ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

ផឹក​តែ​ខ្ញី​-​ផ្លែ​ប៉ោម​ក្រហម រាល់ថ្ងៃ ជួយ​បន្សាប​ជាតិពុ.ល​ក្នុង​ខ្លួន

3 ម៉ោង មុន

ការ​រួម​បញ្ចូល​គ្នា​រវាង​ខ្ញី​និង​ផ្លែ​ប៉ោម​ក្រហម គឺជា​ភេសជ្ជៈ​ដ៏​អស្ចារ្យ​មួយ​ដែល​ផ្តល់​អត្ថប្រយោជន៍​ជា​ច្រើន​ដល់​សុខភាព​។ ការ​ផឹក​តែ​នេះ​ជា​រៀងរាល់ថ្ងៃ​អាច​ជួយ​ឱ្យ​រាង​កាយ​របស់​អ្នកមាន​សុខភាព​ល្អ និង​ប្រយុទ្ធ​ប្រឆាំង​នឹង​ជំងឺ​ផ្សេង​ៗ​បាន​យ៉ាង​មាន​ប្រសិទ្ធភាព​។ ១. បន្សាប​ជាតិពុលផ្លែ​ប៉ោម​ក្រហម​សំបូរ​ដោយ​សារធាតុចិញ្ចឹម​ដូច​ជា​ប្រូតេអ៊ីន វីតាមីន និង​អាស៊ីត​អា​មី​ណូ ដែល​ជួយ​ពង្រឹង​មុខងារ​ថ្លើម និង​ការ​បន្សាប​ជាតិពុល​ក្នុង​រាង​កាយ​។…

ការ​រួម​បញ្ចូល​គ្នា​រវាង​ខ្ញី​និង​ផ្លែ​ប៉ោម​ក្រហម គឺជា​ភេសជ្ជៈ​ដ៏​អស្ចារ្យ​មួយ​ដែល​ផ្តល់​អត្ថប្រយោជន៍​ជា​ច្រើន​ដល់​សុខភាព​។ ការ​ផឹក​តែ​នេះ​ជា​រៀងរាល់ថ្ងៃ​អាច​ជួយ​ឱ្យ​រាង​កាយ​របស់​អ្នកមាន​សុខភាព​ល្អ និង​ប្រយុទ្ធ​ប្រឆាំង​នឹង​ជំងឺ​ផ្សេង​ៗ​បាន​យ៉ាង​មាន​ប្រសិទ្ធភាព​។

១. បន្សាប​ជាតិពុល
ផ្លែ​ប៉ោម​ក្រហម​សំបូរ​ដោយ​សារធាតុចិញ្ចឹម​ដូច​ជា​ប្រូតេអ៊ីន វីតាមីន និង​អាស៊ីត​អា​មី​ណូ ដែល​ជួយ​ពង្រឹង​មុខងារ​ថ្លើម និង​ការ​បន្សាប​ជាតិពុល​ក្នុង​រាង​កាយ​។ ខ្ញី​ក៏​មាន​ឥទ្ធិពល​បន្សាប​ជាតិពុល ធ្វើ​ឱ្យ​រាង​កាយ​កក់ក្តៅ និង​កាត់​បន្ថយ​ការ​ចង្អោរ​។ ការ​ផ្សំ​ទាំង​ពីរ​នេះ​ជួយ​សម្អាត​រាង​កាយ​ពី​ជាតិពុល​បាន​យ៉ាង​ល្អ​។

២. ជួយ​សម្រក​ទម្ងន់
ផ្លែ​ប៉ោម​ក្រហម​មាន​ជាតិ​សរសៃ​ខ្ពស់​ដែល​ជួយ​ឱ្យ​អ្នកមាន​អារម្មណ៍​ឆ្អែត​បាន​យូរ កាត់​បន្ថយ​ចំណង់​អាហារ និង​ជួយ​សម្រក​ទម្ងន់​។ ម្យ៉ាងវិញទៀត ខ្ញី​មាន​សារធាតុ gingerol ដែល​ជួយ​ជំរុញ​ការ​ដុត​បំផ្លាញ​កាឡូរី និង​បង្កើន​ល្បឿន​ចរាចរ​ឈាម​។ តែ​នេះ​ក៏​អាច​ជួយ​កាត់​បន្ថយ​ការ​ហើមពោះ​និង​បញ្ហា​ទល់លាមក​ផង​ដែរ​។

រូបមន្ត​ងាយ​ៗ​សម្រាប់​ធ្វើ​តែ

វិធី​ធ្វើ​៖ ដាក់​ខ្ញី ៨-១០ ចំណិត និង​ផ្លែ​ប៉ោម​ក្រហម ៨-៩ ផ្លែ ស្ងោរ​ក្នុង​ទឹក​រយៈពេល ២០ នាទី​។ បន្ទាប់​មក​បន្ថែម​ស្ករត្នោត​ហើយ​ដាំ​ឱ្យ​ពុះ ១០ នាទី​ទៀត​។
របៀប​ផឹក​៖ គួរ​ផឹក​តែ​នេះ​នៅ​ពេល​ព្រឹក​ពោះ​ទទេ ហើយ​អ្នក​អាច​ញ៉ាំ​ទាំង​ចំណិត​ខ្ញី​និង​ផ្លែ​ប៉ោម​ក៏​បាន​។

ចំណាំ​៖ មិន​ត្រូវ​ញ៉ាំ​ខ្ញី​នៅ​ពេល​យប់​ទេ ព្រោះ​វា​អាច​បង្ក​គ្រោះថ្នាក់​ច្រើន​ជាង​ផល​ល្អ​៕

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ