ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

7-Eleven កម្ពុជា រៀបចំ​សិក្ខាសាលា​ សម្រាប់​ដៃគូ​ធុរកិច្ច ដើម្បី​លើកកម្ពស់​សក្តានុពល​ នៃ​អ្នក​ផលិត និង​បង្កើន​គុណភាព​ផលិតផល​ខ្មែរ

3 ថ្ងៃ មុន

រាជធានីភ្នំពេញ៖ កាលពី​ថ្ងៃ​ទី២៨ ខែវិច្ឆិកា ​កន្លង​មកនេះ ក្រុមហ៊ុន ស៊ី​ភី អ​ល (​ខេ​ម​បូ​ឌា​) បាន​រៀបចំ​កម្មវិធី​ផ្លាស់​ប្ដូរ ចំណេះដឹង​អំពី​ប្រព័ន្ធ​ផលិតកម្ម​អាហារ​ដែល​មានគុណ​ភាពល្អ…

រាជធានីភ្នំពេញ៖ កាលពី​ថ្ងៃ​ទី២៨ ខែវិច្ឆិកា ​កន្លង​មកនេះ ក្រុមហ៊ុន ស៊ី​ភី អ​ល (​ខេ​ម​បូ​ឌា​) បាន​រៀបចំ​កម្មវិធី​ផ្លាស់​ប្ដូរ ចំណេះដឹង​អំពី​ប្រព័ន្ធ​ផលិតកម្ម​អាហារ​ដែល​មានគុណ​ភាពល្អ GMP/GHP ឱ្យដល់​ដៃគូ​ធុរកិច្ច​កម្ពុជា ​ដែល​ជាអ្នក​ផលិត ផលិតផល ​ប្រភេទ​អាហារ នៅ​បន្ទប់​សិក្ខាសាលា​អាគារ ទីស្នាក់ការ​កណ្ដាល ក្នុង​រាជធានី​ភ្នំពេញ ដោយ​ក្នុង​នោះ​មានការ​ចូលរួម​ពី​ដៃគូ​ ធុរកិច្ច​ជាង ២០​នាក់ ហើយ​ការ​ចូលរួម​កម្មវិធី​នេះ គឺ​ពុំ​មាន​ចំណាយថវិកាទេ​ ។

លោក សុ​ន​ថះ​យ៉ា រ៉ាង់​ស៊ី​រី​វ៉េ​ត Managing Director នៃ​ក្រុមហ៊ុន ស៊ី​ភី អ​ល (​ខេ​ម​បូ​ឌា​) មាន​ប្រសាសន៍​ថា សកម្មភាព​នេះ​ មាន​គោលបំណង​បង្កើន​សក្តានុពល​ ដៃគូ​ពាណិជ្ជកម្ម​ឱ្យ​មានចំណេះ​ដឹង និង​ការ​យល់​ដឹង​អំពី​ស្តង់ដារ​ផលិត​ផលិតផល​ល្អ រួម​ទាំង​ច្បាប់​ចំណីអាហារ​ដែល​ពាក់ព័ន្ធ ដើម្បី​ឱ្យមានការ យល់​ដឹង​ច្បាស់ និង​អាច​គ្រប់គ្រង​ផលិតផល​ បាន​ពេញ​មួយ​ដំណើរការ ដើម្បី​ឱ្យ​ត្រឹមត្រូវ ​ទៅ​តាម​ច្បាប់​របស់ ប្រទេស​កម្ពុជា ​។ ដោយ​យោង​តាម​គោលការណ៍​ ចែករំលែក​ចំណេះដឹង គាំទ្រ​សហគ្រិន​ក្នុងស្រុក ស្រប​តាមគុណ​តម្លៃ ៣ អត្ថប្រយោជន៍​របស់ CP Group ដែល ក្រុមហ៊ុន ស៊ី​ភី អ​ល តែងតែ​ប្រកាន់ខ្ជាប់ ​ក្នុង​ការ​គ្រប់គ្រង 7-Eleven ក្នុង​ព្រះរាជាណាចក្រ​កម្ពុជា ដោយ​មានការ​តាំងចិត្ត​យ៉ាង​មុតមាំ​ថា ​នឹង​រៀបចំ​កម្មវិធី​ចែករំលែក ចំណេះដឹង​បែប​នេះ​ឱ្យបាន​ទៀងទាត់ ដើម្បី​លើកកម្ពស់សក្តានុពល​ផលិតករ និង​គុណភាព​ផលិតផល​ក្នុងស្រុក ​។

លោក ម៉ៅ ចាន់​អុី​ម មក​ពី PINK PINK BATTAMBONG FOODS ដែល​ជា​ម្នាក់​ក្នុង​ចំណោម អ្នកចូលរួម​បាន​លើក​ឡើង​ថា អ្វី​ដែល​ខ្ញុំ​បាន​រៀន​គឺ​ការ​ផលិត​ផលិតផល ​ត្រូវ​តែ​គោរព​ច្បាប់​របស់​ប្រទេស​ ។ ហើយ​ខ្ញុំ​បាន​ស្វែង​យល់​អំពី GMP និង HACCP ទៅ​កម្រិត​មួយទៀត​ ។ មាន​ដូច​ជា​ការ​រៀបចំ​កន្លែង​ផលិត និង​អនាម័យ ដើម្បី​ធានា​ថា​ផលិតផល​មិន​ត្រឹមតែ​ល្អ​ប៉ុណ្ណោះ​ទេ ថែម​ទាំង​មាន​សុវត្ថិភាព អនាម័យ​ខ្ពស់​ផង​ដែរ ​។ ខ្ញុំ​សូម​អរគុណ​ដល់ 7-Eleven ដែល​បាន​ផ្តល់​ផ្តល់​ឱកាស​ឱ្យផលិតផល​ក្នុងស្រុក ជា​ពិសេស​នោះ​គឺ អាហារ​ក្នុងស្រុក​ខ្មែរ​យើង ​។

អ្នកស្រី រៀន ពៅ​ច័ន្ទ​វ​ត្តី មក​ពី THE AUCKLAND BOULANGERIE បាន​ថ្លែងអំណរគុណ​ដល់ 7-Eleven ដែល​បាន​អញ្ជើញ​គាត់ ​មក​ចូលរួម​សិក្សារ​អំពី​សុវត្ថិភាព​ចំណីអាហារ​ ។ សិក្ខា​សាលា​នេះ​បាន​ធ្វើ​ឱ្យ គាត់​ទទួល​បាន​ចំណេះដឹង​ អំពី​ច្បាប់​របស់​ប្រទេស​កម្ពុជា និង​លក្ខខណ្ឌ​ផ្សេង​ៗ​ទៀត​របស់ 7-Eleven ដែល​អាច យក​ទៅ​ប្រើប្រាស់​ដើម្បី​អភិវឌ្ឍ​គុណភាព និង​សុវត្ថិភាព​សម្រាប់​អ្នក​ប្រើប្រាស់​ ។ ជា​ចុង​ក្រោយ គាត់​សង្ឃឹមថា នឹង​មានឱកាស​ចូលរួម​ ក្នុង​កម្មវិធី​បែប​នេះ​ជាមួយ 7-Eleven នា​ពេល​អនាគត​ទៀត​ ៕ អត្ថបទសហការ