ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

លាងបន្លែបែបណា ទើបមិនកើតជំងឺ?

11 ម៉ោង មុន

ខាងក្រោមនេះ យើងខ្ញុំនឹងបង្ហាញអ្នកពីរបៀបក្នុងការលាងបន្លែ និងចម្អិនដែលអាចការពារសុខភាពអ្នកបានល្អ។ តើមានអ្វីខ្លះទៅ? នៅពេលដែលអ្នកលាងបន្លែ អ្នកគួរតែប្រើទឹកហូរមកលាង មិនគួរត្រងទុកក្នុងចានដែកមួយទើបលាងនោះទេ ទើបវាអាចសម្លាប់មេរោគបាន។ ជាពិសេស បន្លែមិនគួរចិតរួចទើបលាងទេ…

ខាងក្រោមនេះ យើងខ្ញុំនឹងបង្ហាញអ្នកពីរបៀបក្នុងការលាងបន្លែ និងចម្អិនដែលអាចការពារសុខភាពអ្នកបានល្អ។ តើមានអ្វីខ្លះទៅ?

នៅពេលដែលអ្នកលាងបន្លែ អ្នកគួរតែប្រើទឹកហូរមកលាង មិនគួរត្រងទុកក្នុងចានដែកមួយទើបលាងនោះទេ ទើបវាអាចសម្លាប់មេរោគបាន។ ជាពិសេស បន្លែមិនគួរចិតរួចទើបលាងទេ ដោយទិញមកគួរតែលាងតាមសន្លឹក ទើបចិតតាមក្រោយ។

បន្លែដែលអ្នកយកទៅចម្អិន ក្រោយពេលដែលទឹកពុះទើបអាចដាក់ចូលទៅបាន ទើបអាចរក្សាសារធាតុចិញ្ចឹមដែលមានក្នុងនោះ មិនបាត់បង់អស់។

បន្លែដែលអ្នកយកទៅឆារ គួរតែប្រើភ្លើងខ្លាំង ហើយឆារឲ្យលឿន រួចលើកឡើង ទើបមិនបាត់បង់សារធាតុចិញ្ចឹមក្នុងនោះ។ ប៉ុន្តែដូចជាពពួកសណ្តែកបារាំងត្រូវតែយកទៅស្ងោរជាមុនសិនទើបអាចឆាបាន ដើម្បីឲ្យវាអាចបញ្ចេញជាតិពុលមកក្រៅបាន។

ក្រោយពេលដែលអ្នកចម្អិនរួច គួរតែពិសារភ្លាម មិនគួរទុកយូរនោះទេ ព្រោះទុកយូរអាចធ្វើឲ្យសារធាតុចិញ្ចឹមក្នុងនោះអាចបាត់បង់បាន៕

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ