ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

មិនធម្មតា! គ្រាន់តែ​ហូប​ពង​ទា​នឹង​ទទួល​បាន​ផល​១០​យ៉ាងនេះ

9 ខែ មុន

មនុស្សមួយចំនួនបានមើលរំលង អាហារដ៏មានប្រយោជន៍ដល់សុខភាពមួយនេះ គឺពងមាន់ ឬពងទា ។ ស៊ុត គឺជាអាហារមួយប្រភេទដែលផ្ទុកទៅដោយសារធាតុចិញ្ចឹមដ៏កម្រមួយចំនួន ដែលពិបាកនឹងរកណាស់ក្នុងរបបអាហារនាសម័យទំនើបនេះ ។ ដូច្នេះថ្ងៃនេះយើងនឹងលើកយកអត្ថប្រយោជន៍ដែលទទួលបានពីការបរិភោគស៊ុត…

មនុស្សមួយចំនួនបានមើលរំលង អាហារដ៏មានប្រយោជន៍ដល់សុខភាពមួយនេះ គឺពងមាន់ ឬពងទា ។ ស៊ុត គឺជាអាហារមួយប្រភេទដែលផ្ទុកទៅដោយសារធាតុចិញ្ចឹមដ៏កម្រមួយចំនួន ដែលពិបាកនឹងរកណាស់ក្នុងរបបអាហារនាសម័យទំនើបនេះ ។ ដូច្នេះថ្ងៃនេះយើងនឹងលើកយកអត្ថប្រយោជន៍ដែលទទួលបានពីការបរិភោគស៊ុត ។

ស៊ុត​ជា​ប្រភេទ​អាហារ​ងាយ​រក​បំផុត តែ​មាន​សារធាតុចិញ្ចឹម​ច្រើន​បំផុត​។ តែ​អ្នកខ្លះ​ប្រហែលជា​យល់​ច្រ​លំ​ជាមួយ​គេ​និយាយ​ថា ញ៉ាំ​ពង​ទា​ច្រើន អាច​បណ្តាល​ឲ្យ​រាង​កាយ​មាន​ជាតិ​កូ​លេ​ស្តេ​រ៉ុល​ខ្ពស់ តែ​តាម​ពី​ជាតិ​កូ​លេស​ស្តេ​រ៉ុល មិនមែន​បាន​មក​ពី​ស៊ុត​នោះ​ទេ​។ សារ​ប្រយោជន៍​ទាំង ១០ យ៉ាង​ដែល​បាន​មក​ពី​ស៊ុត គ្រប់​គ្នា​ដឹង​ហើយ​ច្បាស់​ជា​ភ្ញាក់ផ្អើល​ ។ អ៊ីចឹង​ហើយ ទើប​យើង​គួរតែ​ញ៉ាំ​ឲ្យ​បាន​រាល់ថ្ងៃ ​៖

    ១. ស៊ុតមាន​សារធាតុចិញ្ចឹម​សំខាន់​ៗ​ណាស់
    ២. ជាតិ​កូ​លេស​ស្តេ​រ៉ុល​ក្នុង​ស៊ុត មិន​បង្កើន​ជាតិ​កូ​លេ​ស្តេ​រ៉ុល​ក្នុង​ឈាម​មនុស្ស​ទេ
    ៣. បង្កើន​ខ្លាញ់​ល្អ​ឲ្យ​រាង​កាយ
    ៤. ស៊ុត​សម្បូរ​ជាតិ choline ដើម្បី​ការពារ​ជំងឺ​វង្វេង
    ៥. កាត់​បន្ថយ​ហានិភ័យ​ជំងឺ​សរសៃឈាម​បេះដូង
    ៦. ល្អ​សម្រាប់​សុខភាព​ភ្នែក
    ៧. ស៊ុតមាន​អូ​មេ​ហ្គា ៣ ដើម្បី​កាត់​បន្ថយ​ជាតិ Triglycerides
    ៨. សម្បូរ​ដោយ​ជាតិ​ប្រូតេអ៊ីន
    ៩. ជួយ​កាត់​បន្ថយ​ហានិភ័យ​នៃ​ជំងឺ​ដាច់​សរសៃឈាម​ខួរក្បាល
    ១០. ស៊ុត​ជួយ​សម្រក​គីឡូ​។

    អត្ថបទសរសេរ ដោយ

    កែសម្រួលដោយ