ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

វិធី​៣​យ៉ាង​រក្សា​ទឹក​ឱ្យ​មានគុណ​ភាព

5 ឆ្នាំ មុន

តើ​អ្នកដឹង​ពី​វិធី​ដាំទឹក​និង​រក្សា​ទុក​ឬ​នៅ ? តើ​គួរ​ធ្វើ​ដូច​ម្តេច​ទើប​អាច​ទទួល​បាន​ទឹក​ដែល​ផឹក​ហើយ​ល្អ​ចំពោះ​សុខភាព​អ្នក ? វិធី​៣​យ៉ាង​ដើម្បី​ទទួល​បាន​ទឹក​ល្អ ៖ 1.​ក្រោយ​ពេល​ដែល​អ្នក​ដាំ​ពុះ​រួច អ្នក​មិន​ត្រូវ​ប្រញាប់​ពន្លត់ភ្លើង​ទេ អ្នក​ត្រូវ​តែ​បើក​គម្រប​កំសៀវ​ដើម្បី​ឱ្យ​វា​ពុះ​ចំនួន​៣​នាទី​សិន ទើប​ពន្លត់ភ្លើង…

តើ​អ្នកដឹង​ពី​វិធី​ដាំទឹក​និង​រក្សា​ទុក​ឬ​នៅ ? តើ​គួរ​ធ្វើ​ដូច​ម្តេច​ទើប​អាច​ទទួល​បាន​ទឹក​ដែល​ផឹក​ហើយ​ល្អ​ចំពោះ​សុខភាព​អ្នក ? វិធី​៣​យ៉ាង​ដើម្បី​ទទួល​បាន​ទឹក​ល្អ ៖

1.​ក្រោយ​ពេល​ដែល​អ្នក​ដាំ​ពុះ​រួច អ្នក​មិន​ត្រូវ​ប្រញាប់​ពន្លត់ភ្លើង​ទេ អ្នក​ត្រូវ​តែ​បើក​គម្រប​កំសៀវ​ដើម្បី​ឱ្យ​វា​ពុះ​ចំនួន​៣​នាទី​សិន ទើប​ពន្លត់ភ្លើង នោះ​មេរោគ ផ្សេង​ៗ​នឹង​ងាប់​អស់ ប៉ុន្តែ​មិន​ត្រូវ​ឱ្យ​ហួស​ពី​៣​នាទី ព្រោះ​បើ​អ្នក​ទុក​ឱ្យ​ពុះ​យូរ​វា​នឹង​អាច​ធ្វើ​ឱ្យ​អ្នក​កើត​មហារីក ។

2.​ក្រោយ​ពេល​ដែល​អ្នក​ពន្លត់ភ្លើង​ហើយ អ្នក​ត្រូវ​យក​គម្រប​កំសៀវ​បិត បន្ទាប់​មក​ទុក​វា​ឱ្យ​នៅ​សីតុណ្ហភាព​ត្រឹម​២៥​ដល់​៣០​អង្សា​សេ​ទើប​ផឹក ។

3.​អ្នក​មិន​ត្រូវ​ទុក​ទឹក​នេះ​ហួស​ពី​១៦​ម៉ោង​ទេ ព្រោះ​មេរោគ​ផ្សេង​ៗ​នឹង​កើតឡើង​វិញ​នៅ​ក្នុង​ទឹក ដូចនេះ​អ្នក​គួរតែ​ដាំ​ក្នុង​បរិមាណ​ដែល​ផឹក​បាន​ហើយ (​ប្រភព​ពី​៖ Health.com.kh) ៕

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ