នៅក្នុងការពិសោធលើបណ្តាកីឡាករបាល់ឱបអាជីពចំនួន៤០នាក់ និងអ្នកស្ម័គ្រចិត្ត៤៦នាក់ផ្សេងទៀតដែលមិនមែនជាកីឡាករ ក្រុមអ្នកស្រាវជ្រាវមកពីសាកលវិទ្យាល័យ University College of Cork បានរកឃើញថា កម្រិតរលាករបស់ក្រុមកីឡាករបាល់ឱបគឺទាបជាងក្រុមមនុស្ស៤៦នាក់ដែលមិនហាត់ប្រាណឬលេងកីឡា ពោល បើទោះណាជា កម្រិតអង់ហ្ស៊ីមបង្ហាញពីការបំផ្លាញសាច់ដុំនិងជាលិកា CK របស់ពួកគេបានឡើងខ្ពស់យ៉ាងណាក្តី ។ ដោយឡែក ចំនួនបាក់តេរីគ្រប់ប្រភេទរបស់ក្រុមកីឡាករបាល់ឱបក៏បានកើនឡើងខ្ពស់ជាងមុនផងដែរ ។
ចែករំលែកព័តមាននេះ