ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

ស្មាន​មិន​ដល់​សោះ​! គ្រាប់​ជី​មិន​ត្រឹមតែ​ជួយ​សម្រក​​ទម្ងន់​ទេ ថែម​ទាំង​ជួយ​ដល់​សុខភាព​ច្រើន​ទៀត

7 ម៉ោង មុន

គ្រាប់​ជី​គឺ​សម្បូរ​ដោយ​សារធាតុចិញ្ចឹម​ច្រើន​បំផុត​ពេល​ដែល​យើង​ដាក់​ត្រាំ​វា​ក្នុង​ទឹក ហើយ​ញ៉ាំ​។ វា​នឹង​ចាប់ផ្តើម​រីក​ពេល​ប៉ះ​ទឹក យើង​អាច​ដាក់​វា ២ ស្លាបព្រា​បាយ​ត្រាំ​ក្នុង​ទឹក​ក្តៅ​ឧណ្ហ​ៗ​មួយ​កែវ ប្រហែល ១៥ នាទី​។ ទឹក​ក្តៅ​ឧណ្ហ​ៗ​ជា​ឲ្យ​គ្រាប់​ជី​រីក​បាន​ល្អ…

គ្រាប់​ជី​គឺ​សម្បូរ​ដោយ​សារធាតុចិញ្ចឹម​ច្រើន​បំផុត​ពេល​ដែល​យើង​ដាក់​ត្រាំ​វា​ក្នុង​ទឹក ហើយ​ញ៉ាំ​។ វា​នឹង​ចាប់ផ្តើម​រីក​ពេល​ប៉ះ​ទឹក យើង​អាច​ដាក់​វា ២ ស្លាបព្រា​បាយ​ត្រាំ​ក្នុង​ទឹក​ក្តៅ​ឧណ្ហ​ៗ​មួយ​កែវ ប្រហែល ១៥ នាទី​។ ទឹក​ក្តៅ​ឧណ្ហ​ៗ​ជា​ឲ្យ​គ្រាប់​ជី​រីក​បាន​ល្អ ហើយនឹង​បញ្ចេញ​សារធាតុ​ប្រឆាំង​អុកស៊ីតកម្ម និង​អង់ស៊ីម​រំលាយ​អាហារ​បាន​ល្អ​។

គ្រាប់​ជី​មាន​សារ​ប្រយោជន៍​ច្រើន​ណាស់​។ គ្រាប់​រុក្ខជាតិ​មួយ​មុខ​នេះ​គ្មាន​ក្លិន និង​រសជាតិ​អ្វី​ទេ យើង​អាច​ដាក់​វា​លាយ​ជាមួយ​អាហារ​ផ្សេង​ៗ​ដើម្បី​បង្កើន​សារធាតុចិញ្ចឹម​បាន​។ អាច​ដាក់​លាយ​ជាមួយ​ទឹកក្រូច​ឆ្មារ ដាក់​ក្នុង​ទឹកដោះគោ​ជូរ​ជាដើម​។

ចំពោះ​អត្ថប្រយោជន៍​វិញ គ្រាប់​ជី​មាន​ប្រយោជន៍​ច្រើន​ណាស់​ចំពោះ​សុខភាព ដែល​យើង​មិន​ធ្លាប់​បានដឹង​។ ហើយ​ខាងក្រោម​នេះ​ជា​អត្ថប្រយោជន៍​របស់​គ្រាប់​ជី ៖
១. ជួយ​សម្រក​ទម្ងន់
២. កាត់​បន្ថយកម្តៅ​ក្នុង​រាង​កាយ
៣. គ្រប់គ្រង​ជាតិ​ស្ករ​ក្នុង​ឈាម

៤. បំបាត់​ទល់លាមក និង​ហើមពោះ
៥. ព្យាបាល​ច្រាល​អាស៊ីត និង​ក្រហាយ​ទ្រូង
៦. ជួយ​ឲ្យ​ស្បែក និង​សក់​មាន​សុខភាព​ល្អ
៧. ព្យាបាល​ក្អក និង​ផ្តាសាយ​។

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ