ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

អាហារ​ដ៏​អស្ចារ្យ​! មើមត្រាវ​ជួយ​ដុត​បំផ្លាញ​ខ្លាញ់​អាក្រក់ និង​ការពារ​ផលវិបាក​ទឹកនោមផ្អែម

19 ម៉ោង មុន

មើមត្រាវ គឺជា​អាហារ​ប្រចាំ​ថ្ងៃ​ដ៏​សាមញ្ញ​មួយ ប៉ុន្តែ​អត្ថប្រយោជន៍​សុខភាព​របស់​វា​ពិតជា​មិនធម្មតា​ឡើយ​។ យោង​តាម​ការ​ចុះ​ផ្សាយ​របស់​សារព័ត៌មាន​អន្តរជាតិ បានឱ្យ​ដឹង​ថា មើមត្រាវ​មាន​សមត្ថភាព​ពិសេស​ក្នុង​ការ​ការពារ​សរសៃឈាម និង​បេះដូង​របស់​អ្នក​ឱ្យ​មាន​សុវត្ថិភាព​។ យន្តការ​ការពារ​៖ កាត់​បន្ថយ​ខ្លាញ់ និង​ការពារ​សរសៃឈាមអាថ៌​កំបាំង​នៃ​អត្ថប្រយោជន៍​ដ៏​អស្ចារ្យ​របស់​ត្រាវ…

មើមត្រាវ គឺជា​អាហារ​ប្រចាំ​ថ្ងៃ​ដ៏​សាមញ្ញ​មួយ ប៉ុន្តែ​អត្ថប្រយោជន៍​សុខភាព​របស់​វា​ពិតជា​មិនធម្មតា​ឡើយ​។

យោង​តាម​ការ​ចុះ​ផ្សាយ​របស់​សារព័ត៌មាន​អន្តរជាតិ បានឱ្យ​ដឹង​ថា មើមត្រាវ​មាន​សមត្ថភាព​ពិសេស​ក្នុង​ការ​ការពារ​សរសៃឈាម និង​បេះដូង​របស់​អ្នក​ឱ្យ​មាន​សុវត្ថិភាព​។

យន្តការ​ការពារ​៖ កាត់​បន្ថយ​ខ្លាញ់ និង​ការពារ​សរសៃឈាម
អាថ៌​កំបាំង​នៃ​អត្ថប្រយោជន៍​ដ៏​អស្ចារ្យ​របស់​ត្រាវ គឺ​ស្ថិត​នៅ​ក្នុង​សមាសធាតុ​ផ្សំ​សំខាន់​ៗ​របស់​វា​៖

កាត់​បន្ថយ​ជាតិ​កូ​ឡេ​ស្តេ​រ៉ុល​៖ ជាតិ​សរសៃ​ខ្ពស់​ដែល​មាននៅ​ក្នុង​មើមត្រាវ មាន​តួនាទី​យ៉ាង​សំខាន់​ក្នុង​ការ​ជួយ កាត់​បន្ថយ​កម្រិត​កូ​ឡេ​ស្តេ​រ៉ុល​មិនល្អ ដែល​ត្រូវ​បាន​គេ​ស្គាល់​ថា​ជា ខ្លាញ់​អាក្រក់​។ ការ​កាត់​បន្ថយ​ខ្លាញ់​អាក្រក់​នេះ ជួយ​កាត់​បន្ថយ​ហានិភ័យ​នៃ​ជំងឺ​សរសៃឈាម​បេះដូង​។

គ្រប់គ្រង​ជាតិ​ស្ករ និង​ការពារ​ផលវិបាក​៖ ជាតិ​សរសៃ និង​សារធាតុ​ធន់​ទ្រាំ​នឹង​ម្សៅ​នៅ​ក្នុង​ត្រាវ មិន​ត្រឹមតែ​ជួយ គ្រប់គ្រង​ជាតិ​ស្ករ​ក្នុង​ឈាម ប៉ុណ្ណោះ​ទេ ថែម​ទាំង​ជួយ ពង្រឹង​សុខភាព​សរសៃឈាម​បេះដូង ទៀត​ផង​។ នេះ​មាន​ន័យ​ថា វា​ជួយ​ការពារ​ផលវិបាក​នៃ​សរសៃឈាម​បេះដូង​ដែល​តែងតែ​កើត​មាន​ចំពោះ​អ្នកជំងឺ​ទឹកនោមផ្អែម​។

សរុប​មក មើមត្រាវ​គឺជា​ជម្រើស​ដ៏​ល្អ​ឥត​ខ្ចោះ​ដើម្បី​រួម​បញ្ចូល​ក្នុង​របប​អាហារ​របស់​អ្នក ដើម្បី​ទទួល​បាន​សុខភាព​បេះដូង​រឹង​មាំ និង​កាត់​បន្ថយ​ហានិភ័យ​នៃ​ជំងឺ​សរសៃឈាម​ផ្សេង​ៗ! ៕​

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ