ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

ប្រយ័ត្ន​! «​ផ្លែ​បឺ​រ​» មិន​គួរ​ញ៉ាំ​ជាមួយ​អ្វី​នោះ​ទេ ព្រោះ​អាច​ប៉ះពាល់​ដល់​សុខភាព​ភ្លាម​ៗ!

1 ម៉ោង មុន

ផ្លែ​បឺ​របា​ន​ក្លាយជា​ផ្លែ​ឈើ​ដ៏​ពេញ​និយម​បំផុត​មួយ ដោយសារ​តែ​វា​មាន​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់ និង​សម្បូរ​ទៅ​ដោយ​សារធាតុចិញ្ចឹម​។ គេ​តែងតែ​ហៅ​វា​ថា​ជា «​អាហារ​ដ៏​អស្ចារ្យ​» ដែល​មាន​អត្ថប្រយោជន៍​ជា​ច្រើន​ដូច​ជា ជួយ​បំប៉ន​ស្បែក​, ជំនួយ​ដល់​ខួរក្បាល និង​ថែម​ទាំង​ជួយ​សម្រក​ទម្ងន់​ទៀត​ផង​។ ប៉ុន្តែ​តើ​អ្នកដឹង​ទេ​ថា…

ផ្លែ​បឺ​របា​ន​ក្លាយជា​ផ្លែ​ឈើ​ដ៏​ពេញ​និយម​បំផុត​មួយ ដោយសារ​តែ​វា​មាន​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់ និង​សម្បូរ​ទៅ​ដោយ​សារធាតុចិញ្ចឹម​។ គេ​តែងតែ​ហៅ​វា​ថា​ជា «​អាហារ​ដ៏​អស្ចារ្យ​» ដែល​មាន​អត្ថប្រយោជន៍​ជា​ច្រើន​ដូច​ជា ជួយ​បំប៉ន​ស្បែក​, ជំនួយ​ដល់​ខួរក្បាល និង​ថែម​ទាំង​ជួយ​សម្រក​ទម្ងន់​ទៀត​ផង​។

ប៉ុន្តែ​តើ​អ្នកដឹង​ទេ​ថា ទោះបីជា​ផ្លែ​បឺ​រ​ល្អ​យ៉ាងណា​ក៏​ដោយ ការ​ញ៉ាំ​វា​មិន​ត្រឹមត្រូវ​អាច​បង្ក​គ្រោះថ្នាក់​បាន0x017d7 ការ​ញ៉ាំ​ច្រើន​ពេក ឬ​ញ៉ាំ​ជាមួយ​អាហារ​ខុស​ប្រភេទ អាច​នាំ​ឱ្យ​មាន​ផល​ប៉ះពាល់​អវិជ្ជមាន​ដល់​សុខភាព​។ ដូច្នេះ សូម​ចៀសវាង​ញ៉ាំ​ផ្លែ​បឺ​រ​ជាមួយ​អាហារ​ទាំងនេះ​៖

កុំ​ញ៉ាំ​ផ្លែ​បឺ​រ​ជាមួយ​ផ្លែ​ឈើ​ដែល​មាន​ជាតិ​ម្សៅ​ខ្ពស់​!
អ្នក​មិន​គួរ​ញ៉ាំ​ផ្លែ​បឺ​រ​ជាមួយ​ផ្លែ​ឈើ​ដែល​មាន​ជាតិ​ម្សៅ​ខ្ពស់​នោះ​ទេ ដូច​ជា ចេកទុំ​, ល្ហុង​ទុំ​, ផ្លែ​ព្រូន និង ទំពាំងបាយជូរ ជាដើម​។ ការ​ផ្សំ​បញ្ចូល​គ្នា​នៃ​អាហារ​ទាំងនេះ​អាច​ធ្វើ​ឱ្យ​អ្នកមាន​អារម្មណ៍ ហើមពោះ និង រំលាយ​អាហារ​មិន​បាន​ល្អ​។

ដើម្បី​ទទួល​បាន​អត្ថប្រយោជន៍​ពេញលេញ​ពី​ផ្លែ​បឺ​រ អ្នក​គួរតែ​ជ្រើសរើស​អាហារ​ដែល​ត្រូវ​គ្នា​ដើម្បី​ទទួលទាន​ជាមួយ​វា​។ តើ​អ្នកមាន​ទម្លាប់​ញ៉ាំ​ផ្លែ​បឺ​រ​ជាមួយ​អ្វី​ដែរ?

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ