ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

ស្មាន​មិន​ដល់ ! ស៊ុប​មាន់​ជួយ​បំពេញ​ជាតិ​ទឹក​ដល់​រាង​កាយ​បាន​លឿន​វា​សម្បូរ​ដោយ​សារធាតុចិញ្ចឹម​ដូច​ជា វីតាមីន និង​ជាតិ​រ៉ែ

3 ម៉ោង មុន

ស៊ុប​មាន់ ជា​អាហារ​មួយ​ប្រភេទ​ដែល​មាន​ប្រយោជន៍​ច្រើន​ដល់​សុខភាព ពិសេស​នៅ​ពេល​យើង​មាន​អាកា​រៈ​មិនសូវ​ស្រួលខ្លួន ។ ខាងក្រោម​នេះ​ជា​អត្ថប្រយោជន៍​សំខាន់​ៗ​របស់​ស៊ុប​មាន់ ៖ ១.​ជួយ​ផ្ដល់​ជាតិ​ទឹក និង​សារធាតុចិញ្ចឹម​៖ នៅ​ពេល​ឈឺ កោសិកា​នៅ​ក្នុង​ខ្លួន​បាត់បង់​ជាតិ​ទឹក​ច្រើន…

ស៊ុប​មាន់ ជា​អាហារ​មួយ​ប្រភេទ​ដែល​មាន​ប្រយោជន៍​ច្រើន​ដល់​សុខភាព ពិសេស​នៅ​ពេល​យើង​មាន​អាកា​រៈ​មិនសូវ​ស្រួលខ្លួន ។ ខាងក្រោម​នេះ​ជា​អត្ថប្រយោជន៍​សំខាន់​ៗ​របស់​ស៊ុប​មាន់ ៖

១.​ជួយ​ផ្ដល់​ជាតិ​ទឹក និង​សារធាតុចិញ្ចឹម​៖ នៅ​ពេល​ឈឺ កោសិកា​នៅ​ក្នុង​ខ្លួន​បាត់បង់​ជាតិ​ទឹក​ច្រើន ដូចនេះ​ការ​ទទួលទាន​ស៊ុប​មាន់ អាច​ជួយ​បំពេញ​ជាតិ​ទឹក​ដល់​រាង​កាយ​បាន​លឿន ។ ក្រៅពី​នេះ វា​ក៏​សម្បូរ​ទៅ​ដោយ​សារធាតុចិញ្ចឹម​ចាំបាច់​ដូច​ជា វីតាមីន និង​ជាតិ​រ៉ែ​ផង​ដែរ ។

២.​ជួយ​សម្រួល​ដល់​ប្រព័ន្ធ​ដង្ហើម​៖ ចំហាយ​ក្តៅ​ៗ​ចេញពី​ស៊ុប​មាន់​អាច​ជួយ​សម្រួល​ដល់​ផ្លូវដង្ហើម និង​ធ្វើ​ឲ្យ​ច្រមុះ​ដែល​ស្ទះ​អាច​ស្រឡះ​បាន​ខ្លះ ។ ជាង​នេះ​ទៅ​ទៀត ក្នុង​ស៊ុប​មាន់​មាន​ផ្ទុក​អាស៊ីត​អា​មី​ណូ​ម្យ៉ាង​ឈ្មោះ​ថា cysteine ដែល​អាច​ជួយ​រំលាយ​ស្លេស្ម​នៅ​ក្នុង​សួត និង​ច្រមុះ​បាន ។

៣.​ពង្រឹង​ប្រព័ន្ធ​ភាពស៊ាំ​៖ ការ​សិក្សា​ខ្លះ​បាន​បង្ហាញ​ថា ការ​ទទួលទាន​ស៊ុប​មាន់​អាច​ជួយ​កាត់​បន្ថយ​ការ​រលាក និង​ពង្រឹង​ប្រព័ន្ធ​ភាពស៊ាំ​ក្នុង​រាង​កាយ ។ វា​ក៏​អាច​ជួយ​ឲ្យ​រាង​កាយ​មាន​កម្លាំង ដើម្បី​ប្រឆាំង​នឹង​មេរោគ​ផ្សេង​ៗ​បាន​ផង​ដែរ ។

៤.​ងាយស្រួល​រំលាយ​៖ ស៊ុប​មាន់​មាន​លក្ខណៈ​ទន់ និង​ងាយស្រួល​ក្នុង​ការ​ទទួលទាន​នៅ​ពេល​ដែល​យើង​គ្មាន​កម្លាំង ឬ​ចង់​ញ៉ាំ​អាហារ ។ វា​ក៏​ងាយស្រួល​ក្នុង​ការ​រំលាយ ដែល​មិន​ធ្វើ​ឱ្យ​ប្រព័ន្ធ​រំលាយ​អាហារ​យើង​ធ្វើការ​ធ្ងន់​ពេក​នោះ​ទេ ។

៥.​ជួយ​ឲ្យ​មាន​អារម្មណ៍​ធូរស្រាល​៖ ស៊ុប​មាន់​ត្រូវ​បាន​គេ​ចាត់ទុកជា​អាហារ​ពេល​មាន​ជំងឺ​តាំងពី​យូរយារ​ណាស់​មក​ហើយ​។ ក្លិន​ឈ្ងុយ និង​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់​របស់​វា​អាច​ជួយ​លើកទឹកចិត្ត និង​ធ្វើ​ឱ្យ​យើង​មាន​អារម្មណ៍​ធូរស្រាល​បាន​មួយ​កម្រិត​ផង​ដែរ ៕

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ