ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

ម្រុំ មានសារធាតុពិសេស២ ដែលអាចប្រឆាំងនឹងមហារីក

2 ខែ មុន

ម្រុំ មានសមាសធាតុពិសេសពីរដែលជួយការពារជំងឺមហារីក និងការពារការរីកលូតលាស់នៃដុំសាច់។ រុក្ខជាតិ​នេះ​ពោរពេញ​ទៅដោយ​សារធាតុ​រ៉ែ​សំខាន់ៗ ដែល​ផ្តល់​នូវ​ប្រភព​សម្បូរ​ប្រូតេអ៊ីន វីតាមីន បេ​តា​កា​រ៉ូ​ទីន អាស៊ីត​អា​មី​ណូ និង​សមាសធាតុ phenolic…

ម្រុំ មានសមាសធាតុពិសេសពីរដែលជួយការពារជំងឺមហារីក និងការពារការរីកលូតលាស់នៃដុំសាច់។

រុក្ខជាតិ​នេះ​ពោរពេញ​ទៅដោយ​សារធាតុ​រ៉ែ​សំខាន់ៗ ដែល​ផ្តល់​នូវ​ប្រភព​សម្បូរ​ប្រូតេអ៊ីន វីតាមីន បេ​តា​កា​រ៉ូ​ទីន អាស៊ីត​អា​មី​ណូ និង​សមាសធាតុ phenolic ជាច្រើន​។ គ្រប់ផ្នែកទាំងអស់នៃរុក្ខជាតិ ចាប់ពីស្លឹក ដើម ដល់គ្រាប់ អាចត្រូវបានប្រើក្នុងអាហារ និងកែច្នៃឱសថ។

យោងតាមការសិក្សាជាច្រើន ម្រុំមានសារធាតុចិញ្ចឹមជាង 90 ប្រភេទ រួមទាំងវីតាមីន ចំនួន 7 សារធាតុរ៉ែចំនួន 6 អាស៊ីតអាមីណូចំនួន 18 និងសារធាតុប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្មចំនួន 46 ។ ជាពិសេស វា​ក៏​មាន​សារធាតុ​ប្រឆាំង​ការ​រលាក និង​អង់ទីប៊ីយ៉ូទិក​ធម្មជាតិ​ដ៏ច្រើន​ផងដែរ ជួយ​ការពារ​ជំងឺ​ជាច្រើន​ប្រភេទ។

ជាការកត់សម្គាល់ ម្រុំត្រូវបានគេស្គាល់ផងដែរសម្រាប់សមត្ថភាពរបស់វាក្នុងការជំរុញឱ្យកុមារញ៉ាំអាហារបានល្អ ជំនួយការឡើងទម្ងន់ ពង្រឹងប្រព័ន្ធភាពស៊ាំ និងជួយឱ្យប្រព័ន្ធរំលាយអាហារមានសុខភាពល្អ។

លើសពីនេះ ម្រុំក៏មានផ្ទុកនូវសារធាតុពិសេសចំនួនពីរដែលជួយការពារជំងឺមហារីក និងការពារការរីកលូតលាស់នៃដុំសាច់ ដោយប្រែក្លាយវាទៅជា “រុក្ខជាតិការពារមហារីក” ដែលមនុស្សជាច្រើនស្វែងរក។

មិនត្រឹមតែប៉ុណ្ណោះ ស្លឹក ម្រុំ ក៏មានផ្ទុកនូវសារធាតុប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្មយ៉ាងច្រើនដូចជា វីតាមីន C និងវីតាមីន A។ ទាំងនេះគឺជាសារធាតុដែលមានសមត្ថភាពបន្សាបរ៉ាឌីកាល់សេរី ដែលជាមូលហេតុនៃជំងឺ ចុះខ្សោយសាច់ដុំ ឬ ជំងឺស្ទះសសៃសរីរាង្គក្នុងខ្លួន ដូចជាលំពែង សួត និងពោះវៀន ដោយហេតុនេះជួយការពារ រាងកាយពីជំងឺគ្រោះថ្នាក់ ជាពិសេសជំងឺមហារីក៕

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ