ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

​រមៀត​ជួយពង្រឹង​មុខងារ​ថ្លើម បន្ថយ​ហានិភ័យ​នៃ​ជំងឺមហារីក

14 ម៉ោង មុន

​ការបន្ថែម​រមៀត​បន្តិច​ទៅក្នុង​អាហារ​របស់​អ្នក​នឹងមិន​ត្រឹមតែ​ធ្វើឱ្យ​អាហារ​កាន់តែ​មាន​ភាព​ទាក់ទាញ​ប៉ុណ្ណោះ​ទេ ប៉ុន្តែ​ថែមទាំង​ផ្តល់ឱ្យ​រាងកាយ​របស់​អ្នក​នូវ​សារធាតុចិញ្ចឹម​ដែល​វា​ត្រូវការ​ផងដែរ​។​ ​ខាងក្រោម​នេះ​ជា​អត្ថប្រយោជន៍ ៧ យ៉ាង​នៃ​រមៀត​៖ រមៀត​មាន​លក្ខណៈសម្បត្តិ​ប្រឆាំងនឹង​ការ​រលាក​​ប្រសិនបើ​សាច់ដុំ​របស់​អ្នក​ងាយ​នឹង​ឈឺ ហើយ​សន្លាក់​របស់​អ្នកមាន​ការឈឺចាប់​ជាប្រចាំ អ្នក​គួរតែ​ព្យាយាម​បន្ថែម​រមៀត​ទៅក្នុង​រប​ប​អាហារ​របស់​អ្នក​។​ ​រមៀត​មាន​ផ្ទុក​សារធាតុ​សកម្ម​ជីវសាស្ត្រ​ហៅថា curcumin…

​ការបន្ថែម​រមៀត​បន្តិច​ទៅក្នុង​អាហារ​របស់​អ្នក​នឹងមិន​ត្រឹមតែ​ធ្វើឱ្យ​អាហារ​កាន់តែ​មាន​ភាព​ទាក់ទាញ​ប៉ុណ្ណោះ​ទេ ប៉ុន្តែ​ថែមទាំង​ផ្តល់ឱ្យ​រាងកាយ​របស់​អ្នក​នូវ​សារធាតុចិញ្ចឹម​ដែល​វា​ត្រូវការ​ផងដែរ​។​

​ខាងក្រោម​នេះ​ជា​អត្ថប្រយោជន៍ ៧ យ៉ាង​នៃ​រមៀត​៖

រមៀត​មាន​លក្ខណៈសម្បត្តិ​ប្រឆាំងនឹង​ការ​រលាក​
​ប្រសិនបើ​សាច់ដុំ​របស់​អ្នក​ងាយ​នឹង​ឈឺ ហើយ​សន្លាក់​របស់​អ្នកមាន​ការឈឺចាប់​ជាប្រចាំ អ្នក​គួរតែ​ព្យាយាម​បន្ថែម​រមៀត​ទៅក្នុង​រប​ប​អាហារ​របស់​អ្នក​។​

​រមៀត​មាន​ផ្ទុក​សារធាតុ​សកម្ម​ជីវសាស្ត្រ​ហៅថា curcumin ដែល​ដើរតួ​ជា​ថ្នាំ​បំបាត់​ការឈឺចាប់ និង​អាចជួយ​កាត់បន្ថយ​ការ​រលាក និង​បន្ថយ​ការឈឺចាប់​ទូទៅ​។​

រមៀត​សម្បូរ​ទៅដោយ​សារធាតុ​ប្រឆាំង​អុកស៊ីតកម្ម​
​រមៀត​មាន​សារធាតុ​ប្រឆាំង​អុកស៊ីតកម្ម​ជាច្រើន​ដែល​ជួយ​ប្រឆាំងនឹង​រ៉ាឌីកាល់​សេរី​នៅក្នុង​ខ្លួន​របស់​អ្នក​។ រ៉ាឌីកាល់​សេរី គឺជា​ម៉ូលេគុល​ដែល​បង្ក​គ្រោះថ្នាក់ ដែល​អាច​បង្កឱ្យមាន​ភា​ព​តានតឹង​អុកស៊ីតកម្ម និង​បំផ្លាញ​កោសិកា​របស់​អ្នក​។

Curcumin ជួយ​បន្សាប​រ៉ាឌីកាល់​សេរី​ទាំងនេះ កាត់បន្ថយ​ការខូចខាត​អុកស៊ីតកម្ម​។ ប្រសិទ្ធភាព​ប្រឆាំង​អុកស៊ីតកម្ម​នេះ​បន្ថយ​ដំណើរការ​នៃ​ភាព​ចាស់ និង​កាត់បន្ថយ​ហានិភ័យ​នៃ​ជំងឺ​ជាច្រើន​។​

រមៀត​ជួយ​បន្ថយ​ការឈឺចាប់​
​ប្រសិនបើ​អ្នក​ធ្លាប់មាន​ការឈឺចាប់​ជាប់​រហូត​ដែល​មិន​បាត់​ទៅនោះ រមៀត​អាចជួយ​បាន​។​

​រមៀត​មាន​លក្ខណៈសម្បត្តិ​ប្រឆាំងនឹង​ការ​រលាក ហើយ​សារធាតុ curcumin អាចជួយ​បន្ថយ​ការឈឺចាប់ ជាពិសេស​ការឈឺ​សន្លាក់ និង​ឈឺ​សាច់ដុំ​។

រមៀត​ជួយ​ពង្រឹង​មុខងារ​ថ្លើម​
​អត្ថប្រយោជន៍​មួយទៀត​នៃ​រមៀត​គឺ​ឥទ្ធិពល​វិជ្ជមាន​របស់​វា​ទៅលើ​មុខងារ​ថ្លើម​។ ថ្លើម​របស់​អ្នក​គឺជា​សរីរាង្គ​ដ៏​សំខាន់​មួយ​នៅក្នុង​រាងកាយ​ដែល​ធ្វើការ​យ៉ាង​លំបាក​ក្នុងការ​ត្រង​ជាតិពុល​។​

Curcumin នៅក្នុង​រមៀត ត្រូវបាន​គេ​បង្ហាញថា បង្កើន​មុខងារ​ថ្លើម ដោយ​បង្កើន​ការផលិត​ទឹកប្រមាត់ ដែល​ជួយ​បំបែក​ខ្លាញ់ និង​កម្ចាត់​ជាតិពុល​។​

រមៀត​ជួយ​កាត់បន្ថយ​ហានិភ័យ​នៃ​ជំងឺមហារីក​
​មែនហើយ រមៀត​មាន​សមត្ថភាព​កាត់បន្ថយ​ហានិភ័យ​នៃ​ជំងឺមហារីក និង​ធ្វើ​ឲ្យ​សុខភាព​ទូទៅ​ប្រសើរឡើង​។​

វា​អាចជួយ​រារាំង​ការវិវត្ត និង​ការលូតលាស់​នៃ​កោសិកា​មហារីក​។​

រមៀត​ជួយ​ដល់​ប្រព័ន្ធ​រំលាយ​អាហារ​
​រមៀត​ត្រូវបាន​គេ​ស្គាល់​ថា​ជួយ​ជំរុញ​ដល់​ការផលិត​ទឹកប្រមាត់ ដែល​អាចជួយ​រំលាយ​ជាតិ​ខ្លាញ់​បាន​លឿន និង​កាត់បន្ថយ​ការ​រលាក​ពោះវៀន​។​

លក្ខណៈសម្បត្តិ​ប្រឆាំង​អុកស៊ីតកម្ម និង​ប្រឆាំងនឹង​ការ​រលាក​របស់​រមៀត អាចជួយ​សម្រួល​ដល់​ការរំលាយ​អាហារ និង​កាត់បន្ថយ​រោគសញ្ញា​នៃ​ជំងឺ​រំលាយ​អាហារ ដូចជា​ជម្ងឺ​រលាក​ពោះវៀនធំ (IBS)​។​

រមៀត​ជួយ​បង្កើន​ការចងចាំ​
Curcumin មិន​ត្រឹមតែ​ជួយ​ដល់​សុខភាព​រាងកាយ​របស់​អ្នក​ប៉ុណ្ណោះ​ទេ ប៉ុន្តែ​វា​ក៏​ជួយ​បង្កើន​នូវ​ការចងចាំ​ផងដែរ​។​

វា​ជួយ​កាត់បន្ថយ​ហានិភ័យ​នៃ​ការ​រលាក និង​ការខូចខាត​អុកស៊ីតកម្ម​ដែល​អាច​ដើរតួនាទី​ក្នុង​ជំងឺ​ភ្លេចភ្លាំង​៕

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ