ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

ផ្លែឈើចំនួន៥មុខនេះ ដែលជួយដល់ខួរក្បាល

1 ថ្ងៃ មុន

ខួរក្បាលគឺជាធាតុសំខាន់ក្នុងការគ្រប់គ្រងសកម្មភាពរបស់រាងកាយ។ ផ្លែឈើខាងក្រោមអាចជួយបង្កើនសុខភាពខួរក្បាលបានយ៉ាងល្អ៖ ផ្លែបឺរី:ផ្លែបឺរី (blueberries, strawberries) មានសារធាតុប្រឆាំងអុកស៊ីកម្មខ្ពស់។វាជួយការពារកោសិកាខួរក្បាលពីការខូចខាត និងជួយបង្កើតកោសិកាថ្មី។ អាវ៉ូកាដូ:មានជាតិខ្លាញ់ល្អ (monounsaturated fats)…

ខួរក្បាលគឺជាធាតុសំខាន់ក្នុងការគ្រប់គ្រងសកម្មភាពរបស់រាងកាយ។ ផ្លែឈើខាងក្រោមអាចជួយបង្កើនសុខភាពខួរក្បាលបានយ៉ាងល្អ៖

ផ្លែបឺរី:
ផ្លែបឺរី (blueberries, strawberries) មានសារធាតុប្រឆាំងអុកស៊ីកម្មខ្ពស់។
វាជួយការពារកោសិកាខួរក្បាលពីការខូចខាត និងជួយបង្កើតកោសិកាថ្មី។

អាវ៉ូកាដូ:
មានជាតិខ្លាញ់ល្អ (monounsaturated fats) ដែលជួយក្នុងការប្រើប្រាស់អុកស៊ីសែនសម្រាប់ការប្រើប្រាស់ខួរក្បាល។

ផ្លែក្រូច:
មានជាតិវីតាមីន C ខ្ពស់។ វាមានសារធាតុប្រឆាំងអុកស៊ីកម្ម ដែលល្អសម្រាប់ការពារខួរក្បាលពីភាពចាស់ឬ ខូចខាត។

ផ្លែប៉ោម:
សំបូរ (polyphenols) ដែលជួយបង្កើនសមត្ថភាពការចងចាំ។

ផ្លែដូង:
បង្កើតថាមពលរហ័សសម្រាប់ប្រព័ន្ធប្រសាទ ដោយប្រើប្រាស់ជាតិ ketones ជាធម្មជាតិ។

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ