ត្រាវត្រូវគេចាត់ចូលក្នុងប្រភេទបន្លែមើមដែលប្រជាជនជុំវិញពិភពលោកនិយមទទួលទាន ដោយហេតុថាវាអាចយកទៅច្នៃធ្វើជាអាហារបានច្រើនមុខច្រើនបែប ។ ក្រៅពីមើម ស្លឹករបស់វាក៏ត្រូវគេយកទៅប្រើជាបន្លែផងដែរ។ ស្លឹកត្រាវត្រូវគេជឿថាសម្បូរទៅដោយវីតាមីន A និង C ។
ត្រាវត្រូវគេចាត់ចូលក្នុងប្រភេទបន្លែមើមដែលប្រជាជនជុំវិញពិភពលោកនិយមទទួលទាន ដោយហេតុថាវាអាចយកទៅច្នៃធ្វើជាអាហារបានច្រើនមុខច្រើនបែប ។ ក្រៅពីមើម ស្លឹករបស់វាក៏ត្រូវគេយកទៅប្រើជាបន្លែផងដែរ។ ស្លឹកត្រាវត្រូវគេជឿថាសម្បូរទៅដោយវីតាមីន A និង C ។
ចែករំលែកព័តមាននេះ