ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

ហ៊ាន​ញ៉ាំ​គ្រឿង​សមុទ្រ​ឆៅ? ត្រៀមខ្លួន​សម្រាប់​គ្រោះថ្នា.ក់​ដែល​មើល​មិនឃើញ​!

11 ម៉ោង មុន

តើ​អ្នក​ធ្លាប់​គិត​ទេ​ថា រសជាតិ​ឈ្ងុយ​ឆ្ងាញ់​នៃ​ក្ដាម​ងាវ មឹក​ត្រាំ ឬ​បង្គា​ត្រាំ​ទឹកត្រី អាច​លាក់​ទុក​នូវ​គ្រោះថ្នាក់​ដ៏​គួរ​ឲ្យ​ខ្លាច​សម្រាប់​សុខភាព​របស់​អ្នក? ស្រស់​ៗ ឆ្ងាញ់​ៗ ពិតជា​ទាក់ទាញ​មែន​! តែ​នៅ​ពីក្រោយ​ភាព​ស្រស់​នោះ អាច​មាន​បាក់តេរី…

តើ​អ្នក​ធ្លាប់​គិត​ទេ​ថា រសជាតិ​ឈ្ងុយ​ឆ្ងាញ់​នៃ​ក្ដាម​ងាវ មឹក​ត្រាំ ឬ​បង្គា​ត្រាំ​ទឹកត្រី អាច​លាក់​ទុក​នូវ​គ្រោះថ្នាក់​ដ៏​គួរ​ឲ្យ​ខ្លាច​សម្រាប់​សុខភាព​របស់​អ្នក? ស្រស់​ៗ ឆ្ងាញ់​ៗ ពិតជា​ទាក់ទាញ​មែន​! តែ​នៅ​ពីក្រោយ​ភាព​ស្រស់​នោះ អាច​មាន​បាក់តេរី វីរុស ប៉ារ៉ាស៊ីត និង​ជាតិពុល​រាប់​មិន​អស់ ដែល​រង់​ចាំតែ​ចូល​ទៅ​បំផ្លាញ​រាង​កាយ​របស់​អ្នក​។

គ្រោះថ្នាក់​ធំ​ៗ ដែល​គ្រឿង​សមុទ្រ​ឆៅ​អាច​បង្ក​ដូច​ជា​៖
-​ពុល​អាហារ​ធ្ងន់ធ្ងរ
-​ជំងឺ​ប៉ារ៉ាស៊ីត
-​រលាក​ថ្លើម​ប្រភេទ A
-​ប្រតិកម្ម​អា​លែ​ហ្ស៊ី និង​ជាតិពុល ៕​

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ