អាំងស៊ុយលីនគឺជាអ្វី?
អាំងស៊ុយលីន គឺជាអ៊័រម៉ូនមួយប្រភេទ ដែលជាសារធាតុគីមីមួយ ត្រូវបានផលិតនៅក្នុងផ្នែកមួយនៃរាងកាយដើម្បីឲ្យមានសកម្មភាពមួយផ្សេងទៀត ។ វាគឺជាប្រូតេអ៊ីនដែលទទួលខុសត្រូវក្នុងការកំណត់កម្រិតជាតិស្ករនៅក្នុងឈាម ដែលជាផ្នែកមួយនៃការរំលាយអាហារ។ រាងកាយមនុស្សផលិតអាំងស៊ុយលីននៅក្នុងលំពែង ហើយអ័រម៉ូននេះត្រូវបានបញ្ចេញដោយកោសិកាបេតារបស់វាជាចម្បងក្នុងការឆ្លើយតបទៅនឹងជាតិស្ករ ។…
ចែករំលែកព័តមាននេះ