ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

ឆ្អឹង​រឹង​មាំ និង​រាង​ស្លី​ម ដោយសារ​បន្លែ​សម្បូរ​ជាតិ​កាល់ស្យូម​ទាំងនេះ

1 ឆ្នាំ មុន

យើង​នឹង​បង្ហាញ​ជូន​អ្នក​នូវ​បន្លែ​ដែល​ធ្លាប់​ស្គាល់​ថា​មាន​ផ្ទុក​ជាតិ​កាល់ស្យូម​ច្រើន ដែល​ជួយ​អ្នក​បន្ថែម​កាល់ស្យូម​យ៉ាង​មាន​ប្រសិទ្ធភាព​ដោយ​មិន​ចាំបាច់​ប្រើ​ផលិតផល​បន្ថែម​។ ជាតិ​កាល់ស្យូម​មាន​តួនាទី​សំខាន់​ក្នុង​ការ​បង្កើត និង​ថែរក្សា​សុខភាព​ឆ្អឹង និង​សន្លាក់​។ បន្ថែម​ពីលើ​ប្រភព​កាល់ស្យូម​ពី​សាច់ និង​ទឹកដោះគោ បន្លែ​ជា​ច្រើន​ក៏​ជា​ប្រភព​សម្បូរ​ជាតិ​កាល់ស្យូម​ផង​ដែរ​។ ដូច្នេះ​ហើយ ក្នុង​របប​អាហារ​ប្រចាំ​ថ្ងៃ…

យើង​នឹង​បង្ហាញ​ជូន​អ្នក​នូវ​បន្លែ​ដែល​ធ្លាប់​ស្គាល់​ថា​មាន​ផ្ទុក​ជាតិ​កាល់ស្យូម​ច្រើន ដែល​ជួយ​អ្នក​បន្ថែម​កាល់ស្យូម​យ៉ាង​មាន​ប្រសិទ្ធភាព​ដោយ​មិន​ចាំបាច់​ប្រើ​ផលិតផល​បន្ថែម​។

ជាតិ​កាល់ស្យូម​មាន​តួនាទី​សំខាន់​ក្នុង​ការ​បង្កើត និង​ថែរក្សា​សុខភាព​ឆ្អឹង និង​សន្លាក់​។ បន្ថែម​ពីលើ​ប្រភព​កាល់ស្យូម​ពី​សាច់ និង​ទឹកដោះគោ បន្លែ​ជា​ច្រើន​ក៏​ជា​ប្រភព​សម្បូរ​ជាតិ​កាល់ស្យូម​ផង​ដែរ​។ ដូច្នេះ​ហើយ ក្នុង​របប​អាហារ​ប្រចាំ​ថ្ងៃ ការ​បង្កើន​ការ​ទទួលទាន​បន្លែ ទឹក​ផ្លែ​ឈើ និង​អាហារ​ធម្មជាតិ គឺជា​ការ​ចាំបាច់​បំផុត ដើម្បី​ការពារ​សុខភាព​ឆ្អឹង និង​សន្លាក់​។

ជា​ពិសេស បន្លែ​ដែល​សម្បូរ​ទៅ​ដោយ​ជាតិ​កាល់ស្យូម ដូច​ជា ខាត់ណា ស្ពៃ​ចិន ស្ពៃ​ស្ពី​ណា​ច និង​ប្រូ​ខូ​លី សម្បូរ​ទៅ​ដោយ​ជាតិ​កាល់ស្យូម​។ ក្នុង​ចំណោម​នោះ ខាត់ណា​ជាប់​ចំណាត់ថ្នាក់​លេខ ១ ជាមួយនឹង​ជាតិ​កាល់ស្យូម ២៦៨ មី​លី​ក្រាម​ក្នុង ១០០ ក្រាម បន្ទាប់​មក ស្ពៃក្តោប​ចិន​ប្រហែល ១០០ មី​លី​ក្រាម ស្ពៃ​ស្ពី​ណា​ច ៣០ មី​លី​ក្រាម និង​ប្រូ​ខូ​លី​មាន​ជាតិ​កាល់ស្យូម ៣៥ មី​លី​ក្រាម​។ បន្លែ​ទាំងនេះ​មិន​ត្រឹមតែ​ផ្តល់​ជាតិ​កាល់ស្យូម​ដ៏​សម្បូរ​បែប​ប៉ុណ្ណោះ​ទេ ថែម​ទាំង​មាន​សារធាតុចិញ្ចឹម​សំខាន់​ៗ​ជា​ច្រើន​ទៀត ដែល​រួមចំណែក​ដល់​ការ​ពង្រឹង​សុខភាព​ឆ្អឹង និង​លើកកម្ពស់​គុណភាព​ជីវិត​ទាំងមូល​។

-​ផ្ទី

ជា​ប្រភព​អាហារ​គួរ​ឱ្យ​កត់សម្គាល់​ដែល​មាន​ជាតិ​កាល់ស្យូម​ប្រហែល 114 mg ក្នុង 100 ក្រាម​។ ក្រៅពី​ជាតិ​កាល់ស្យូម បន្លែ​នេះ​ក៏​ផ្តល់​វីតាមីន និង​សារធាតុ​រ៉ែ​ជា​ច្រើន​ដូច​ជា ជាតិ​ដែក ប្រូតេអ៊ីន ម៉ា​ញ៉េ​ស្យូ​ម និង​ស័ង្កសី រួម​ជាមួយនឹង​ជាតិ​សរសៃ ដើម្បី​ជួយ​ពង្រឹង​សុខភាព​ឆ្អឹង និង​សន្លាក់​។ កាឡូរី និង​ជាតិ​ខ្លាញ់​ទាប អា​ម៉ា​រ៉ា​ន់​ត​ក៏​មាន​ផ្ទុក​សារធាតុ​នីត្រាត​មាន​ប្រយោជន៍ ដែល​ជួយ​កាត់​បន្ថយ​សម្ពាធ​ឈាម បង្កើន​កម្រិត​អុកស៊ីហ្សែន​ក្នុង​ឈាម មាន​ឥទ្ធិពល​ប្រឆាំង​នឹង​ការ​រលាក និង​ល្អ​សម្រាប់​ប្រព័ន្ធ​រំលាយ​អាហារ ក៏​ដូច​ជា​សុខភាព​ខួរក្បាល​។

-​ដំឡូងជ្វា​

គឺជា​ជម្រើស​ដ៏​ល្អ​មួយទៀត​សម្រាប់​ជាតិ​កាល់ស្យូម ដោយ​ដំឡូងជ្វា​ធំ​មួយ​ផ្តល់​កាល់ស្យូម​ប្រហែល 68 មី​លី​ក្រាម​។ មិន​ត្រឹមតែ​ប៉ុណ្ណោះ ដំឡូងជ្វា​ក៏​សម្បូរ​ទៅ​ដោយ​ប៉ូ​តា​ស្យូ​ម និង​វីតាមីន A និង C ដែល​វីតាមីន A មាន​តួនាទី​យ៉ាង​សំខាន់​ក្នុង​ការ​ការពារ​ភ្នែក កាត់​បន្ថយ​ភាព​ចាស់ និង​ការពារ​ជំងឺមហារីក​។ លើស​ពី​នេះ ដំឡូងជ្វា​មាន​ជាតិ​ខ្លាញ់ និង​កាឡូរី​ទាប​តាម​ធម្មជាតិ ដែល​ធ្វើ​ឱ្យ​វា​ល្អ​សម្រាប់​របប​អាហារ​ដែល​មាន​សុខភាព​ល្អ​។

-​ឆៃថាវ

គឺជា​អាហារ​មួយ​ក្នុង​ចំណោម​អាហារ​ដែល​មាន​ជាតិ​កាល់ស្យូម​ខ្ពស់​បំផុត​ដែល​មាន​ជាតិ​កាល់ស្យូម​ប្រហែល 104 មី​លី​ក្រាម និង​សារធាតុ​រ៉ែ​ផ្សេង​ទៀត​ដូច​ជា 1 មី​លី​ក្រាម​នៃ​ជាតិ​ដែក 17 មី​លី​ក្រាម​នៃ​ម៉ា​ញ៉េ​ស្យូ​ម 23 មី​លី​ក្រាម​នៃ​ផូស្វ័រ 163 មី​លី​ក្រាម​នៃ​ប៉ូ​តា​ស្យូ​ម​ក្នុង 100 ក្រាម​។ ពួក​វា​ផ្តល់​សារធាតុចិញ្ចឹម​សំខាន់​ៗ​គ្រប់គ្រាន់ រួមចំណែក​ការពារ​សុខភាព​ឆ្អឹង ឱ្យ​ឆ្អឹង​រឹង​មាំ​។

-​មើម​ឈូក​

ក៏​មិន​គួរ​ត្រូវ​បាន​មើល​រំលង​ជាមួយនឹង​ជាតិ​កាល់ស្យូម​ប្រហែល 40 មី​លី​ក្រាម​ក្នុង 100 ក្រាម​។ បន្ថែម​ពីលើ​សម្បូរ​ទៅ​ដោយ​ជាតិ​សរសៃ ដើម្បី​គាំទ្រ​ដល់​ការ​រំលាយ​អាហារ និង​ពង្រឹង​សុខភាព​ឆ្អឹង ឫស​ផ្កាឈូក​ក៏​ជួយ​កាត់​បន្ថយ​ការ​រលាក ខណៈ​ពេល​ដែល​ផ្តល់​សារធាតុ​ប្រឆាំង​អុកស៊ីតកម្ម និង​អង់​ទី​ប៊ី​យ៉ូ​ទិ​ក​ជា​ច្រើន ការពារ​សុខភាព​យ៉ាង​ទូលំទូលាយ​។

អាហារ​នីមួយ​ៗ​គួរតែ​មាន​តុល្យភាព​ជាមួយនឹង​ក្រុម​សារធាតុចិញ្ចឹម​សំខាន់​ៗ​ចំនួន​បួន​គឺ ម្សៅ ខ្លាញ់​ដែល​មាន​សុខភាព​ល្អ វីតាមីន និង​សារធាតុ​រ៉ែ ដើម្បី​រក្សា​សុខភាព​ទូទៅ​។ ជា​ពិសេស អ្នក​ដែល​មាន​ជំងឺ​ឆ្អឹង និង​សន្លាក់​ត្រូវ​ពិនិត្យ​សុខភាព​ជា​ប្រចាំ​។

ដើម្បី​គ្រប់គ្រង​ជំងឺ​ឆ្អឹង វា​ចាំបាច់​ក្នុង​ការ​បង្កើន​អាហារ​សម្បូរ​វីតាមីន D, K, អូ​មេ​ហ្គា 3 និង​អាហារ​ប្រឆាំង​នឹង​ការ​រលាក​ដូច​ជា រមៀត ខ្ញី និង​ផ្លែ​ប៊ឺ​រី​។ លើស​ពី​នេះ ការ​បន្ថែម​សារធាតុ​ធម្មជាតិ​ដូច​ជា Collagen Type 2 និង Hydrolyzed Collagen Peptide ជួយ​គ្រប់គ្រង​ប្រព័ន្ធ​ភាព​សុំា បង្កើត​ឡើង​វិញ​នូវ​ឆ្អឹងខ្ចី​ក្នុង​សន្លាក់ និង​រក្សា​ទឹករំអិល​ក្នុង​សន្លាក់ ហើយ​គ្រឿងផ្សំ​ដូច​ជា Essent Eggshell Membrane Essence រមៀត និង Chondroitin Sulfate ជួយ​ទប់ស្កាត់​ការ​រលាក និង​បង្កើន​ការ ការ​បត់បែន​នៃ​ឆ្អឹងខ្ចី​រួម​គ្នា ការពារ​សុខភាព​ឆ្អឹង និង​សន្លាក់​យ៉ាង​មាន​ប្រសិទ្ធភាព​៕

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ