ស្លឹកតយជួយបំបាត់ក្លិនឈ្ងៀមប្រេងឆាដែលប្រើរួច
ស្លឹកតយជាគ្រឿងទេសមួយប្រភេទមានគុណសម្បត្តិល្អប្រើប្រាស់ មានពណ៌បៃតងផ្សំជាមួយអាហារ ហើយក៏មានគុណប្រយោជន៍ផ្សេងៗជាច្រើនទៀត ដូចជា ៖ ដំបូងវាមានគុណសម្បត្តិប្រើប្រាស់ជាពណ៌ផ្សំជាមួយអាហារ ដោយយកស្លឹកតយបុកឱ្យម៉ត់ច្របាច់យកទឹកច្រោះដាក់ទៅក្នុង នំផ្សេងៗនឹងមានពណ៌ប៉ៃតងក្លិនក្រអូប ដូចជានំចាក់កាចាន់ និងលតជាដើម។ យកស្លឹកតយទៅដំឱ្យបែកល្មមរួចដាក់ពង្រាយតាមគូទឡាំងស៊ឹង សម្រាប់ចំហុយនំគ្រប់ប្រភេទ នឹងធ្វើឱ្យនំឆ្អិនល្អ មានក្លិនក្រអូបគួរឱ្យចង់ទទួលទាន។
ចែករំលែកព័តមាននេះ