ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

កុំ​មើល​រំលង​! ទឹកត្នោត​ជួយ​ដាស់​ថ្លើម​អ្នក​ឱ្យ​មាន​សុខភាព​ល្អ និង​បន្សាប​ជាតិពុ.ល​ពី​ក្នុង​ខ្លួន​!

6 ម៉ោង មុន

ក្នុង​ចំណោម​គុណប្រយោជន៍​ទាំងអស់ ទឹកត្នោត​បាន​លាក់​នូវ​អាថ៌​កំបាំង​សុខភាព​ជា​ច្រើន​។ ខាងក្រោម​នេះ​ជា​គុណប្រយោជន៍​ដ៏​គួរ​ឲ្យ​ចាប់អារម្មណ៍​របស់​ទឹកត្នោត​ដែល​អ្នក​គួរ​ដឹង​៖ ១. សារធាតុ​ត្រជាក់​ប្រឆាំង​នឹង​ការ​ខ្សោះ​ជាតិ​ទឹកទឹកត្នោត​គឺជា​ជម្រើស​ដ៏​ល្អ​បំផុត​សម្រាប់​ទទួលទាន​ក្នុង​រដូវក្ដៅ​។ គ្រប់គ្រង​សីតុណ្ហភាព​: ទឹកត្នោត​មាន​ឥទ្ធិពល ត្រជាក់​ដល់​រាង​កាយ ជួយ​បំបាត់​ការ​ស្រេកទឹក និង​រក្សា​សីតុណ្ហភាព​ស្នូល​របស់​រាង​កាយ​ឲ្យ​មាន​តុល្យភាព​។…

ក្នុង​ចំណោម​គុណប្រយោជន៍​ទាំងអស់ ទឹកត្នោត​បាន​លាក់​នូវ​អាថ៌​កំបាំង​សុខភាព​ជា​ច្រើន​។

ខាងក្រោម​នេះ​ជា​គុណប្រយោជន៍​ដ៏​គួរ​ឲ្យ​ចាប់អារម្មណ៍​របស់​ទឹកត្នោត​ដែល​អ្នក​គួរ​ដឹង​៖

១. សារធាតុ​ត្រជាក់​ប្រឆាំង​នឹង​ការ​ខ្សោះ​ជាតិ​ទឹក
ទឹកត្នោត​គឺជា​ជម្រើស​ដ៏​ល្អ​បំផុត​សម្រាប់​ទទួលទាន​ក្នុង​រដូវក្ដៅ​។

គ្រប់គ្រង​សីតុណ្ហភាព​: ទឹកត្នោត​មាន​ឥទ្ធិពល ត្រជាក់​ដល់​រាង​កាយ ជួយ​បំបាត់​ការ​ស្រេកទឹក និង​រក្សា​សីតុណ្ហភាព​ស្នូល​របស់​រាង​កាយ​ឲ្យ​មាន​តុល្យភាព​។

អេឡិចត្រូលីត​: ផ្លែ​ត្នោត​សម្បូរ​ទៅ​ដោយសារ​ធាតុ​រ៉ែ​សំខាន់​ៗ​ដូច​ជា សូ​ដ្យូ​ម និង ប៉ូ​តា​ស្យូ​ម ដែល​ដើរតួ​ជា​ដំណោះស្រាយ​ជាតិ​ទឹក​ក្នុង​មាត់​ធម្មជាតិ ជួយ រក្សា​តុល្យភាព​អេឡិចត្រូលីត និង​ការពារ​ភាព​អស់កម្លាំង ឬ​ការ​ខ្សោះ​ជាតិ​ទឹក​។

២. ជំនួយ​ដល់​ប្រព័ន្ធ​រំលាយ​អាហារ និង​ថ្លើម
កម្ចាត់​ទល់លាមក​: ផ្លែ​ត្នោត សម្បូរ​ទៅ​ដោយ ជាតិ​សរសៃ ដែល​មាន​សារៈសំខាន់​ណាស់​ក្នុង​ការ​ជំរុញ​ចលនា​ពោះវៀន​ឲ្យ​ដំណើរការ​ល្អ និង​ជួយ​សម្រួល​ដល់​បញ្ហា ទល់លាមក ឬ​ការ​រំលាយ​អាហារ​ផ្សេង​ៗ​។
សម្អាត​ជាតិពុល​: តាម​ការ​ប្រើប្រាស់​ឱសថ​បុរាណ ចំណែក​ផ្លែ​ត្នោត​ត្រូវ​បាន​គេ​ជឿ​ថា ដើរតួ​ជា ថ្នាំ​បំប៉ន​ថ្លើម ដោយ​ជួយ​សម្អាត​ជាតិពុល​ចេញពី​ក្នុង​ប្រព័ន្ធ​រាង​កាយ​។

៣. ពង្រឹង​ប្រព័ន្ធ​ការពារ និង​ប្រឆាំង​ការ​រលាក
ទឹកត្នោត​ផ្ទុក​នូវ​ជីវជាតិ​សំខាន់​ៗ និង​សមាសធាតុ​ប្រឆាំង​អុកស៊ីតកម្ម​៖

ប្រភព​វីតាមីន និង​រ៉ែ​: ផ្លែ​ត្នោត​ជា​ប្រភព​ដ៏​ល្អ​នៃ​វីតាមីន B និង C រួម​ទាំង​ជាតិ​ដែក ស័ង្កសី កាល់ស្យូម និង​ប៉ូ​តា​ស្យូ​ម ដែល​ទាំង​អស់នេះ​ជួយ ពង្រឹង​ប្រព័ន្ធ​ភាពស៊ាំ​។
ប្រឆាំង​អុកស៊ីតកម្ម​: ផ្លែ​ត្នោត​មាន​សមាសធាតុ ប្រឆាំង​ការ​រលាក និង ប្រឆាំង​អុកស៊ីតកម្ម ដូច​ជា សារធាតុ Phenolic និង Flavonoids ដែល​ជួយ​ការពារ​កោសិកា​ពី​ការ​ខូចខាត​រ៉ា​ឌី​កាល់​សេរី​។

៤. ល្អ​សម្រាប់​អ្នកជំងឺ​ទឹកនោមផ្អែម និង​គ្រប់គ្រង​ទម្ងន់
ជាតិ​ស្ករ​ទាប​: ស្ករត្នោត​ដែល​ផលិត​ចេញពី​ដើម​ត្នោត ត្រូវ​បាន​គេ​ដឹង​ថា​មាន ស​ន្ទ​ស្សន៍​គ្លី​សេ​មិ​ក​ទាប ដែល​ធ្វើ​ឲ្យ​វា​ជា​ជម្រើស​ដ៏​ល្អ​សម្រាប់​អ្នក​ដែល​កំពុង​តម​អាហារ ឬ​មាន​ជំងឺ​ទឹកនោមផ្អែម​។
គ្រប់គ្រង​ចំណង់​អាហារ​: ជាតិ​ជែ​ល​ធម្មជាតិ​នៅ​ក្នុង​ផ្លែ​ត្នោត​ផ្តល់​នូវ​អារម្មណ៍ ឆ្អែត​បាន​យូរ ដែល​ជួយ​កាត់​បន្ថយ​ចំណង់​អាហារ និង​ជា​ជំនួយ​ដល់​ការ​សម្រក​ទម្ងន់​។

៥. ថែរក្សា​សុខភាព​ស្បែក
ព្យាបាល​បញ្ហា​ស្បែក​: ទឹកត្នោត​ត្រូវ​បាន​គេ​ប្រើប្រាស់​ជា​ឱសថ​បុរាណ​ដើម្បី​ព្យាបាល​បញ្ហា រលាក​ស្បែក ឬ កន្ទួល​រមាស់​ក្នុង​រដូវក្ដៅ​។ វា​មាន​ប្រសិទ្ធភាព​ជួយ បំបាត់​ការ​រមាស់ និង​ផ្តល់​សំណើម​ដល់​ស្បែក​៕

(​ប្រភព​៖ បរទេស​)

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ