សុខភាព៖ យោងតាមការចុះផ្សាយរបស់សារព័ត៌មានបរទេស ស្លឹកខ្ទឹមត្រូវបានគេរកឃើញថា មានគុណប្រយោជន៍ដ៏សំខាន់ក្នុងការជួយទ្រទ្រង់សុខភាពរបស់អ្នកជំងឺទឹកនោមផ្អែម ដោយសារតែសមាសធាតុដ៏ពិសេសរបស់វា។
តើស្លឹកខ្ទឹមជួយគ្រប់គ្រងជាតិស្ករយ៉ាងដូចម្តេច?
ស្លឹកខ្ទឹមគឺជាប្រភពនៃសារធាតុដ៏សំខាន់ពីរដែលអាចជួយដល់ការគ្រប់គ្រងជាតិស្ករក្នុងឈាម៖
- សារធាតុ Allyl Propyl Disulfide: ស្លឹកខ្ទឹមគឺជាប្រភពដ៏ប្រសើរនៃសារធាតុ allyl propyl disulfideដែលមានសមត្ថភាពជួយក្នុងការ កាត់បន្ថយកម្រិតនៃជាតិស្ករក្នុងឈាម បានយ៉ាងមានប្រសិទ្ធភាព។
- ជាតិរ៉ែ Chromium: លើសពីនេះទៅទៀត ស្លឹកខ្ទឹមមានផ្ទុកនូវជាតិរ៉ែមួយប្រភេទហៅថា Chromiumដែលជាជាតិរ៉ែចាំបាច់សម្រាប់ គ្រប់គ្រងកម្រិតអាំងស៊ុយលីន ក្នុងឈាម។
អត្ថប្រយោជន៍ទ្វេដង៖ ការទទួលទានស្លឹកខ្ទឹម មិនត្រឹមតែជួយកាត់បន្ថយកម្រិតជាតិគ្លុយកូសដែលលើសប៉ុណ្ណោះទេ តែវាក៏ជួយកាត់បន្ថយ កម្រិតនៃកូឡេស្តេរ៉ូលមិនល្អ (LDL) ផងដែរ ដែលធ្វើឱ្យវាជាជម្រើសដ៏ល្អសម្រាប់សុខភាពបេះដូង និងសរសៃឈាមរបស់អ្នកជំងឺទឹកនោមផ្អែម។
ដំបូន្មាន៖ ការបន្ថែមស្លឹកខ្ទឹមទៅក្នុងមុខម្ហូបប្រចាំថ្ងៃ អាចជាវិធីសាស្ត្រធម្មជាតិមួយដើម្បីគាំទ្រដល់ការគ្រប់គ្រងជំងឺទឹកនោមផ្អែម និងសុខភាពទូទៅរបស់អ្នក៕
ចែករំលែកព័តមាននេះ