ការស្ងោរពងមាន់ពងទាឱ្យងាយបកសំបកចេញគឺជារឿងពិបាកមួយ ប៉ុន្តែជាមួយនឹងគន្លឹះខាងក្រោមនេះ អ្នកនឹងទទួលបានលទ្ធផលល្អ៖
ជ្រើសរើសពងដែលចាស់បន្តិច: ប្រសិនបើអ្នកប្រើពងដែលទើបនឹងប្រមូលផលថ្មីៗ គួរទុកវាក្នុងទូទឹកកករយៈពេលមួយ ឬពីរថ្ងៃមុនពេលស្ងោរ។ វានឹងជួយឱ្យប្រូតេអ៊ីននៅក្នុងស៊ុតងាយបកចេញពីសំបក។
ប្រើពងនៅសីតុណ្ហភាពបន្ទប់: មុននឹងស្ងោរ, គួរយកពងចេញពីទូទឹកកក ហើយទុកចោលប្រហែល ១៥-២០ នាទី។ នេះជួយការពារសំបកមិនឱ្យប្រេះនៅពេលដាក់ចូលក្នុងទឹកក្តៅ។
បន្ថែមគ្រឿងផ្សំជំនួយ: ដើម្បីធ្វើឱ្យការបកសំបកកាន់តែងាយស្រួល អ្នកអាចបន្ថែមគ្រឿងផ្សំមួយ
ចំនួនទៅក្នុងទឹកស្ងោរ៖
អំបិល: ដាក់អំបិលប្រហែល ១ ស្លាបព្រាកាហ្វេក្នុងទឹក។ អំបិលជួយឱ្យសំបកស៊ុតងាយបកចេញ។
ទឹកខ្មេះ: ទឹកខ្មេះជាអាស៊ីតស្រាលដែលជួយបន្ទន់សំបកពង និងធ្វើឱ្យវាងាយរបក។
ការអនុវត្តតាមគន្លឹះទាំងនេះនឹងជួយឱ្យអ្នកទទួលបានពងស្ងោរដែលមានសាច់ស្អាត និងមិនជាប់សំបក៕
ចែករំលែកព័តមាននេះ