឆាំង​នឹង​ជំងឺ​ខ្វះ​គ្រាប់​ឈាម​៕

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ