ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

អំបិល ទឹកខ្មេះ ជួយ​ឱ្យ​ស្ងោរ​ពង​ងាយ​បកសម្បក

5 ម៉ោង មុន

ការ​ស្ងោរ​ពងមាន់​ពង​ទា​ឱ្យ​ងាយ​បកសំបក​ចេញ​គឺជា​រឿង​ពិបាក​មួយ ប៉ុន្តែ​ជាមួយនឹង​គន្លឹះ​ខាងក្រោម​នេះ អ្នក​នឹង​ទទួល​បាន​លទ្ធផល​ល្អ​៖ ជ្រើសរើស​ពង​ដែល​ចាស់​បន្តិច​: ប្រសិនបើ​អ្នក​ប្រើ​ពង​ដែល​ទើបនឹង​ប្រមូល​ផល​ថ្មី​ៗ គួរ​ទុក​វា​ក្នុង​ទូទឹកកក​រយៈពេល​មួយ ឬ​ពីរ​ថ្ងៃមុន​ពេល​ស្ងោរ​។ វា​នឹង​ជួយ​ឱ្យ​ប្រូតេអ៊ីន​នៅ​ក្នុង​ស៊ុត​ងាយ​បក​ចេញពី​សំបក​។ ប្រើ​ពង​នៅ​សីតុណ្ហភាព​បន្ទប់​: មុន​នឹង​ស្ងោរ​,…

ការ​ស្ងោរ​ពងមាន់​ពង​ទា​ឱ្យ​ងាយ​បកសំបក​ចេញ​គឺជា​រឿង​ពិបាក​មួយ ប៉ុន្តែ​ជាមួយនឹង​គន្លឹះ​ខាងក្រោម​នេះ អ្នក​នឹង​ទទួល​បាន​លទ្ធផល​ល្អ​៖

ជ្រើសរើស​ពង​ដែល​ចាស់​បន្តិច​: ប្រសិនបើ​អ្នក​ប្រើ​ពង​ដែល​ទើបនឹង​ប្រមូល​ផល​ថ្មី​ៗ គួរ​ទុក​វា​ក្នុង​ទូទឹកកក​រយៈពេល​មួយ ឬ​ពីរ​ថ្ងៃមុន​ពេល​ស្ងោរ​។ វា​នឹង​ជួយ​ឱ្យ​ប្រូតេអ៊ីន​នៅ​ក្នុង​ស៊ុត​ងាយ​បក​ចេញពី​សំបក​។

ប្រើ​ពង​នៅ​សីតុណ្ហភាព​បន្ទប់​: មុន​នឹង​ស្ងោរ​, គួរ​យក​ពង​ចេញពី​ទូទឹកកក ហើយ​ទុក​ចោល​ប្រហែល ១៥-២០ នាទី​។ នេះ​ជួយ​ការពារ​សំបក​មិន​ឱ្យ​ប្រេះ​នៅ​ពេល​ដាក់​ចូល​ក្នុង​ទឹក​ក្តៅ​។
បន្ថែម​គ្រឿងផ្សំ​ជំនួយ​: ដើម្បី​ធ្វើ​ឱ្យ​ការ​បកសំបក​កាន់តែ​ងាយស្រួល អ្នក​អាច​បន្ថែម​គ្រឿងផ្សំ​មួយ​

ចំនួន​ទៅ​ក្នុង​ទឹក​ស្ងោរ​៖
អំបិល​: ដាក់​អំបិល​ប្រហែល ១ ស្លាបព្រា​កាហ្វេ​ក្នុង​ទឹក​។ អំបិល​ជួយ​ឱ្យ​សំបក​ស៊ុត​ងាយ​បក​ចេញ​។
ទឹកខ្មេះ​: ទឹកខ្មេះ​ជា​អាស៊ីត​ស្រាល​ដែល​ជួយ​បន្ទន់​សំបក​ពង និង​ធ្វើ​ឱ្យ​វា​ងាយ​របក​។
ការ​អនុវត្ត​តាម​គន្លឹះ​ទាំងនេះ​នឹង​ជួយ​ឱ្យ​អ្នក​ទទួល​បាន​ពង​ស្ងោរ​ដែល​មាន​សាច់​ស្អាត និង​មិន​ជាប់​សំបក​៕

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ