ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

ស្លឹក​ខ្ទឹម​ជា​កំពូល​អ្នក​ការពារ​! ជួយ​កាត់​បន្ថយ​ខ្លាញ់​អាក្រ.ក់ និង​បង្ការ​បញ្ហា​លើសឈា.ម

3 ម៉ោង មុន

ស្លឹក​ខ្ទឹម ដែល​ជា​គ្រឿងផ្សំ​ធម្មតា​ក្នុង​ម្ហូបអាហារ ត្រូវ​បាន​សារព័ត៌មាន​បរទេស​បង្ហាញ​ថា មាន​អត្ថប្រយោជន៍​សុខភាព​ដ៏​ពិសេស​សម្រាប់​បេះដូង និង​សរសៃឈាម​។ គុណប្រយោជន៍​ដ៏​សំខាន់​របស់​ស្លឹក​ខ្ទឹម​៖ ការពារ​កោសិកា​៖ សារធាតុ ប្រឆាំង​អុកស៊ីតកម្ម ដ៏​សម្បូរ​បែប​ក្នុង​ស្លឹក​ខ្ទឹម…

ស្លឹក​ខ្ទឹម ដែល​ជា​គ្រឿងផ្សំ​ធម្មតា​ក្នុង​ម្ហូបអាហារ ត្រូវ​បាន​សារព័ត៌មាន​បរទេស​បង្ហាញ​ថា មាន​អត្ថប្រយោជន៍​សុខភាព​ដ៏​ពិសេស​សម្រាប់​បេះដូង និង​សរសៃឈាម​។

គុណប្រយោជន៍​ដ៏​សំខាន់​របស់​ស្លឹក​ខ្ទឹម​៖

ការពារ​កោសិកា​៖ សារធាតុ ប្រឆាំង​អុកស៊ីតកម្ម ដ៏​សម្បូរ​បែប​ក្នុង​ស្លឹក​ខ្ទឹម ជួយ​រារាំង​សកម្មភាព​របស់ រ៉ា​ឌី​កាល់​សេរី ដែល​ការពារ​ការ​ខូចខាត DNA និង​ជាលិកា​កោសិកា​។

បេះដូង​រឹង​មាំ​៖ វីតាមីន C និង​ជាតិ​រ៉ែ​ជា​ច្រើន​នៅ​ក្នុង​ស្លឹក​ខ្ទឹម ជួយ​កាត់​បន្ថយ​កម្រិត កូ​លេ​ស្តេ​រ៉ុល​ឡើង​ខ្ពស់ និង សម្ពាធ​ឈាម ក្នុង​រាង​កាយ​។

លទ្ធផល​៖ ការ​ទទួលទាន​ស្លឹក​ខ្ទឹម​ជា​ប្រចាំ អាច​ជួយ បន្ថយ​ហានិភ័យ​នៃ​ជំងឺ​បេះដូង និង ជំងឺ​ស្ទះ​សរសៃឈាម​បេះដូង ប្រកបដោយ​ប្រសិទ្ធភាព​៕

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ