អស្ចារ្យមែន! ផ្លែម្រះជាអាហារបំប៉នធម្មជាតិសម្រាប់អ្នកជំងឺទឹកនោមផ្អែម
ផ្លែម្រះ ថ្វីត្បិតតែរសជាតិល្វីងរបស់វាអាចធ្វើឱ្យមនុស្សមួយចំនួនមិនចូលចិត្តក្ដី ក៏វាត្រូវបានគេប្រើប្រាស់ជាឱសថធម្មជាតិតាំងពីបុរាណមក។ ផ្លែម្រះមានផ្ទុកសារធាតុជាច្រើនដែលមានលក្ខណៈសម្បត្តិដូចអាំងស៊ុយលីន ដែលអាចជួយកាត់បន្ថយកម្រិតជាតិស្ករក្នុងឈាម។ វាជួយបង្កើនការបញ្ចេញអាំងស៊ុយលីន និងធ្វើឱ្យកោសិកាឆ្លើយតបកាន់តែល្អទៅនឹងអាំងស៊ុយលីន។ ដូច្នេះ ម្រះត្រូវបានគេប្រើប្រាស់ជាអាហារបំប៉នធម្មជាតិសម្រាប់អ្នកជំងឺទឹកនោមផ្អែមប្រភេទ ២។…
ចែករំលែកព័តមាននេះ