ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

ទទួលទាន​ម្នាស់​រាល់​ដង ​តិច​អត់​ដឹងថា​វា​មាន​ប្រយោជន៍​ដល់​ម្លឹ​ង​!

8 ម៉ោង មុន

អត្ថបទ​នេះ​នឹង​ជួយ​អ្នក​ឱ្យ​យល់​កាន់តែច្បាស់​អំពី​អត្ថប្រយោជន៍សុខភាពរបស់ម្នាស់​។​ ​អត្ថប្រយោជន៍​នៃ​ការ​ទទួលទាន​ម្នាស់​ ​គាំទ្រ​ដល់​ការរំលាយ​អាហារ​ងាយស្រួល​​ម្នាស់​មាន​ប្រយោជន៍​សម្រាប់​អ្នក​ដែលមាន​ការលំបាក​ក្នុង​ការផលិត​អង់ស៊ីម​រំលាយ​អាហារ​បាន​គ្រប់គ្រាន់​ដោយសារតែ​លំពែង​មិន​គ្រប់គ្រាន់​។ ​កាត់បន្ថយ​ហានិភ័យ​នៃ​ជំងឺមហារីក​​ការស្រាវជ្រាវ​បានបង្ហាញ​ថា អង់ស៊ីម bromelain ដែលមាន​នៅក្នុង​ផ្លែ​ម្នាស់​មាន​សមត្ថភាព​ទប់ស្កាត់​ការលូតលាស់​នៃ​កោសិកា​មហារីក រួមទាំង​មហារីក​សុដន់ មហារីក​ស្បែក និង​មហារីក​ដែលទាក់ទង​នឹង​បំពង់​ទឹកប្រមាត់…

អត្ថបទ​នេះ​នឹង​ជួយ​អ្នក​ឱ្យ​យល់​កាន់តែច្បាស់​អំពី​អត្ថប្រយោជន៍សុខភាពរបស់ម្នាស់​។​

​អត្ថប្រយោជន៍​នៃ​ការ​ទទួលទាន​ម្នាស់​

​គាំទ្រ​ដល់​ការរំលាយ​អាហារ​ងាយស្រួល​
​ម្នាស់​មាន​ប្រយោជន៍​សម្រាប់​អ្នក​ដែលមាន​ការលំបាក​ក្នុង​ការផលិត​អង់ស៊ីម​រំលាយ​អាហារ​បាន​គ្រប់គ្រាន់​ដោយសារតែ​លំពែង​មិន​គ្រប់គ្រាន់​។

​កាត់បន្ថយ​ហានិភ័យ​នៃ​ជំងឺមហារីក​
​ការស្រាវជ្រាវ​បានបង្ហាញ​ថា អង់ស៊ីម bromelain ដែលមាន​នៅក្នុង​ផ្លែ​ម្នាស់​មាន​សមត្ថភាព​ទប់ស្កាត់​ការលូតលាស់​នៃ​កោសិកា​មហារីក រួមទាំង​មហារីក​សុដន់ មហារីក​ស្បែក និង​មហារីក​ដែលទាក់ទង​នឹង​បំពង់​ទឹកប្រមាត់ និង​ប្រព័ន្ធ​រំលាយ​អាហារ​។ ជាពិសេស bromelain ក៏​ជួយ​ដល់​ប្រព័ន្ធការពារ​រាងកាយ បង្កើន​ការផលិត​កោសិកា​ឈាមស ជួយ​ការពារ​ការកកើត និង​បំផ្លាញ​កោសិកាមហារីក​។​

​ពង្រឹង​ប្រព័ន្ធ​ភាពស៊ាំ និង​ប្រឆាំងនឹង​ការ​រលាក​
​ម្នាស់​មាន​វីតាមីន សារធាតុ​រ៉ែ និង​អង់ស៊ីម​ជាច្រើន​ដូចជា bromelain ដែលមាន​សមត្ថភាព​បង្កើនភាព​ធន់ និង​ការពារ​ប្រតិកម្ម​រលាក​។ ការស្រាវជ្រាវ​បានបង្ហាញ​ថា កុមារ​ដែល​ទទួលទាន​ម្នាស់មាន​ហានិភ័យ​ទាប​នៃ​ការឆ្លង​មេរោគ និង​បាក់តេរី​ជាង​កុមារ​ដែល​មិន​ទទួលទាន​ម្នាស់​។​

​កាត់បន្ថយ​រោគសញ្ញា​រលាក​សន្លាក់​
​ការសិក្សា​បាន​បង្ហាញថា អង់ស៊ីម bromelain មាន​លក្ខណៈសម្បត្តិ​ប្រឆាំងនឹង​ការ​រលាក ជួយ​កាត់បន្ថយរោគសញ្ញា​ទាក់ទង​នឹង​ជំងឺ​រលាក​សន្លាក់ រួមទាំង​ជំងឺ​រលាក​សន្លាក់ឆ្អឹង​៕

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ