ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

​បន្ថយ​ជាតិ​ស្ករ! ផ្លែស្លា​ អាច​ជួយប្រឆាំង​នឹង​ជំងឺ​ទឹកនោមផ្អែម​

11 ម៉ោង មុន

យោងតាមការផ្សាយរបស់សារព័ត៌មាន និងការសិក្សាស្រាវជ្រាវបរទេសជាច្រើន បានបង្ហាញនូវចំណាប់អារម្មណ៍កាន់តែខ្លាំងឡើងទៅលើផ្លែស្លា ​ថាជាជំនួយការធម្មជាតិមួយដែល​មាន​សមត្ថភាព​ប្រឆាំង​នឹង​ជំងឺ​ទឹកនោមផ្អែម ​។ ​អ្វី​ដែល​អ្នក​វិទ្យាសាស្ត្រ​បាន​រក​ឃើញ ការសិក្សា​ទៅលើ​សត្វ​ពិសោធន៍​បាន​បង្ហាញ​ពី​លទ្ធផល​គួរ​ឱ្យ​កត់​សម្គាល់៖ ចំណាំសំខាន់: ការសិក្សា​ជាច្រើន​លើ​ផ្នែក​ផ្សេងៗ​នៃ​រុក្ខជាតិ​នេះ​បាន​បង្ហាញ​ពី​សក្ដានុពល​ក្នុង​ការ​ព្យាបាល​បែប​ប្រពៃណី ប៉ុន្តែ​ការ​សិក្សា​បន្ថែម​ទៅលើ​មនុស្ស​និង​ការ​ប្រើប្រាស់​ត្រឹមត្រូវ​គឺ​ចាំបាច់​ណាស់​មុន​នឹង​ឈាន​ដល់​ការ​ប្រើប្រាស់​ជា​ឱសថ​ផ្លូវការ។…

យោងតាមការផ្សាយរបស់សារព័ត៌មាន និងការសិក្សាស្រាវជ្រាវបរទេសជាច្រើន បានបង្ហាញនូវចំណាប់អារម្មណ៍កាន់តែខ្លាំងឡើងទៅលើផ្លែស្លា ​ថាជាជំនួយការធម្មជាតិមួយដែល​មាន​សមត្ថភាព​ប្រឆាំង​នឹង​ជំងឺ​ទឹកនោមផ្អែម ​។

​អ្វី​ដែល​អ្នក​វិទ្យាសាស្ត្រ​បាន​រក​ឃើញ

ការសិក្សា​ទៅលើ​សត្វ​ពិសោធន៍​បាន​បង្ហាញ​ពី​លទ្ធផល​គួរ​ឱ្យ​កត់​សម្គាល់៖

  • បន្ថយ​ជាតិ​ស្ករ​ក្នុង​ឈាម៖ សារធាតុ​ចម្រាញ់​ចេញពី​ផ្នែក​ផ្សេងៗ​នៃ​ដើមស្លា រួម​មាន​ផ្លែ​ ដើម និង​ស្លឹក សុទ្ធតែ​បាន​រាយការណ៍​ថា អាច​ជួយ​ទប់ស្កាត់​កម្រិត​ជាតិ​ស្ករ​ក្នុង​ឈាម​បាន​យ៉ាង​មាន​ប្រសិទ្ធភាព​។
  • សមាសធាតុ​ដ៏​មាន​ឥទ្ធិពល៖ អ្នក​ស្រាវជ្រាវ​កំពុង​ខិតខំ​កំណត់​អត្តសញ្ញាណ​សមាសធាតុ​គីមី​ដ៏​សំខាន់​ដែល​មាន​ឥទ្ធិពល​ប្រឆាំង​ជំងឺ​ទឹកនោមផ្អែម​នេះ ដើម្បី​អាច​សំយោគ​វា​សម្រាប់​ប្រើប្រាស់​ជា​លក្ខណៈ​ពាណិជ្ជកម្ម។

ចំណាំសំខាន់: ការសិក្សា​ជាច្រើន​លើ​ផ្នែក​ផ្សេងៗ​នៃ​រុក្ខជាតិ​នេះ​បាន​បង្ហាញ​ពី​សក្ដានុពល​ក្នុង​ការ​ព្យាបាល​បែប​ប្រពៃណី ប៉ុន្តែ​ការ​សិក្សា​បន្ថែម​ទៅលើ​មនុស្ស​និង​ការ​ប្រើប្រាស់​ត្រឹមត្រូវ​គឺ​ចាំបាច់​ណាស់​មុន​នឹង​ឈាន​ដល់​ការ​ប្រើប្រាស់​ជា​ឱសថ​ផ្លូវការ។ លើស​ពី​នេះ ការ​ទំពារ​ស្លា​រាល់​ថ្ងៃ​ក៏​ត្រូវ​បាន​ផ្សារភ្ជាប់​ទៅ​នឹង​ហានិភ័យ​សុខភាព​ផ្សេងៗ​ផង​ដែរ៕

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ