ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

រមៀត​៖ កំពូល​អាហារ​បំប៉ន​ឈា.ម និង​ពង្រឹង​ឆ្អឹ.ង​!

6 ម៉ោង មុន

រមៀត ត្រូវ​បាន​គេ​ស្គាល់​ជា​ទូទៅ​ថា​ជា​គ្រឿងផ្សំ​ដ៏​សំខាន់​ក្នុង​ការ​ចម្អិន​អាហារ ប៉ុន្តែ​វា​គឺជា​ប្រភព​អាហារូបត្ថម្ភ​ដ៏​អស្ចារ្យ​មួយ​ដែល​អាច​ជួយ ពង្រឹង​សុខភាព​ឆ្អឹង និង​ឈាម របស់​អ្នក​បាន​យ៉ាង​មាន​ប្រសិទ្ធភាព​។ សមាសធាតុ​អាហារូបត្ថម្ភ​ដ៏​មាន​តម្លៃ​៖ក្រៅពី​ផ្តល់​នូវ​រសជាតិ និង​ពណ៌​ដ៏​ឈ្ងុយ​ឆ្ងាញ់ រមៀត​ក៏​មាន​ផ្ទុក​នូវ​ជីវជាតិ​សំខាន់​ៗ​ដូច​ជា​៖ ប្រូតេអ៊ីន​:…

រមៀត ត្រូវ​បាន​គេ​ស្គាល់​ជា​ទូទៅ​ថា​ជា​គ្រឿងផ្សំ​ដ៏​សំខាន់​ក្នុង​ការ​ចម្អិន​អាហារ ប៉ុន្តែ​វា​គឺជា​ប្រភព​អាហារូបត្ថម្ភ​ដ៏​អស្ចារ្យ​មួយ​ដែល​អាច​ជួយ ពង្រឹង​សុខភាព​ឆ្អឹង និង​ឈាម របស់​អ្នក​បាន​យ៉ាង​មាន​ប្រសិទ្ធភាព​។

សមាសធាតុ​អាហារូបត្ថម្ភ​ដ៏​មាន​តម្លៃ​៖
ក្រៅពី​ផ្តល់​នូវ​រសជាតិ និង​ពណ៌​ដ៏​ឈ្ងុយ​ឆ្ងាញ់ រមៀត​ក៏​មាន​ផ្ទុក​នូវ​ជីវជាតិ​សំខាន់​ៗ​ដូច​ជា​៖

ប្រូតេអ៊ីន​: ផ្តល់​ប្រមាណ ៣ ក្រាម ក្នុង ១០០ ក្រាម ដែល​ជួយ​ទ្រទ្រង់​សាច់ដុំ​។
ជាតិ​ដែក (Iron): សារធាតុ​ដ៏​សំខាន់​សម្រាប់ ពង្រឹង​ឈាម និង​ជួយ​ដល់​ការ​បង្កើត​គ្រាប់​ឈាមក្រហម​។
កាល់ស្យូម (Calcium): សារធាតុ​រ៉ែ​ដ៏​ចាំបាច់​សម្រាប់ ចិញ្ចឹម​ឆ្អឹង និង​រក្សា​ដង់ស៊ីតេ​ឆ្អឹង​។
វីតាមីន A: ជួយ​ដល់​ចក្ខុវិស័យ និង​ប្រព័ន្ធ​ភាពស៊ាំ​។
អត្ថប្រយោជន៍​ចំពោះ​សុខភាព​៖
ការ​រួម​បញ្ចូល​គ្នា​នៃ​ជាតិ​ដែក និង​កាល់ស្យូម​នេះ ធ្វើ​ឲ្យ​រមៀត​ក្លាយជា​ជម្រើស​ដ៏​ល្អ​សម្រាប់​៖

ពង្រឹង​ឈាម​: ស័ក្តិសម​សម្រាប់​អ្នក​ដែល​ចង់ ពង្រឹង​ឈាម ឬ​អ្នក​ដែល​មាន​បញ្ហា​ខ្វះ​គ្រាប់​ឈាម​។
ចិញ្ចឹម​ឆ្អឹង​: ជួយ​ដល់​ការ​លូតលាស់ និង​ថែរក្សា​ឆ្អឹង​ឲ្យ​នៅ​តែ រឹង​មាំ​។

ដូច្នេះ សូមកុំ​ភ្លេច​បន្ថែម​រមៀត​ទៅ​ក្នុង​មុខម្ហូប​ប្រចាំ​ថ្ងៃ​របស់​អ្នក ដើម្បី​ទទួល​បាន​ទាំង​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់ និង​សុខភាព​ល្អ​ទាំង​ឆ្អឹង និង​ឈាម​!

(​ប្រភព​៖ បរទេស​)

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ