ម្ហូបវប្បធម៌ជប៉ុន លើកកម្ពស់សុខភាពអ្នកបរិភោគ និងផ្តល់ជម្រើសល្អសម្រាប់អ្នកចូលចិត្តធ្វើម្ហូបញុំាខ្លួនឯង
- ភ្នំពេញ
រាជធានីភ្នំពេញ ៖ នៅថ្ងៃទី ០៧ ខែឧសភា ឆ្នាំ ២០២៤ និស្សិតមហាវិទ្យាល័យកសិឧស្សាហកម្ម នៃសាកលវិទ្យាល័យភូមិន្ទកសិកម្ម ជាច្រើននាក់បានចូលរួមសិក្ខាសាលា…
ចែករំលែកព័តមាននេះ