ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

អ្នកមានអាការៈទាំង៣យ៉ាងនេះ​ មិនគួរទទួល​ទានស៊ុតទេ

16 ម៉ោង មុន

ស៊ុតមាន់មានជីវជាតិ និងល្អសម្រាប់សុខភាព ប៉ុន្តែមានពេលវេលាចំនួន 3 ដែលអ្នកជំនាញណែនាំឱ្យមិនញ៉ាំវា ដើម្បីកុំឱ្យប៉ះពាល់ដល់សុខភាព។ នៅពេលក្តៅខ្លួនស៊ុតមាន់មានផ្ទុកនូវប្រូតេអ៊ីនច្រើន ហើយបន្ទាប់ពីញ៉ាំរួច ពួកវានឹងបង្កើតកំដៅបានច្រើន។ អ្នកដែលមានគ្រុនក្តៅ…

ស៊ុតមាន់មានជីវជាតិ និងល្អសម្រាប់សុខភាព ប៉ុន្តែមានពេលវេលាចំនួន 3 ដែលអ្នកជំនាញណែនាំឱ្យមិនញ៉ាំវា ដើម្បីកុំឱ្យប៉ះពាល់ដល់សុខភាព។

នៅពេលក្តៅខ្លួន
ស៊ុតមាន់មានផ្ទុកនូវប្រូតេអ៊ីនច្រើន ហើយបន្ទាប់ពីញ៉ាំរួច ពួកវានឹងបង្កើតកំដៅបានច្រើន។

អ្នកដែលមានគ្រុនក្តៅ ជាពិសេសក្មេងៗ បើញ៉ាំស៊ុតនៅពេលនេះ កំដៅក្នុងខ្លួននឹងកើនឡើង មិនអាចរលាយបាត់ទេ នាំឱ្យអាការៈគ្រុនក្តៅកាន់តែខ្លាំង និងចំណាយពេលយូរដើម្បីជាសះស្បើយ។

ដូច្នេះហើយ នៅពេលគ្រុនក្តៅ អ្នកគួរតែកំណត់ការទទួលទានស៊ុត និងជ្រើសរើសអាហារសម្បូរប្រូតេអ៊ីន ជំនួសមកវិញ ព្រមទាំងផឹកទឹកឲ្យបានច្រើន ញ៉ាំផ្លែឈើ និងបន្លែស្រស់។

នៅពេលរាគ
មនុស្សជាច្រើនគិតថា អ្នកជំងឺរាគគួរតែទទួលបានអាហារបំប៉នដែលមានជីវជាតិដូចជាស៊ុតជាដើម។

ជាការពិត ចំពោះអ្នកជំងឺទាំងនេះ ទឹករំលាយអាហារត្រូវបានបញ្ចេញតិច មុខងារអង់ស៊ីមរំលាយអាហារត្រូវបានកាត់បន្ថយ ដូច្នេះសមត្ថភាពក្នុងការរំលាយជាតិស្ករ ប្រូតេអ៊ីន និងខ្លាញ់គឺមិនល្អដូចពីមុនទេ។

មុខងារនៃការស្រូបយកទឹកឡើងវិញ និងសារធាតុចិញ្ចឹមនៅក្នុងពោះវៀនតូចក៏ត្រូវបានរារាំងផងដែរ ដែលភាគច្រើនវាត្រូវបានបញ្ចេញតាមរយៈបំពង់រំលាយអាហារ។

ដូច្នេះក្នុងអំឡុងពេលរាគ អ្នកជំងឺមិនគួរញ៉ាំស៊ុតឡើយ។

នៅពេលដែលអ្នកមានគ្រួសក្នុងថង់ទឹកប្រមាត់
គ្រូពេទ្យណែនាំថា អ្នកជំងឺគ្រួសក្នុងថង់ទឹកប្រមាត់មិនគួរញ៉ាំស៊ុតទេ ព្រោះនៅពេលនេះមុខងារកន្ត្រាក់របស់ថង់ទឹកប្រមាត់កាន់តែចុះខ្សោយ ដូច្នេះប្រសិនបើអ្នកញ៉ាំអាហារសម្បូរប្រូតេអ៊ីនដូចជាស៊ុត ពោះវៀននឹងបញ្ចេញសារធាតុជាច្រើនដែលធ្វើឲ្យប្លោកនោមកន្ត្រាក់ បណ្តាលឱ្យមានរោគសញ្ញាដូចជា ឈឺចាប់ ក្អួត…

ទោះជាយ៉ាងណាក៏ដោយ នោះមិនមានន័យថា អ្នកជម្ងឺគ្រួសក្នុងប្រមាត់ត្រូវតមស៊ុតទាំងស្រុងនោះទេ។ ពួកគេនៅតែអាចញ៉ាំក្នុងបរិមាណល្មម ដើម្បីបំពេញតម្រូវការអាហារូបត្ថម្ភ៕

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ