ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

ម្សៅ​ខ្ញី សម្បូរ​ទៅ​ដោយ​សារធាតុចិញ្ចឹម ហើយ​ជួយ​បន្ថយ​ការ​ឈឺចា.ប់ និង​ជួយ​សម្រក​ទម្ងន់​ទៀត

23 ម៉ោង មុន

ម្សៅ​ខ្ញី គឺជា​គ្រឿងផ្សំ​ដ៏​មាន​ប្រយោជន៍​ដែល​ត្រូវ​បាន​ប្រើប្រាស់​ទាំង​ក្នុង​ការ​ធ្វើ​ម្ហូប និង​ឱសថ​បុរាណ ។ វា​សម្បូរ​ទៅ​ដោយ​សារធាតុចិញ្ចឹម និង​សមាសធាតុ​សកម្ម​ដែល​ផ្តល់​អត្ថប្រយោជន៍​ជា​ច្រើន​ដល់​សុខភាព ។ ខាងក្រោម​នេះ គឺជា​អត្ថប្រយោជន៍​សំខាន់​ៗ​របស់​ម្សៅ​ខ្ញី ៖…

ម្សៅ​ខ្ញី គឺជា​គ្រឿងផ្សំ​ដ៏​មាន​ប្រយោជន៍​ដែល​ត្រូវ​បាន​ប្រើប្រាស់​ទាំង​ក្នុង​ការ​ធ្វើ​ម្ហូប និង​ឱសថ​បុរាណ ។ វា​សម្បូរ​ទៅ​ដោយ​សារធាតុចិញ្ចឹម និង​សមាសធាតុ​សកម្ម​ដែល​ផ្តល់​អត្ថប្រយោជន៍​ជា​ច្រើន​ដល់​សុខភាព ។ ខាងក្រោម​នេះ គឺជា​អត្ថប្រយោជន៍​សំខាន់​ៗ​របស់​ម្សៅ​ខ្ញី ៖

១. ជួយ​សម្រួលការ​រំលាយ​អាហារ

ម្សៅ​ខ្ញី​មាន​ប្រសិទ្ធភាព​ខ្ពស់​ក្នុង​ការ​ជួយ​សម្រួល​ដល់​ប្រព័ន្ធ​រំលាយ​អាហារ​។ វា​អាច​ជួយ​កាត់​បន្ថយ​បញ្ហា​ដូច​ជា ចង្អោរ ក្អួត ហើមពោះ និង​ទល់លាមក​។ ការ​ទទួលទាន​ម្សៅ​ខ្ញី​អាច​ជំរុញ​ចលនា​នៃ​ពោះវៀន និង​ជួយ​ឱ្យ​អាហារ​រំលាយ​បាន​ល្អ​។

២. កាត់​បន្ថយ​ការ​ឈឺចាប់ និង​រលាក

សារធាតុ gingerol ដែល​ជា​សមាសធាតុ​សកម្ម​នៅ​ក្នុង​ខ្ញី ត្រូវ​បាន​គេ​ដឹង​ថា​មាន​លក្ខណៈសម្បត្តិ​ប្រឆាំង​នឹង​ការ​រលាក និង​ការ​ឈឺចាប់​។ ដូច្នេះ ម្សៅ​ខ្ញី​អាច​ជួយ​កាត់​បន្ថយ​ការ​ឈឺសន្លាក់ ការ​ឈឺ​សាច់ដុំ​បន្ទាប់​ពី​ហាត់ប្រាណ និង​ការ​ឈឺចាប់​ដោយសារ​ការ​រលាក​ផ្សេង​ៗ​។

៣. ពង្រឹង​ប្រព័ន្ធ​ភាពស៊ាំ

ម្សៅ​ខ្ញី​មាន​សមត្ថភាព​ក្នុង​ការ​ជួយ​ពង្រឹង​ប្រព័ន្ធ​ភាពស៊ាំ​របស់​រាង​កាយ ដោយសារ​តែ​វា​មាន​លក្ខណៈសម្បត្តិ​ប្រឆាំង​នឹង​បាក់តេរី និង​ប្រឆាំង​នឹង​វីរុស​។ ការ​ទទួលទាន​វា​ជា​ប្រចាំ​អាច​ជួយ​ឱ្យ​រាង​កាយ​ប្រយុទ្ធ​ប្រឆាំង​នឹង​ជំងឺ​ផ្តាសាយ និង​ផ្តាសាយធំ​។

៤. ជួយ​ដល់​សុខភាព​បេះដូង

ការ​សិក្សា​មួយ​ចំនួន​បាន​បង្ហាញ​ថា ខ្ញី​អាច​ជួយ​កាត់​បន្ថយ​កត្តា​ប្រឈម​នឹង​ជំងឺ​បេះដូង ដូច​ជា បន្ថយ​កម្រិត​កូ​ឡេ​ស្តេ​រ៉ុល​អាក្រក់ (LDL) និង​សម្ពាធ​ឈាម​។ ម្សៅ​ខ្ញី​ក៏​អាច​ជួយ​កាត់​បន្ថយ​ហានិភ័យ​នៃ​កំណក​ឈាម​ផង​ដែរ​។

៥. ជួយ​សម្រក​ទម្ងន់

ម្សៅ​ខ្ញី​អាច​ដើរតួ​ជា​ជំនួយ​ក្នុង​ការ​សម្រក​ទម្ងន់​។ វា​ជួយ​បង្កើន​ការ​ដុត​បំផ្លាញ​កាឡូរី និង​កាត់​បន្ថយ​ចំណង់​អាហារ ធ្វើ​ឱ្យ​អ្នកមាន​អារម្មណ៍​ឆ្អែត​បាន​យូរ​។ ការ​ទទួលទាន​ភេសជ្ជៈ​ដែល​មាន​ម្សៅ​ខ្ញី​អាច​ជួយ​បង្កើន​ប្រសិទ្ធភាព​នៃ​ការ​សម្រក​ទម្ងន់​។

អ្នក​អាច​ប្រើប្រាស់​ម្សៅ​ខ្ញី​ដោយ​លាយ​វា​ជាមួយ​តែ ឬ​ភេសជ្ជៈ​ផ្សេង​ៗ ដាក់​ក្នុង​ស៊ុប ឬ​ក៏​ប្រើ​ជា​គ្រឿងទេស​សម្រាប់​បន្ថែម​រសជាតិ​ដល់​ម្ហូបអាហារ​របស់​អ្នក​ ៕

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ