ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

ដឹង​អត់? ត្រកួន ​អាច​បញ្ចុះ​សម្ពាធ​ឈា.ម គួរ​ញ៉ាំ​ឬ​អត់​សម្រាប់​អ្នក​សម្ពាធ​ទាប?

6 ម៉ោង មុន

ត្រកួន គឺជា​បន្លែ​បៃតង​ដ៏​ពេញ​និយម​មួយ​ដែល​មាន ជីវជាតិ​ខ្ពស់ និង​មាន​ផ្ទុក​នូវ វីតាមីន និង​សារធាតុ​រ៉ែ​ជា​ច្រើន ដែល​មាន​ប្រយោជន៍​ដល់​សុខភាព​ទូទៅ​របស់​មនុស្ស​យើង​។ ត្រកួន​ផ្តល់​អត្ថប្រយោជន៍​ជា​ច្រើន ដូច​ជា​ការ​ជួយ​សម្រួល​ដល់​ការ​រំលាយ​អាហារ និង​ពង្រឹង​ប្រព័ន្ធ​ភាពស៊ាំ​។…

ត្រកួន គឺជា​បន្លែ​បៃតង​ដ៏​ពេញ​និយម​មួយ​ដែល​មាន ជីវជាតិ​ខ្ពស់ និង​មាន​ផ្ទុក​នូវ វីតាមីន និង​សារធាតុ​រ៉ែ​ជា​ច្រើន ដែល​មាន​ប្រយោជន៍​ដល់​សុខភាព​ទូទៅ​របស់​មនុស្ស​យើង​។ ត្រកួន​ផ្តល់​អត្ថប្រយោជន៍​ជា​ច្រើន ដូច​ជា​ការ​ជួយ​សម្រួល​ដល់​ការ​រំលាយ​អាហារ និង​ពង្រឹង​ប្រព័ន្ធ​ភាពស៊ាំ​។

ទោះបីជា​យ៉ាងណា​ក៏​ដោយ ទោះបីជា​វា​មាន​អត្ថប្រយោជន៍​ច្រើន​ក៏​ដោយ ក៏​មាន ការ​ប្រុង​ប្រយ័ត្ន​មួយ​ចំនួន ដែល​ត្រូវធ្វើ​នៅ​ពេល​ទទួលទាន​វា​៖

ការ​ប្រុង​ប្រយ័ត្ន​ចំពោះ​សម្ពាធ​ឈាម​៖
លក្ខណៈសម្បត្តិ​បញ្ចុះ​សម្ពាធ​ឈាម​: ទឹក​ត្រកួន (​ឬ​ការ​ទទួលទាន​ត្រកួន​មួយ​ចំនួន​ធំ​) ត្រូវ​បាន​គេ​ដឹង​ថា​មាន លក្ខណៈសម្បត្តិ​បញ្ចុះ​សម្ពាធ​ឈាម​។

សម្រាប់​អ្នក​សម្ពាធ​ឈាម​ទាប​: ដូច្នេះ​ហើយ អ្នក​ដែល​មាន​សម្ពាធ​ឈាម​ទាប គួរតែ ប្រុង​ប្រយ័ត្ន ក្នុង​ការ​ទទួលទាន​វា​។ ដើម្បី​សុវត្ថិភាព ល្អ​បំផុត​គឺ​ត្រូវ ពិគ្រោះ​ជាមួយ​វេជ្ជបណ្ឌិត​ជា​មុន​សិន មុន​នឹង​សម្រេចចិត្ត​បញ្ចូល​ត្រកួន​ក្នុង​របប​អាហារ​ប្រចាំ​ថ្ងៃ​របស់​អ្នក​ច្រើន​ហួសហេតុ​ពេក​។

ការ​យល់​ដឹង​ពី​គុណសម្បត្តិ និង​ការ​ប្រុង​ប្រយ័ត្ន​ទាំងនេះ នឹង​ជួយ​អ្នក​ទទួល​បាន​អត្ថ​ប្រ​យ​យោជន៍​ពេញលេញ​ពី​បន្លែ​ត្រកួន​ដោយ​សុវត្ថិភាព​៕

(​ប្រភព​៖ បរទេស​)

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ