ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

ស្ករ​ធ្លាក់ចុះ! ហេតុផល​អស្ចារ្យ​ដែល​ផ្លែ​ត្រប់​វែង​ក្លាយជា​អាហារ​ដ៏​សំខាន់​បំផុត​សម្រាប់​អ្នកជំងឺ​ទឹកនោមផ្អែម

11 ម៉ោង មុន

រាជធានីភ្នំពេញ៖​ សម្រាប់​អ្នកជំងឺ​ទឹកនោមផ្អែម​ប្រភេទ ២ ការ​ជ្រើសរើស​អាហារ​ដែល​អាច​គ្រប់គ្រង​ជាតិ​ស្ករ​ក្នុង​ឈាម​គឺ​ជា​រឿង​សំខាន់។ អ្នកជំនាញ​សុខភាព​បាន​ណែនាំ​ឲ្យ​បន្ថែម ផ្លែ​ត្រប់​វែង ក្នុង​របប​អាហារ​ប្រចាំថ្ងៃ។ យោងតាម​សារព័ត៌មាន​បរទេស ផ្លែ​ត្រប់​វែង​មាន​លក្ខណៈសម្បត្តិ​ដ៏​ល្អឥតខ្ចោះ​សម្រាប់​ការ​គ្រប់គ្រង​ជំងឺ​ទឹកនោមផ្អែម៖ ប្រសិទ្ធភាព​លើ​រាងកាយ៖…

រាជធានីភ្នំពេញ៖​ សម្រាប់​អ្នកជំងឺ​ទឹកនោមផ្អែម​ប្រភេទ ២ ការ​ជ្រើសរើស​អាហារ​ដែល​អាច​គ្រប់គ្រង​ជាតិ​ស្ករ​ក្នុង​ឈាម​គឺ​ជា​រឿង​សំខាន់។ អ្នកជំនាញ​សុខភាព​បាន​ណែនាំ​ឲ្យ​បន្ថែម ផ្លែ​ត្រប់​វែង ក្នុង​របប​អាហារ​ប្រចាំថ្ងៃ។

យោងតាម​សារព័ត៌មាន​បរទេស ផ្លែ​ត្រប់​វែង​មាន​លក្ខណៈសម្បត្តិ​ដ៏​ល្អឥតខ្ចោះ​សម្រាប់​ការ​គ្រប់គ្រង​ជំងឺ​ទឹកនោមផ្អែម៖

  • ជាតិ​កាក​សរសៃ​ខ្ពស់​: ផ្លែ​ត្រប់​វែង​សម្បូរ​ជាតិ​កាក​សរសៃ​ខ្ពស់។
  • ជាតិ​កាបូអ៊ីដ្រាត​ទាប: ផ្ទុយទៅវិញ ពួកវា​មាន​ជាតិ​កាបូអ៊ីដ្រាត​ក្នុង​កម្រិត​ទាប។

ប្រសិទ្ធភាព​លើ​រាងកាយ៖ លក្ខណសម្បត្តិ​រួមបញ្ចូល​គ្នា​ទាំងនេះ​មាន​ប្រយោជន៍​យ៉ាង​ខ្លាំង​ក្នុង​ការ រក្សា​កម្រិត​ជាតិ​ស្ករ​ក្នុង​ឈាម និង ត្រួតពិនិត្យ​ការ​ស្រូបយក​ជាតិ​ស្ករ​ក្នុង​រាងកាយ

ដូច្នេះ ផ្លែ​ត្រប់​វែង​ជា​ជម្រើស​ដ៏​ល្អ​បំផុត​ដែល​ជួយ​គាំទ្រ​ដល់​សុខភាព​អ្នកជំងឺ​ទឹកនោមផ្អែម​ប្រភេទ ២៕