ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

មិន​ធាត់ មិន​ទល់លាមក​! សណ្ដែកបាយ​៖ កំពូល​អាហារ​សម្ងាត់​ជួយ​ពោះវៀន​ដើរ​ស្រួល និង​រក្សា​រាង​ស្អាត​!

12 ម៉ោង មុន

សណ្ដែកបាយ ឬ​ដែល​គេ​ស្គាល់​ជា​ទូទៅ​ថា​ជា​សណ្ដែកខៀវ មិន​ត្រឹមតែ​ជា​គ្រឿងផ្សំ​ដ៏​សំខាន់​សម្រាប់​ធ្វើ​បង្អែម ឬ​ម្ហូបអាហារ​ប៉ុណ្ណោះ​ទេ តែ​វា​ជា​គ្រាប់​ធញ្ញជាតិ​ដ៏​មាន​ឥទ្ធិពល​បំផុត​ក្នុង​ការ​ផ្ដល់​ទាំង​កម្លាំង និង​ជួយ​ថែរក្សា​រាង​។១. កំពូល​ប្រភព​ប្រូតេអ៊ីន​ដ៏​មាន​តម្លៃ សណ្ដែកបាយ​ជា​ជម្រើស​ដ៏​ល្អ​សម្រាប់​អ្នក​ដែល​ចង់​បង្កើន​ការ​ទទួលទាន​ប្រូតេអ៊ីន​ដោយ​មិន​ចាំបាច់​ពឹងផ្អែក​លើ​សាច់សត្វ​ច្រើន​ពេក​។ គ្រាន់តែ​សណ្ដែកបាយ ១០០…

សណ្ដែកបាយ ឬ​ដែល​គេ​ស្គាល់​ជា​ទូទៅ​ថា​ជា​សណ្ដែកខៀវ មិន​ត្រឹមតែ​ជា​គ្រឿងផ្សំ​ដ៏​សំខាន់​សម្រាប់​ធ្វើ​បង្អែម ឬ​ម្ហូបអាហារ​ប៉ុណ្ណោះ​ទេ តែ​វា​ជា​គ្រាប់​ធញ្ញជាតិ​ដ៏​មាន​ឥទ្ធិពល​បំផុត​ក្នុង​ការ​ផ្ដល់​ទាំង​កម្លាំង និង​ជួយ​ថែរក្សា​រាង​។
១. កំពូល​ប្រភព​ប្រូតេអ៊ីន​ដ៏​មាន​តម្លៃ

សណ្ដែកបាយ​ជា​ជម្រើស​ដ៏​ល្អ​សម្រាប់​អ្នក​ដែល​ចង់​បង្កើន​ការ​ទទួលទាន​ប្រូតេអ៊ីន​ដោយ​មិន​ចាំបាច់​ពឹងផ្អែក​លើ​សាច់សត្វ​ច្រើន​ពេក​។ គ្រាន់តែ​សណ្ដែកបាយ ១០០ ក្រាម អាច​ផ្ដល់​នូវ​ប្រូតេអ៊ីន​ជា​មធ្យម​រហូត​ដល់ ៣ ក្រាម ដែល​មាន​តួនាទី​សំខាន់​ក្នុង​ការ​៖

កសាង និង​ជួសជុល​សាច់ដុំ​ដែល​ខូចខាត​។
ផ្ដល់​ថាមពល​យូរអង្វែង​ដល់​រាង​កាយ​។
ទ្រទ្រង់​ប្រព័ន្ធ​ភាពស៊ាំ​ឲ្យ​រឹង​មាំ​។

២. ជាតិ​សរសៃ​ខ្ពស់​៖ កូនសោរ​ចាក់សោ​ការ​ស្រក​ទម្ងន់

លក្ខណៈ​ពិសេស​មួយទៀត​របស់​សណ្ដែកបាយ គឺ​វា​មាន​ជាតិ​សរសៃ​ខ្ពស់​ខ្លាំង​។ ជាតិ​សរសៃ​នេះ​ដើរតួ​នាទី​យ៉ាង​សំខាន់​សម្រាប់​ការ​គ្រប់គ្រង​ទម្ងន់ និង​សុខភាព​ពោះវៀន​៖

ជួយ​ឲ្យ​ឆ្អែត​បាន​យូរ​៖ ដោយសារ​តែ​វា​ត្រូវ​ចំណាយពេល​យូរ​ដើម្បី​រំលាយ ជាតិ​សរសៃ​ធ្វើ​ឲ្យ​អ្នកមាន​អារម្មណ៍​ឆ្អែត​បាន​យូរអង្វែង កាត់​បន្ថយ​ចំណង់​អាហារ​ចង់​ញ៉ាំ​ច្រើន​ហួស​កម្រិត​។
គ្រប់គ្រង​ទម្ងន់​ល្អ​៖ ភាពឆ្អែត​នេះ​ជួយ​កាត់​បន្ថយ​បរិមាណ​កាឡូរី​សរុប​ដែល​អ្នក​បាន​ទទួលទាន​ប្រចាំ​ថ្ងៃ ធ្វើ​ឲ្យ​ដំណើរការ​នៃ​ការ​សម្រក និង​រក្សា​ទម្ងន់​កាន់តែ​មាន​ប្រសិទ្ធភាព​។

ប្រសិនបើ​អ្នក​កំពុង​ស្វែងរក​អាហារ​ដែល​ផ្ដល់​ទាំង​កម្លាំង ជួយ​រំលាយ​អាហារ​បាន​ល្អ និង​ជា​ពិសេស​ជួយ​ឲ្យ​អ្នករក្សា​បាន​នូវ​រាង​ស្លី​ម សណ្ដែកបាយ​ពិតជា​ជម្រើស​ដ៏​ល្អ​បំផុត​ដែល​អ្នក​មិន​គួរ​រំលង​!

គន្លឹះ​បន្ថែម​៖ អ្នក​អាច​បន្ថែម​សណ្ដែកបាយ​ទៅ​ក្នុង​បបរ ធ្វើ​ជា​ទឹក​សណ្ដែក ឬ​ប្រើប្រាស់​វា​ទៅ​ក្នុង​សាឡា​ត់ ដើម្បី​បង្កើន​រសជាតិ និង​គុណប្រយោជន៍​ចំពោះ​សុខភាព​៕

(​ប្រភព​៖ បរទេស​)

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ