ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

អាហារកំពូលទាំង ៧ ជួយឱ្យអ្នកមានស្បែកភ្លឺថ្លាក្នុងរដូវក្តៅ

2 ខែ មុន

ក្រៅ​ពី​ការ​ប្រើ​ឡេ​ការពារ​កម្ដៅ​ថ្ងៃ ស្បែក​ក៏​ត្រូវ​ការ​ការពារ​ពី​ខាង​ក្នុង​ផង​ដែរ ដើម្បី​ជៀស​វាង​ភាព​ចាស់ និង​ការ​ខូច​ខាត​ក្រោម​កម្ដៅ​ថ្ងៃ​ដ៏​ក្ដៅ​ខ្លាំង។ យោងតាមវេជ្ជបណ្ឌិត Kapoor បានឱ្យដឹងថា ព្រះអាទិត្យនៅរដូវក្តៅអាចបង្កើនល្បឿននៃដំណើរការចាស់ និងបណ្តាលឱ្យខូចស្បែក។ មានអាហារទំនើបចំនួន៧…

ក្រៅ​ពី​ការ​ប្រើ​ឡេ​ការពារ​កម្ដៅ​ថ្ងៃ ស្បែក​ក៏​ត្រូវ​ការ​ការពារ​ពី​ខាង​ក្នុង​ផង​ដែរ ដើម្បី​ជៀស​វាង​ភាព​ចាស់ និង​ការ​ខូច​ខាត​ក្រោម​កម្ដៅ​ថ្ងៃ​ដ៏​ក្ដៅ​ខ្លាំង។ យោងតាមវេជ្ជបណ្ឌិត Kapoor បានឱ្យដឹងថា ព្រះអាទិត្យនៅរដូវក្តៅអាចបង្កើនល្បឿននៃដំណើរការចាស់ និងបណ្តាលឱ្យខូចស្បែក។

មានអាហារទំនើបចំនួន៧ ដែលពោរពេញទៅដោយសារធាតុប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្ម ដែលជួយពង្រឹងប្រព័ន្ធការពារធម្មជាតិរបស់ស្បែក។ អាហារទាំងនេះនឹងបង្កើនល្បឿនដំណើរការស្តារឡើងវិញ និងរក្សាស្បែករបស់អ្នកឱ្យមានសុខភាពល្អ។

ប៊្លូបឺរី ៖ ផ្លែឈើនេះសម្បូរទៅដោយសារធាតុប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្ម និងសារធាតុ anthocyanins ដែលការពារស្បែកជាមួយនឹងជាតិស្ករទាប។ ផ្លែប៊្លូបឺរីក៏សម្បូរទៅដោយវីតាមីន A, C និង E ផងដែរ វាអាចនិយាយបានថានេះគឺជាអាហារដ៏ល្អឥតខ្ចោះដើម្បីជួយឱ្យស្បែកមានសុខភាពល្អ និងភ្លឺថ្លា។

ប៉េងប៉ោះ៖ សម្បូរទៅដោយសារធាតុ Lycopene ដែលជាសារធាតុប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្មដែលជួយស្បែកទប់ទល់នឹងការខូចខាតពីកាំរស្មីអ៊ុលត្រាវីយូឡេ។ ជាពិសេស ផ្លែឈើនេះអាចកែច្នៃបានច្រើនយ៉ាង ដូចជាការចម្អិន បរិភោគឆៅ ឬក្រឡុកដើម្បីផឹក។

ថែរក្សាស្បែករបស់អ្នក ហើយទិញវា ១

ផ្លែប័រ ៖ សម្បូរទៅដោយខ្លាញ់មិនឆ្អែត និងអូមេហ្គា៣ ផ្លែប័រមានសារសំខាន់សម្រាប់រក្សាសំណើមធម្មជាតិរបស់ស្បែក។ នេះគឺជារបាំងដ៏សំខាន់មួយដែលជួយឱ្យស្បែកជៀសវាងការខូចខាតពីកាំរស្មីអ៊ុលត្រាវីយូឡេ។

ផ្លែក្រូច៖ ក្រូច គឺជាប្រភពដ៏ពេញលេញនៃវីតាមីន C ដែលមានប្រសិទ្ធភាពក្នុងការពង្រឹងសម្រស់ស្បែក ។ ការទទួលទានផ្លែក្រូច មិនត្រឹមតែជួយឱ្យស្បែករបស់អ្នកមានសុខភាពល្អ និងស្រស់ស្អាតប៉ុណ្ណោះទេ ប៉ុន្តែថែមទាំងពង្រឹងប្រព័ន្ធការពាររាងកាយរបស់អ្នកផងដែរ។

ឪឡឹក៖ មិនត្រឹមតែប្រើដើម្បីបំបាត់ការស្រេកទឹកប៉ុណ្ណោះទេ ផ្លែឈើរដូវក្តៅនេះក៏សម្បូរទៅដោយវីតាមីន C និង A រួមជាមួយសារធាតុ Lycopene ផងដែរ។ ឪឡឹក​ត្រូវ​បាន​គេ​ចាត់​ទុក​ថា​ជា “ខែល” ដ៏​មាន​ប្រសិទ្ធភាព​ក្នុង​ការ​ជួយ​ការពារ​ស្បែក​ពី​ពន្លឺ​ថ្ងៃ។ លើសពីនេះ បរិមាណជាតិទឹកខ្ពស់របស់ផ្លែឪឡឹកក៏ជួយឱ្យស្បែករក្សាសភាពមានសំណើម និងភ្លឺថ្លាផងដែរ។

Cherry៖ គឺជាផ្លែឈើមួយប្រភេទដែលជារឿយៗត្រូវបានគេប៉ាន់ស្មានមិនដល់ទាក់ទងនឹងតម្លៃអាហារូបត្ថម្ភ។ ពួកវាផ្ទុកទៅដោយសារធាតុប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្ម និងលក្ខណៈសម្បត្តិប្រឆាំងនឹងការរលាក។ Cherry អាចដោះស្រាយបញ្ហាដូចជាការរលាក និងការខូចខាតស្បែកដែលបណ្តាលមកពីពន្លឺព្រះអាទិត្យ។

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ