ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

តើ​ពិត​ទេ? ទទួលទាន​មើម​ខ្ញី​ជួយ​រំលា.យ​អាហារ​កា.ត់​បន្ថយ​អាការៈ​ចុ.កសៀត

1 ថ្ងៃ មុន

អាការ​ឈឺពោះ អាច​បណ្តាល​មក​ពី​ចំណីអាហារ ក្រោយ​ពេល​ទទួលទាន ដែល​ធ្វើ​ឱ្យ​ពោះ​លោក​អ្នក​តឹង​ណែន​ចុក​ឆ្អល់ ឬ​មាន​អាការ​ភើ ។ លើស​ពី​នេះ​ក៏​មានការ​ចុកសៀត​រកកល់​ក្អួតចង្អោរ​ផង​ដែរ ។ ទាក់ទង​នឹង​ការ​ចុក​ឆ្អល់​នេះ មាន​អាហារ​ជា​ប្រភេទ​រុក្ខជាតិ​មួយ​ចំនួន​ជួយ​ទប់ស្កាត់​ផង​ដែរ…

អាការ​ឈឺពោះ អាច​បណ្តាល​មក​ពី​ចំណីអាហារ ក្រោយ​ពេល​ទទួលទាន ដែល​ធ្វើ​ឱ្យ​ពោះ​លោក​អ្នក​តឹង​ណែន​ចុក​ឆ្អល់ ឬ​មាន​អាការ​ភើ ។ លើស​ពី​នេះ​ក៏​មានការ​ចុកសៀត​រកកល់​ក្អួតចង្អោរ​ផង​ដែរ ។ ទាក់ទង​នឹង​ការ​ចុក​ឆ្អល់​នេះ មាន​អាហារ​ជា​ប្រភេទ​រុក្ខជាតិ​មួយ​ចំនួន​ជួយ​ទប់ស្កាត់​ផង​ដែរ អាហារ​ទាំងនោះ​រួម​មាន​៖

-​ខ្ញី ៖ ជា​អាហារ​មួយ​ប្រភេទ​ជួយ​ព្យាបាល​អាការ​ឈឺពោះ​ចុកសៀត អាច​ជួយ​រំលាយ​អាហារ និង​ធ្វើ​ឱ្យ​ដើរខ្យល់​បាន​ស្រួល ។ ក្រៅពី​នេះ​ក៏​ជួយ​ព្យាបាល​គ្រុនផ្តាសាយ​បំបាត់​អាការ​រកកល់​ក្អួតចង្អោរ ឬ​ហើមពោះ​ជាដើម ។

ការ​សិក្សា​បាន​បង្ហាញ​ថា ទទួលទាន​មើម​ខ្ញី​ឆៅ​ក្នុង​ចំនួន​តិចតួច​រៀងរាល់ថ្ងៃ នឹង​ជួយ​បន្ថយ​អាកា​រៈ​ឈឺ​ចុកចាប់​សាច់ដុំ​បន្ទាប់​ពី​ធ្វើ​ការងារ​ហត់នឿយ ឬ​ហាត់ប្រាណ ។ ជា​យូរ​មក​ហើយ​មើម​ខ្ញី​ត្រូវ​បាន​គេ​ប្រើ​ជា​ថ្នាំកែរោគ​ក្អួតចង្អោរ តែ​ការ​រក​ឃើញ​ថ្មី​ៗ​បាន​បង្ហាញ​ថា វា​មានគុណ​ប្រយោជន៍​ដ៏​ស័ក្តិសិទ្ធិ​កប​ទៅ​នឹង​ជំងឺ​ផ្សេង​ទៀត​៕

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ