ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

ស្រា​បៀរ ឆ្លងកាត់​ការ​បន្ទុំ​រយៈពេល​ប៉ុន្មាន ?

1 ឆ្នាំ មុន

រាជធានីភ្នំពេញ ៖ ជា​ទូទៅ​ស្រា​បៀរ កម្ពុជា នៃ​ក្រុមហ៊ុន ខ្មែរ ប៊ែ​វើ​រី​ជី​ស ត្រូវ​បាន​យក​ទៅ​បន្ទុំ​រយៈពេល ៣​ ស​ប្តា​ហ៍…

រាជធានីភ្នំពេញ ៖ ជា​ទូទៅ​ស្រា​បៀរ កម្ពុជា នៃ​ក្រុមហ៊ុន ខ្មែរ ប៊ែ​វើ​រី​ជី​ស ត្រូវ​បាន​យក​ទៅ​បន្ទុំ​រយៈពេល ៣​ ស​ប្តា​ហ៍ ដើម្បី​ទទួល​បាន​ស្រា​បៀរ​មានគុណ​ភាពល្អ ក្លិន​ឈ្ងុយ និង​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់ ​។ នៅ​ក្នុង​ដំណាក់កាល​នៃ​ការ​បន្ទុំ​ស្រា​បៀរ បន្ទាប់​ពី​ទទួល​បាន​ទឹករងូ​ពី​ដំណាក់កាល​ស្ងោរ​រួចរាល់​ហើយ ទឹករងូ​ត្រូវ​បាន​បញ្ចុះ​កម្តៅ​រហូត​ដល់ ៨ ​អង្សារ មុន​នឹង​ដាក់​មេស្រា​បៀរ (Yeast) ចូល ដើម្បី​ធ្វើការ​កាច់​មេ​នៅ​ក្នុង​ធុង​បន្ទុំ​ ។

បន្ទាប់​មក​ទៀត ស្រា​បៀរ​ ចាប់ផ្តើម​ធ្វើ​សកម្មភាព បំ​លែង​ពី​ជាតិ​ស្ករ​ទៅ​ឧស្ម័ន​កាបូ​និ​ច ជាតិ​អាកុល និង​សារធាតុ​ផ្សេង​ៗ​ទៀត​នៅ​ក្នុង​ស្រា​បៀរ ហើយ​ត្រូវ​បាន​រក្សា​ក្នុង​សីតុណ្ហភាព​មួយ​កំណត់ រួច​ដំឡើង​សីតុណ្ហភាព​បន្តិច ហើយ​បន្ទាប់​មក​ត្រូវ​បាន​បញ្ចុះ​សីតុណ្ហភាព​មក​វិញ​នៅ​រហូត​ដល់ -១ នៅ​ដំណាក់កាល​មួយទៀត​ ។ ក្នុង​រយៈពេល ៣​ ថ្ងៃក្រោយ ស្រា​បៀរ​ទុំ​គ្រប់គ្រាន់ ដើម្បី​បញ្ជូន​ទៅ​ដំណាក់កាល​បន្ទាប់​គឺ​ច្រោះ រួច​ហើយ​អាច​ច្រក​ជា​ដប ឬ​កំប៉ុង​បាន​ ។

លោក​អ្នក​អាច​មក​ទស្សនកិច្ច​នៅ ខ្មែរ ប៊ែ​វើ​រី​ជី​ស ដើម្បី​ស្វែង​យល់​ពី​បច្ចេកវិទ្យា​ចុង​ក្រោយ​នៃ​រោងចក្រ​ទំនើប​បំផុត​នៅ​អាស៊ី តាម​រយៈ​ ៖ https://www.khmerbeverages.com/kh/brewery-tour-booking/ ឬ​ទាក់ទង​ទៅ​កាន់​លេខ​ទូរស័ព្ទ ៖ (០៦១, ០៦៧, ០៦៩) ៩០២ ៩០២ សម្រាប់​ព័ត៌មាន​បន្ថែម ​។
សូម​ទស្សនា​វី​ដេ​អូ​ពី​បច្ចេកវិទ្យា​លំដាប់​ពិភពលោក​នៃ​ការ​ផលិត​ស្រា​បៀរ និង​ភេសជ្ជៈ របស់​ក្រុមហ៊ុន ខ្មែរ ប៊ែ​វើ​រី​ជី​ស តាម​រយៈ​តំណ​ភ្ជាប់​ ៖ https://www.facebook.com/KhmerBeverages/videos/696472978892524 ៕ អត្ដបទសហការ