ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

ផឹក​តែ​ដើម្បី​សុខភាព​! តែ​ទាំង​៥​ប្រភេទ​នេះ​ជួយ​ការពារ​អ្នក​ពី​មេរោគ និង​ជំងឺ​ផ្សេង​ៗ

3 ម៉ោង មុន

ក្នុង​យុគសម័យ​ដែល​សុខភាព​ក្លាយជា​អាទិភាព​ចម្បង ការពារ​ខ្លួន​ពី​បាក់តេរី និង​មេរោគ​គឺជា​ការ​ចាំបាច់​បំផុត​។ ក្រៅពី​ការ​លាងដៃ និង​ការ​ថែរក្សា​អនាម័យ​ខ្លួនប្រាណ តើ​អ្នកដឹង​ទេ​ថា ការ​ផឹក​តែ​មួយ​ចំនួន​ក៏​អាច​ជួយ​ដល់​ប្រព័ន្ធ​ការពារ​រាង​កាយ​របស់​អ្នក​បាន​ដែរ0x017d7 តែ​ទាំង ៥ ប្រភេទ​ខាងក្រោម​នេះ​មិន​ត្រឹមតែ​ជួយ​បន្ធូរ​អារម្មណ៍​ប៉ុណ្ណោះ​ទេ…

ក្នុង​យុគសម័យ​ដែល​សុខភាព​ក្លាយជា​អាទិភាព​ចម្បង ការពារ​ខ្លួន​ពី​បាក់តេរី និង​មេរោគ​គឺជា​ការ​ចាំបាច់​បំផុត​។ ក្រៅពី​ការ​លាងដៃ និង​ការ​ថែរក្សា​អនាម័យ​ខ្លួនប្រាណ តើ​អ្នកដឹង​ទេ​ថា ការ​ផឹក​តែ​មួយ​ចំនួន​ក៏​អាច​ជួយ​ដល់​ប្រព័ន្ធ​ការពារ​រាង​កាយ​របស់​អ្នក​បាន​ដែរ0x017d7 តែ​ទាំង ៥ ប្រភេទ​ខាងក្រោម​នេះ​មិន​ត្រឹមតែ​ជួយ​បន្ធូរ​អារម្មណ៍​ប៉ុណ្ណោះ​ទេ តែ​វា​ក៏​ជា​ភេសជ្ជៈ​ដ៏​អស្ចារ្យ​សម្រាប់​សុខភាព​របស់​អ្នកផង​ដែរ​។

១. តែ​បៃតង
តែ​បៃតង​សម្បូរ​ទៅ​ដោយសារ​ធាតុ Catechins ដែល​ជា​សារធាតុ​ប្រឆាំង​អុកស៊ីតកម្ម​ដ៏​មាន​ឥទ្ធិពល​។ វា​មាន​សមត្ថភាព​ជួយ​ទប់ស្កាត់​ការ​លូតលាស់​របស់​បាក់តេរី និង​មេរោគ​មួយ​ចំនួន​។ ការ​ផឹក​តែ​បៃតង​ជា​ប្រចាំ​អាច​ជួយ​ពង្រឹង​ប្រព័ន្ធ​ភាពស៊ាំ និង​កាត់​បន្ថយ​ហានិភ័យ​នៃ​ការ​ឆ្លង​មេរោគ​។

២. តែ​ខ្ញី
ខ្ញី​ត្រូវ​បាន​គេ​ស្គាល់​ជា​យូរ​មក​ហើយ​ថា​ជា​ឱសថ​ធម្មជាតិ​សម្រាប់​ព្យាបាល​ជំងឺ​ផ្សេង​ៗ​។ តែ​ខ្ញី​មាន​លក្ខណៈសម្បត្តិ​ប្រឆាំង​ការ​រលាក និង​ប្រឆាំង​មេរោគ​។ ការ​ផឹក​វា​ក្តៅ​ៗ​នៅ​ពេល​ព្រឹក ឬ​ពេល​ល្ងាច​អាច​ជួយ​បន្ធូរ​អារម្មណ៍​, កាត់​បន្ថយ​ការ​ចង្អោរ និង​ជួយ​សម្រួល​ផ្លូវដង្ហើម​នៅ​ពេល​ផ្តាសាយ​។

៣. តែ​ជីរអង្កាម (Peppermint)
ក្លិនក្រអូប​របស់​តែ​ជីរអង្កាម​អាច​ជួយ​ឱ្យ​អ្នកមាន​អារម្មណ៍​ស្រស់ស្រាយ​។ តែ​ប្រភេទ​នេះ​មាន​សារធាតុ​ប្រឆាំង​បាក់តេរី​ធម្មជាតិ ដែល​អាច​ជួយ​ការពារ​ប្រព័ន្ធ​រំលាយ​អាហារ និង​បំពង់ក​។ វា​ជា​ជម្រើស​ដ៏​ល្អ​សម្រាប់​អ្នក​ដែល​មាន​បញ្ហា​អាហារ​មិន​រំលាយ ឬ​ឈឺបំពង់ក​។

៤. តែ​រមៀត
រមៀត​មាន​សារធាតុ Curcumin ដែល​មាន​ប្រសិទ្ធភាព​ខ្ពស់​ក្នុង​ការ​ប្រឆាំង​ការ​រលាក និង​មេរោគ​។ ការ​ផឹក​តែ​រមៀត​អាច​ជួយ​កាត់​បន្ថយ​ការ​រលាក​រ៉ាំរ៉ៃ​ក្នុង​ខ្លួន និង​ជួយ​ដល់​សុខភាព​ថ្លើម​។ ដើម្បី​បង្កើន​ការ​ស្រូប​យក អ្នក​អាច​បន្ថែម​ម្រេចខ្មៅ​បន្តិច​ពេល​ធ្វើ​តែ​រមៀត​។

៥. តែ​ផ្កា​កុលាប (Rosehip Tea)
តែ​នេះ​សម្បូរ​ទៅ​ដោយ​វីតាមីន C ដែល​ជា​សារធាតុចិញ្ចឹម​សំខាន់​បំផុត​សម្រាប់​ប្រព័ន្ធ​ភាពស៊ាំ​។ វីតាមីន C ជួយ​ជំរុញ​ការ​ផលិត​កោសិកា​ឈាមស ដែល​ជា​កោសិកា​ដ៏​សំខាន់​ក្នុង​ការ​ប្រយុទ្ធ​ប្រឆាំង​នឹង​បាក់តេរី និង​មេរោគ​។

ការ​បញ្ចូល​តែ​ទាំងនេះ​ទៅ​ក្នុង​របប​អាហារ​ប្រចាំ​ថ្ងៃ គឺជា​វិធី​ដ៏​ងាយស្រួល និង​មាន​ប្រសិទ្ធភាព​ដើម្បី​ការពារ​សុខភាព​របស់​អ្នក​ពី​ខាងក្នុង​។ ជ្រើសរើស​ប្រភេទ​តែ​ដែល​អ្នក​ចូល​ចិត្ត ហើយ​ចាប់ផ្តើម​ពី​ពេល​នេះ​ទៅ​! ៕

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ