ត្រីសាលម៉ុនសម្បូរទៅដោយសារធាតុចិញ្ចឹម បើបរិភោគរាល់ថ្ងៃវាការពារជំងឺជាច្រើន។
ការការពារជំងឺដាច់សរសៃឈាមខួរក្បាល
ត្រីសាលម៉ុនសម្បូរទៅដោយអាស៊ីតខ្លាញ់អូមេហ្គា ដែលជួយកែលម្អកម្រិតកូឡេស្តេរ៉ុលក្នុងឈាម ក៏ដូចជាគ្រប់គ្រងសម្ពាធឈាមផងដែរ Omega-3
ក៏ជួយកាត់បន្ថយហានិភ័យនៃការកកឈាមដែលនាំឱ្យស្ទះសរសៃឈាម ជួយការពារជំងឺបេះដូងនិងកាត់បន្ថយជំងឺបេះដូងផងដែរ ជំងឺដាច់សរសៃឈាមខួរក្បាល។
ត្រីសាលម៉ុនគឺល្អសម្រាប់សក់និងស្បែក
ត្រីសាលម៉ុនសម្បូរទៅដោយប្រូតេអ៊ីន វីតាមីន D និងអាស៊ីតខ្លាញ់ Omega-3 ដែលជួយកែលម្អវាយនភាពស្បែក និងធ្វើឱ្យសក់កាន់តែភ្លឺរលោង។
អាស៊ីតខ្លាញ់ Omega-3 ក៏ការពារកោសិកា និងផ្តល់សំណើមដល់ស្បែក ជំរុញការផលិតកូឡាជែនដើម្បីរក្សាស្បែកឱ្យមានសុខភាពល្អ និងយឺត។ ជាងនេះទៅទៀតអាស៊ីតខ្លាញ់នៅក្នុងត្រីសាលម៉ុនក៏ផ្តល់សារធាតុចិញ្ចឹមដល់ឫសសក់ដើម្បីជួយថែរក្សាសក់ឱ្យមានសុខភាពល្អនិងជាប្រេងធម្មជាតិដែលរក្សាសំណើមដល់ស្បែកក្បាល និងសក់។ ដូច្នេះហើយត្រីសាលម៉ុនជួយការពារការរលាកនឹងកំដៅថ្ងៃ និងមហារីកស្បែក។
ត្រីសាលម៉ុនល្អសម្រាប់ខួរក្បាល
ត្រីសាលម៉ុនមានអាស៊ីតខ្លាញ់មិនឆ្អែតដែលមានផ្ទុក DHAដែលដើរតួយ៉ាងសំខាន់ក្នុងការលូតលាស់នៃកោសិកាខួរក្បាលនិងប្រព័ន្ធសរសៃប្រសាទរបស់មនុស្ស ជាពិសេសចំពោះកុមារតូចៗ។ដូច្នេះស្ត្រីមានផ្ទៃពោះគួរតែបន្ថែមត្រីសាលម៉ុន ទៅក្នុងម៉ឺនុយរបស់ពួកគេ។
ត្រីសាលម៉ុនគឺល្អសម្រាប់ភ្នែក
យោងតាមអ្នកជំនាញផ្នែកអាហារូបត្ថម្ភ ប្រសិនបើអ្នកញ៉ាំត្រីសាលម៉ុនជាទៀងទាត់អ្នកនឹងបន្ថែមអាស៊ីតខ្លាញ់ Omega-3 ដើម្បីបង្កើនសុខភាពភ្នែក និងការពារជំងឺភ្នែកឡើងបាយ។
ជាមួយគ្នានេះ ត្រីសាម៉ុងក៏មានផ្ទុកនូវវីតាមីន D ជាច្រើនផងដែរដែលមានប្រយោជន៍សម្រាប់ភ្នែកផងដែរ។ ដូច្នេះហើយ បើអ្នកញ៉ាំត្រីសាលម៉ុន វានឹងល្អខ្លាំងណាស់សម្រាប់សុខភាព។
ត្រីសាលម៉ុន ជួយអភិវឌ្ឍសាច់ដុំ
ការទទួលទានត្រីសាម៉ុងជាទៀងទាត់ជួយឱ្យសាច់ដុំរឹងមាំ និងជំរុញការរំលាយអាហារអាស៊ីតខ្លាញ់ Omega-3 ជួយកាត់បន្ថយហានិភ័យនៃការបំបែកប្រូតេអ៊ីនសាច់ដុំបន្ទាប់ពីហាត់ប្រាណ និងជួយឱ្យប្រសើរឡើងនូវសាច់ដុំឡើងវិញ កាត់បន្ថយការឈឺ និងអស់កម្លាំងបន្ទាប់ពីការហាត់ប្រាណ។
លើសពីនេះ ត្រីសាលម៉ុនសម្បូរទៅដោយប្រូតេអ៊ីន ដែលមានសារៈសំខាន់ក្នុងការកសាងសាច់ដុំព្រោះថារាងកាយត្រូវការស្តុកប្រូតេអ៊ីនថ្មីលឿនជាងប្រូតេអ៊ីនចាស់ត្រូវបាត់បង់។សម្រាប់អ្នកដែលហាត់កីឡាជាប្រចាំត្រីសាលម៉ុនគួរតែត្រូវបានបំពេញបន្ថែមសម្រាប់ការលូតលាស់សាច់ដុំល្អបំផុត។
ជួយពង្រឹងឆ្អឹង
ត្រីសាលម៉ុនមានផ្ទុកនូវប្រូតេអ៊ីន និងអាស៊ីតអាមីណូជាច្រើនដែលជួយឱ្យរាងកាយរបស់អ្នកស្រូបយកបានល្អ និងល្អសម្រាប់ប្រព័ន្ធរំលាយអាហារនិងបេះដូង។ ក្រៅពីនេះ ត្រីសាលម៉ុន ក៏មានផ្ទុកនូវសារធាតុរ៉ែជាច្រើនដូចជា វីតាមីន A, D, ផូស្វ័រ, ម៉ាញេស្យូម, ស័ង្កសី និងអ៊ីយ៉ូត និងជាពិសេសកាល់ស្យូមដែលរួមចំណែកធ្វើឱ្យឆ្អឹងរបស់អ្នករឹងមាំ។ ដូច្នេះការទទួលទានជារៀងរាល់ថ្ងៃនឹងជួយបន្ថែមជាតកាល់ស្យូមឱ្យឆ្អឹងរឹងមាំ៕
ចែករំលែកព័តមាននេះ