ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

ល្អដល់ម៉្លឹង! ផ្លែឈើក្រហម៦មុខនេះ​ ឆ្ងាញ់ហើយ ជួយដល់បេះដូង និងប្រឆាំងភាពចាស់ទៀត​

1 ខែ មុន

ផ្លែ​ឈើក្រហម​ខាងក្រោម​សម្បូរ​ទៅ​ដោយសារ​ធាតុ​រ៉ែ វីតាមីន A, C, E… ល្អ​ណាស់​សម្រាប់​សុខភាព​។

ផ្លែ​ឈើក្រហម​ខាងក្រោម​សម្បូរ​ទៅ​ដោយសារ​ធាតុ​រ៉ែ វីតាមីន A, C, E… ល្អ​ណាស់​សម្រាប់​សុខភាព​។

ផ្លែ​ស្ត្រ​បឺ​រី
យោង​តាម​អ្នកជំនាញ​ផ្នែក​អាហារូបត្ថម្ភ សមាសភាព​នៃ​ផ្លែ​ស្ត្រ​បឺ​រី គឺជា​ប្រភព​សម្បូរ​ប៉ូ​តា​ស្យូ​ម និង​ហ្វូ​ឡា​ត​។ លើស​ពី​នេះ ផ្លែ​ស្ត្រ​បឺ​រី​ក៏​មាន​ផ្ទុក​នូវ​វីតាមីន C ច្រើន​ជាង​ផ្លែក្រូច ដើម្បី​ជួយ​ពង្រឹង​ប្រព័ន្ធ​ការពារ​រាង​កាយ កាត់​បន្ថយ​កូ​ឡេ​ស្តេ​រ៉ុល​អាក្រក់ និង​ពន្យឺត​ភាព​ចាស់​។

ផ្លែ Raspberry
ផ្លែ Raspberry ជា​ផ្លែ​ឈើ​ដ៏​ល្អ​សម្រាប់​រាង​កាយ ជួយ​ការពារ​ការ​ឆ្លង​មេរោគ​លើ​ផ្លូវ​ទឹកនោម ដោយ​ការពារ​បាក់តេរី​មិន​ឲ្យ​ជាប់​ជញ្ជាំង​ផ្លូវ​នោម​។ លើស​ពី​នេះ ផ្លែ Raspberry ក៏​មាន​ផ្ទុក​នូវ​សារធាតុ​ប្រឆាំង​អុកស៊ីតកម្ម​ជា​ច្រើន ដែល​ជួយ​ការពារ​រាង​កាយ​ពី​ការ​លុកលុយ​របស់​បាក់តេរី HP ដែល​បណ្តាល​ឱ្យ​ដំបៅ​ក្រពះ និង​ជំងឺ​បេះដូង​។

ផ្លែ Cherry
នៅ​ក្នុង​ផ្លែ cherries មាន​ផ្ទុក​សារធាតុ anthocyanins ដែល​មិន​ត្រឹមតែ​ផ្តល់​ឱ្យ​ផ្លែ cherry នូវ​ពណ៌​ក្រហម​ងងឹត​ដ៏​ស្រស់​ស្អាត​ប៉ុណ្ណោះ​ទេ ប៉ុន្តែ​ថែម​ទាំង​ការពារ​រាង​កាយ​ពី​ផល​ប៉ះពាល់​ដ៏​គ្រោះថ្នាក់​នៃ​រ៉ា​ឌី​កាល់​សេរី និង​បន្ថយ​ដំណើរការ​នៃ​ភាព​ចាស់​ផង​ដែរ​។ Cherry ក៏​សំបូរ​ទៅ​ដោយ​វីតាមីន និង​សារធាតុ​រ៉ែ​សំខាន់​ៗ ដែល​ជួយ​បង្កើន​ភាពស៊ាំ និង​លើកកម្ពស់​សុខភាព​ខួរក្បាល​។

ម្ទេស​ហា​វ៉ៃ​ក្រហម
នៅ​ក្នុង​ម្ទេស​ហា​វ៉ៃ​ក្រហម​មាន​ផ្ទុក​នូវ​វីតាមីន A វីតាមីន C វីតាមីន B6 វីតាមីន E ហ្វូ​ឡា​ត ប៉ុន្តែ​មាន​កាឡូរី​តិច​ណាស់​។ នេះ​ជួយ​ឱ្យ​ម្ទេស​នាំ​មក​នូវ​អត្ថប្រយោជន៍​សុខភាព​ជា​ច្រើន​ដូច​ជា ការពារ​ជំងឺមហារីក កាត់​បន្ថយ​កូ​លេ​ស្តេ​រ៉ុល​អាក្រក់ និង​គ្រប់គ្រង​ជំងឺ​ទឹកនោមផ្អែម​យ៉ាង​មាន​ប្រសិទ្ធភាព​។ លើស​ពី​នេះ ម្ទេស​ហា​វ៉ស​ក្រហម​ក៏​ជួយ​កែ​លម្អ​ភ្នែក ការពារ​ជំងឺភ្នែកឡើងបាយ និង​ការ​ចុះ​ខ្សោយ​ភ្នែក​។

សណ្តែកក្រហម
សណ្តែកក្រហម​សម្បូរ​ទៅ​ដោយ​ជាតិ​សរសៃ​ដែល​មាន​សុខភាព​ល្អ​បេះដូង ហើយ​ស័ង្កសី​ជួយ​ដល់​សុខភាព​បន្ត​ពូជ និង​ព្យាបាល​មុខរបួស​។ លើស​ពី​នេះ សណ្តែកក្រហម​ក៏​សម្បូរ​ប៉ូ​តា​ស្យូ​ម និង​ហ្វូ​ឡា​ត ដែល​អាច​ការពារ​ជំងឺ​ក្រិន​សរសៃឈាម និង​ការពារ​ជំងឺ​ទាក់ទង​នឹង​បេះដូង​។

ឪឡឹក
នៅ​ក្នុង​សមាសភាព​អាហារូបត្ថម្ភ​របស់​ផ្លែ​ឪឡឹក មិន​មាន​ជាតិ​ទឹក​ច្រើន​ទេ ដែល​អាច​ជួយ​ធ្វើ​ឱ្យ​ត្រជាក់ និង​បំពេញ​ជាតិ​ទឹក​ដល់​រាង​កាយ​មនុស្ស​បាន​យ៉ាង​ល្អ​។ ជា​ពិសេស ឪឡឹក​គឺជា​ប្រភព​ដ៏​សម្បូរ​បែប​នៃ​សារធាតុ Lycopene ដែល​អាច​កាត់​បន្ថយ​ហានិភ័យ​នៃ​ជំងឺ​បេះដូង និង​ជំងឺ​ដាច់​សរសៃឈាម​ខួរក្បាល ដោយ​កាត់​បន្ថយ​កូ​លេ​ស្តេ​រ៉ុល​អាក្រក់​។ ជាមួយ​គ្នា​នេះ ឪឡឹក​ក៏​ជួយ​ការពារ​ហានិភ័យ​នៃ​ជំងឺមហារីក​ក្រពេញ​ប្រូ​ស្តា​ត និង​ជំងឺភ្នែកឡើងបាយ​ផង​ដែរ​។ ដើម្បី​បង្កើន​រសជាតិ​អាច​ត្រូវ​បាន​កែ​ច្នៃ​ទៅ​ជា​ទឹក​ឪឡឹក​ដើម្បី​ប្រើប្រាស់​៕

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ