ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

​អនុប្រធាន​​​​សភា​ពាណិជ្ជ​កម្ម​​ខេត្តព្រះ​សីហនុ ​ពង្រឹង​​គុណភាព និង​​សុវត្ថិភាព​​​ម្ហូបអាហារ​

13 ឆ្នាំ មុន

ខេត្តព្រះសីហនុ​​​ ៖ ​​នៅសណ្ឋាគារ​​​​ផ្កាយ​​​៥ សុខា​​ខេត្តព្រះសីហនុ ​​នាព្រឹក​ថ្ងៃទី​​២២ សីហា ​​​២០១១ ​មានរៀបចំ​បើ​កអង្គ​​​សិក្ខា​សាលា​​​ផ្សព្វ​ផ្សាយ​​​ពីការយល់​ដឹង​​​ នៃសុវត្ថិ​ភាព​​​ចំណីអាហារ ​ក្រោ​ម​ការ​អញ្ជើញ​ចូលរួម​ពីលោកឈុន ​សារុំ ​​អនុ​ប្រធានសភា​​ពាណិជ្ជ​កកម្មខេត្តព្រះសីហនុ ​​លោក​សូ​ម៉ានិត តំណាង​​ឱ្យក្រុមហ៊ុន​ធីយូវី ​​​វេន​​លែន​​

ខេត្តព្រះសីហនុ​​​ ៖ ​​នៅសណ្ឋាគារ​​​​ផ្កាយ​​​៥ សុខា​​ខេត្តព្រះសីហនុ ​​នាព្រឹក​ថ្ងៃទី​​២២ សីហា ​​​២០១១ ​មានរៀបចំ​បើ​កអង្គ​​​សិក្ខា​សាលា​​​ផ្សព្វ​ផ្សាយ​​​ពីការយល់​ដឹង​​​នៃសុវត្ថិ​ភាព​​​ចំណីអាហារ ​ក្រោ​ម​ការ​អញ្ជើញ​ចូលរួម​ពីលោកឈុន ​សារុំ ​​អនុ​ប្រធានសភា​​ពាណិជ្ជ​កកម្មខេត្តព្រះសីហនុ ​​លោក​សូ​ម៉ានិត តំណាង​​ឱ្យក្រុមហ៊ុន​ធីយូវី ​​​វេន​​លែន​​ ខេម​បូ​ឌៀ ​​​លោកស្រី​​ឡឺ​ដេស ​មែងហ្គា​បេន ​អ្នក​ជំនាញ​ការមក​ពី​​​អេ​ស៊ីស ​សមាជិក សមាជិ​កា​​​សភាពាណិជ្ជកម្ម​​​​ខេត្ត ​​​អស់លោក លោកស្រី ​ជា​ម្ចាស់​​​សហគ្រាស​​​ និងជា​អាជីវ​ករ​ជាច្រើន​កុះ​ករ​។

លោក​សូម៉ានិត ​តំណាង​ឱ្យក្រុមហ៊ុន​​ធីយូវី ​​វេនលែន ​ខេមបូឌៀ ​បានឡើង​ពី​ការ​​​ចាប់​អារម្មណ៍​​ និង​ថ្លែង​អំណរគុណ​​​យ៉ាង​ជ្រាលជ្រៅ​​​​ដល់​សមាជិក សមាជិកា​​​ដែល​បានអញ្ជើញ​​​ចូល​រួម​​នា​ឱកាស​នោះ ។ លោក​​ថ្លែង​ថា ​តាមរយៈ​សិក្ខា​សាលា​​​នាថ្ងៃនេះ ​ពិតជា​បាន​ស្តែង​ចេញ​​នូវ​សារ​​ប្រយោជន៍​​​​យ៉ាង​សំខាន់​​​ដល់​បងប្អូន​ដែល​ជា​​អាជីវ​ករ​​ ព្រោះយើង​​​ដឹងហើយ​​​​​ថា ចំណីអាហារ​​​ជា​ប្រភព​​នៃ​សុខភាព​ ហើយ​វា​ក៏អាច​​​ប៉ះពាល់​ដល់សុខភាព​​ដែរ ប្រសិន​បើ​យើង​​ទទួលទាន​​ដោយ​​ខ្វះ​អនាម័យ​ ឬ​អាហារ​​​នោះគ្មាន​គុណភាព​។

លោកឈុន ​​សារុំ ​អនុប្រធាន​​សភាពាណិជ្ជ​កម្ម​ខេត្តព្រះសីហនុ ​បាន​ថ្លែង​​ថា អត្ថ​ប្រយោជន៍​​ខ្លាំង​ណាស់​សម្រាប់​យើង​ទាំងអស់​គ្នា​ ដែលមាន​លោក​ស្រី ​​ឡឺដេស ​មែងហ្គា​បេន ​​អ្នកជំនាញ​ការ​មក​ពី​​អេស៊ីស ​ចូលរួមក្នុង​អង្គសិក្ខា​សាលា​​​នេះ​​និង​ជា​ពិសេស​​មានការ​​ចូលរួម​​​វិភាគ​​​ទាន​​ពី​ក្រុមហ៊ុន​​ធីយូវី ​វេនលែន ​​ខេមបូឌៀ ​និងសូមថ្លែង​​​អំណរ​គុណ​​​ចំពោះ​​អស់​លោក លោក​ស្រី ជាប្រធាន ​​​អនុប្រធាន និង​​​តំណាង​រោង​ចក្រ​​​​សហគ្រាស​​​ទាំងអស់ដែលបាន​ឆ្លៀត​​​ឱកាស​ដ៏មានតម្លៃ ​អញ្ជើញ​ចូលរួម​នៅក្នុង​​អង្គ​សិក្ខាសាល​​នាពេល​នេះ ​​ផងដែរ ។ លោកឈុន ​សារុំ ​បញ្ជាក់​​ថា សិក្ខា​​សាលា​នេះ​​មាន​សារ​​សំខាន់​ និងជា​ផល​ប្រយោជន៍​​ចំពោះ​អាជីវករ​​ ផលិតករ នៅខេត្ត​ព្រះសីហនុ​​ទាំងអស់​។

លោក​​​ថ្លែង​បន្ត​ទៀត​ថា ​​ខេត្តព្រះ​​សីហនុ​​​ជា​ខេត្ត​​​​​មួយមានសក្តានុពល​​ល្អប្រសើរ​​​ និងជា​ប៉ូល​​សេដ្ឋកិច្ច​​មួយក្នុងចំណោម​​​ប៉ូល​ទាំង​​​​៣​នៃ​​​​ទិសដៅ​​សេដ្ឋកិច្ច​​របស់​រាជរដ្ឋាភិបាលកម្ពុជា​​ ដូច្នេះ​គុណ​ភាព​ម្ហូប​អាហារ​ និង​សុវត្ថិភាព​អ្នកទទួល​ទាន​ត្រូវ​តែ​ចាត់​ទុក​ជា​កត្តា​សំខាន់​ដើម្បី​ផ្តល់​សេចក្តី​ទុក​ចិត្ត​ដល់​ភ្ញៀវ​ទេសចរ​ជាតិ និង​អន្តរជាតិ៕