ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

ម្ទេស ខ្ទឹមស ស្លឹក​ក្រូចសើច ស្លឹក​ត្នោត ជួយ​រក្សា​គុណភាព​អង្ករ​បាន​យូរ សត្វ​ខ្មូត​មិន​ស៊ី​!

8 ម៉ោង មុន

តើ​អ្នក​ធ្លាប់​ជួប​បញ្ហា​មាន​សត្វល្អិត​ដ៏​ជា​ខ្មូត ឬ​កណ្តុរ​ចូល​ក្នុង​កន្លែង​ផ្ទុក​អង្ករ​ដែរ​ឬទេ? ការ​រក្សា​ទុក​អង្ករ​ឱ្យ​បាន​ត្រឹមត្រូវ​គឺជា​រឿង​សំខាន់​ណាស់ ដើម្បី​រក្សា​គុណភាព និង​អនាម័យ​។ ខាងក្រោម​នេះ​ជា​វិធីសាស្ត្រ​ប្រពៃណី និង​ទំនើប​ដែល​អ្នក​អាច​សាកល្បង​បាន​។ វិធីសាស្ត្រ​បុរាណវិធីសាស្ត្រ​ទាំងនេះ​ប្រើប្រាស់​គ្រឿងទេស​ធម្មជាតិ​ដែល​មាននៅ​ក្នុង​ផ្ទះបាយ​របស់​អ្នក​៖ ប្រើ​ម្ទេស ឬ​ខ្ទឹមស​ស្ងួត​:…

តើ​អ្នក​ធ្លាប់​ជួប​បញ្ហា​មាន​សត្វល្អិត​ដ៏​ជា​ខ្មូត ឬ​កណ្តុរ​ចូល​ក្នុង​កន្លែង​ផ្ទុក​អង្ករ​ដែរ​ឬទេ? ការ​រក្សា​ទុក​អង្ករ​ឱ្យ​បាន​ត្រឹមត្រូវ​គឺជា​រឿង​សំខាន់​ណាស់ ដើម្បី​រក្សា​គុណភាព និង​អនាម័យ​។ ខាងក្រោម​នេះ​ជា​វិធីសាស្ត្រ​ប្រពៃណី និង​ទំនើប​ដែល​អ្នក​អាច​សាកល្បង​បាន​។

វិធីសាស្ត្រ​បុរាណ
វិធីសាស្ត្រ​ទាំងនេះ​ប្រើប្រាស់​គ្រឿងទេស​ធម្មជាតិ​ដែល​មាននៅ​ក្នុង​ផ្ទះបាយ​របស់​អ្នក​៖

ប្រើ​ម្ទេស ឬ​ខ្ទឹមស​ស្ងួត​: ដាក់​ម្ទេស​ក្រៀម ឬ​ខ្ទឹមស​ស្ងួត​ចូល​ក្នុង​ធុង​អង្ករ​។ ក្លិន​របស់​វា​អាច​ជួយ​បណ្ដេញ​កណ្ដុរ​។

ប្រើ​ស្លឹក​ក្រូចសើច ឬ​ស្លឹក​ត្នោត​: ដាក់​ស្លឹកឈើ​ក្រអូប​ទាំងនេះ​ចូល​ក្នុង​អង្ករ វា​នឹង​ជួយ​ទប់ស្កាត់​សត្វ​កណ្ដុរ និង​ផ្តល់​ក្លិនក្រអូប​ស្រាល​ៗ​ពេល​ចម្អិន​។
ហាលថ្ងៃ​: ប្រសិនបើ​អ្នកទិញ​អង្ករ​ច្រើន គួរ​យក​វា​ចេញ​ហាលថ្ងៃ​ម្តងម្កាល​ដើម្បី​កាត់​បន្ថយ​សំណើម និង​ការពារ​កុំឱ្យ​មាន​ខែ​។

វិធីសាស្ត្រ​ទំនើប
ប្រើ​ធុង​បូម​ធូលី​: ធុង ឬ​ថង់​បូម​ធូលី​ជួយ​កាត់​ផ្តាច់​ខ្យល់ និង​សំណើម​ពី​បរិយាកាស​ខាងក្រៅ ដែល​អាច​ការពារ​មិន​ឱ្យ​មាន​ខែ​ដុះ​បាន​។

ទុក​ក្នុង​ទូទឹកកក ឬ​ទូទឹកកក​: ការ​ទុក​អង្ករ​នៅ​កន្លែង​ត្រជាក់​ដែល​មាន​សីតុណ្ហភាព​ពី ០-៥ អង្សា​សេ អាច​បញ្ឈប់​ការ​លូតលាស់​របស់​ខែស៊ី​បាន​យ៉ាង​មាន​ប្រសិទ្ធភាព​។

ប្រើ​ដប​ទឹក​ផឹក​: ការ​ដាក់​អង្ករ​ក្នុង​ដប​ប្លា​ស្ទិ​ក ឬ​កែវ​ជួយ​ការពារ​វា​ពី​ខ្យល់ និង​ធ្វើ​ឱ្យ​វា​ងាយស្រួល​ប្រើប្រាស់​។ វា​ក៏​ជួយ​ឱ្យ​អ្នក​អាច​បើក​ប្រើប្រាស់​ម្តង​បន្តិច​ៗ​បាន​ផង​ដែរ ដោយ​មិន​ចាំបាច់​បើក​ថង់​ធំ​ញឹកញាប់​។

វិធីសាស្ត្រ​ទាំងនេះ​អាច​ជួយ​ឱ្យ​អ្នករក្សា​ទុក​អង្ករ​បាន​យូរ និង​រក្សា​គុណភាព​របស់​វា​បាន​ល្អ​៕

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ