ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

វិទ្យាស្ថាន​ស្តង់​ដាកម្ពុជា​ធ្វើ​សិក្ខា​សាលា​ស្តីពីសុវត្ថិភាព​ម្ហូប​អាហារ និងអនាម័យ​

12 ឆ្នាំ មុន

ខេត្ត​សៀម​រាប ៖ ស្រប​តាម​ការ​គ្រោង​ទុក​ឧបត្ថម្ភ​របស់​កម្ម​វិធី​គាំ​ទ្រ​ការ​អភិវឌ្ឍ​ពាណិជ្ជ​កម្ម (TDSP) វិទ្យា​ស្ថានស្តង់​ដា​កម្ពុជា​នៃ​ក្រសួង​ឧស្សាហកម្ម​រ៉ែ​និង​ថាម​ពល បាន​រៀបចំ​សិក្ខា​សាលា​មួយ​ស្តី​ពី​សុវត្ថិ​ភាព​ម្ហូប​អាហារ​​ និង​អនាម័យ ​​នៅ​ក្នុង​​សាល​ប្រជុំ​នៃ​សណ្ឋា​គារ​​អង្គរ​ប៉ា​រ៉ា​ឌី ​ក្រុង​សៀម​រាប​ កាល​ពី​ព្រឹក​ថ្ងៃ​ទី​២៥ កញ្ញា ២០១២ ​​ក្រោម​អធិបតី​ភាព​លោក​អ៊ុច បូរ៉ា ​ប្រធាន​វិទ្យា​ស្ថាន​​ស្តង់​ដា​កម្ពុជា ដោយ​មាន​ការ​អញ្ចើញ​ចូល​រួម​​​ពី​សំណាក់​​លោក លោក​

ខេត្ត​សៀម​រាប ៖ ស្រប​តាម​ការ​គ្រោង​ទុក​ឧបត្ថម្ភ​របស់​កម្ម​វិធី​គាំ​ទ្រ​ការ​អភិវឌ្ឍ​ ពាណិជ្ជ​កម្ម (TDSP) វិទ្យា​ស្ថានស្តង់​ដា​កម្ពុជា​នៃ​ក្រសួង​ឧស្សាហកម្ម​រ៉ែ​និង​ថាម​ពល បាន​រៀបចំ​សិក្ខា​សាលា​មួយ​ស្តី​ពី​សុវត្ថិ​ភាព​ម្ហូប​អាហារ​​ និង​អនាម័យ ​​នៅ​ក្នុង​​សាល​ប្រជុំ​នៃ​សណ្ឋា​គារ​​អង្គរ​ប៉ា​រ៉ា​ឌី ​ក្រុង​សៀម​រាប​ កាល​ពី​ព្រឹក​ថ្ងៃ​ទី​២៥ កញ្ញា ២០១២ ​​ក្រោម​អធិបតី​ភាព​លោក​អ៊ុច បូរ៉ា ​ប្រធាន​វិទ្យា​ស្ថាន​​ស្តង់​ដា​កម្ពុជា ដោយ​មាន​ការ​អញ្ចើញ​ចូល​រួម​​​ពី​សំណាក់​​លោក លោក​ស្រី​ជា​តំណាង​មន្ទីរ​ឧស្សាហកម្ម​រ៉ែ​និង​ថាម​ពល​ខេត្ត ព្រម​ទាំង​​លោក លោក​ស្រី​ជា​តំណាង​ក្រុមហ៊ុន រោង​ចក្រ សិប្បកម្ម​ផលិត​ម្ហូប​អាហារ​ រោង​ម៉ា​ស៊ីន​កិន​ស្រូវ សណ្ឋាគារ ភោជនីយដ្ឋាន ផ្សារ​ទំនើប​មក​ពី​តាម​បណ្តា​ខេត្ត​​ចំនួន​៣​គឺ​​ ខេត្ត​បាត់​ដំបង ​បន្ទាយ​មាន​ជ័យ និង​ក្នុង​ខេត្ត​សៀម​រាប ។

មាន​ប្រសាសន៍​សំណេះ​ សំណាល​នា​ឱកាស​នោះ​ លោក​អ៊ុច បូរ៉ា បាន​​ថ្លែង​ឱ្យ​ដឹង​ថា ​គោល​បំណង​​សិក្ខា​សាលា​នេះ​គឺ​ដើម្បី​ផ្តល់​ជូន​សមាជិក​សមាជិកា​នៃ​អង្គ​ សិក្ខា​សាលា​នូវ​ព័ត៌មាន និង​ចំណេះ​ដឹង​សំខាន់ៗ​អំពី​វិធី​សាស្ត្រ​ ឬ​របៀប​នៃ​ការ​រៀប​ចំ​​ខ្សែ​សង្វាក់​ផលិត​កម្ម ទី​តាំង​ផលិតកម្ម​ ការ​ដឹក​ជញ្ជូន​ និង​ការ​រក្សា​ផលិតផល​ម្ហូប​អាហារ​​ឱ្យ​មាន​អនាម័យ និង​សុវត្ថិ​ភាព ។

​​ព័ត៌​មាន​លំអិត​នឹ​ង​​ផ្សាយជូន​នៅពេល​ក្រោយ ​នៅ​លើ​ទំព័រកាសែតកោះ​​​សន្តិ​​ភាព និង​​នៅ​​តាម​វិទ្យុ​សំឡេង​កោះ​សន្តិ​ភាព FM 87.75 រាជធានី​ភ្នំពេញ, FM 87.5 ខេត្តបាត់ដំបង៕