ល្បិចលាង​បន្លែ​ឱ្យ​អស់ជាតិពុលដើម្បីចម្អិនមានតែស្ត្រីមេផ្ទះឆ្លាតវៃទេដែលដឹង


ការ​ទិញ​បន្លែ​មក​ទទួលទាន​សូមកុំ​គិត​ថា វា​គ្មាន​សារធាតុពុល​នៅ​ជាប់​នឹង​បន្លែ​ ។ យក​ល្អ​គួរ​លាង​បន្លែ​ដោយ​ប្រើ​ទឹក​ថ្នាំ​សំរាប់​លាង​នឹង​ជួយ​កាត់​បន្ថយ​ជាតិពុល​ក្នុង​បន្លែ​នៅ​មុន ពេល​ទទួលទាន ។ ខាងក្រោម​នេះ ជា​វិធីសាស្ដ្រ​មួយ​ចំនួន​ក្នុង​ការ​ប្រើ​ទឹក​ថ្នាំ​សំរាប់​លាង​ជម្រះ​បាន​យ៉ាង​ងាយ​ដូច​ជា ៖

-​ទឹក​សាច់ជូ កាត់​បន្ថយ​ជាតិពុល​ក្នុង​បន្លែ​បាន​ដល់ ៩០-៩៥5 ៖ យក​សាច់ជូ​១​ស្លាបព្រា​បាយ​លាយ​ជាមួយ​ទឹក​ពី​១៥-២០ លី​ត្រ រួច​យក​បន្លែ​មក​ត្រាំ​ទុក​រយៈពេល​ពី ១៥-២០​នាទី ក្រោយមក​លាង​ដោយ​ទឹក​ស្អាត​៣-៤​ដង ។

-​ទឹកអំបិល (​ក៏​អាច​កាត់​បន្ថយ​ជាតិពុល​ក្នុង​បន្លែ​បាន​ពី​៦០-៧០5) ៖ ត្រូវ​យក​អំបិល​២​ស្លាបព្រា​កបាយ​លាយ​ជាមួយ​ទឹក​ស្អាត​៤-៥​លី​ត្រ រួច​យក​បន្លែ​មក​ត្រាំ​ទុក​រយៈពេល​២០ នាទី បន្ទាប់​មក​លាង​ដោយ​ទឹក​ស្អាត​ពី​៣-៤ ដង ។

-​ទឹក​សូ​ដ្យូ​ម​ប៊ី​កាបូ​ណេ​ត (​កាត់​បន្ថយ​ជាតិពុល​នៅ​ក្នុង​បន្លែ​បាន​ដល់​៩០-៩៥5) ៖ យក​សូ​ដ្យូ​ម​ប៊ី​កាបូ​ណេ​ត​១​ស្លាបព្រា​បាយ លាយ​នឹង​ទឹក​ស្អាត​២០-២៥​លី​ត្រ រួច​យក​បន្លែ​ទៅ​ត្រាំ​ទុក​រយៈពេល​ពី​១៥-២០​នាទី បន្ទាប់​មក​លាង​ជាមួយ​ទឹក​ស្អាត​ចំនួន​ពី​៣-៤​ដង ៕

Facebook Google Twitter Email

សូម​ subscribe Channel Youtube របស់​កោះ​សន្តិភាព​លោក​​អ្នក​នឹង​ទទូល​បាន​ព័ត៌មាន​ជា​វីដេអូ​ថ្មី​ៗ​បន្ថែម​ទៀត សូម​អគុណ!!!!!

គួរ​យល់​ដឹង

អត្រាប្តូរប្រាក់

អត្រាប្តូរប្រាក់ផ្សេងទៀត

Live

Sponsored News

To Top

ការស្ទង់មតិគេហទំព័រថ្មី




សូម​អរគុណ