មុខម្ហូបថ្ងៃនេះងាយធ្វើ សាមញ្ញ ប៉ុន្តែឈ្ងុយឆ្ងាញ់គួរឱ្យចាប់អារម្មណ៍ញាំុងឱ្យស្ត្រីមេផ្ទះអាចរីករាយជាមួយស្វាមី និងក្រុមគ្រួសារបាន គឺ «ស្ងោរស៊ុបបង្គាឆ្នាំងភ្លើង» សង្ឃឹមថា នឹងទទួលបានរសជាតិថ្មីមួយទៀតប្រកបដោយភាពកក់ក្តៅ។
គ្រឿងផ្សំ ៖ ផ្សិតចំបើង ប៉េងបោះទុំ ខ្ទឹម.ស ខ្ញី ខ្ទឹមក្រហម គល់ស្លឹកគ្រៃ ម្ទេសប្លោកទុំ ស្ពៃបូកគោ ដើមខ្ទឹម ស្លឹកក្រូចសើច ទឹកបង្គាហឹរ ទឹកម្ទេស ទឹកក្រូចឆ្មារ ទឹកត្រី ស្ករ ដុំស៊ុបខ្ន និងបង្គា ។
វិធីចំអិន ៖ ត្រូវបកសំបកបង្គាចេញឆូតខុ្នងបង្គាយកសរសៃចេញឱ្យអស់ រួចទុកមួយអន្លើសិន ។ បន្ទាប់មកយកប៉េងបោះលាងទឹកឱ្យស្អាត ហើយហាន់ប៉េងបោះនោះជាដុំៗ ។ យកផ្សិតចំបើងមកពុះជាពីរ (ប្រើក្រពុំធំ) ហាន់ស្ពៃបូកគោកជាបន្ទះធំល្មម ដាក់គ្រឿង ខ្ទឹម.ស ខ្ញី ខ្ទឹមក្រហម គល់ស្លឹកគ្រៃ ចូលទៅក្នុងឆ្នាំងធម្មតា និងស្ងោរឱ្យពុះ រួចផ្ទេរចាក់ចូលក្នុងឆ្នាំងភ្លើងវិញរំងាស់ឱ្យរាងទន់បន្លែ រួចបន្ថែមគ្រឿងផ្សំរសជាតិចូលតាមតម្រូវការ ប្រសិនជាស្ទើររសជាតិណាមួយ ។
ឮជាចុងក្រោយត្រូវបន្ថែមគ្រឿងផ្សំមួយចំនួនទៀតដូចជា ម្ទេសប្លោក ដើមខ្ទឹម ស្លឹកក្រូចសើចជាការបញ្ចប់ ខណៈដែលក្លិនស៊ុបនេះជះរសជាតិឈ្ងុយចេញពីឆ្នាំងភ្លើង ៕
ចែករំលែកព័តមាននេះ