តាមប្រភពព័ត៌មាន The Sun បានឱ្យដឹងថា ការទទួលទានកាហ្វេអាចជួយជម្រុញឱ្យខ្លាញ់ពណ៌ត្នោត ធ្វើការបានលឿនជាងមុន ក្នុងការដុតកាឡូរី ដើម្បីបង្កើតទៅជាកម្តៅរាងកាយ។ នេះគឺជាការរកឃើញរបស់អ្នកវិទ្យាសាស្ត្រ។ លោកសាស្ត្រាចារ្យ…
តាមប្រភពព័ត៌មាន The Sun បានឱ្យដឹងថា ការទទួលទានកាហ្វេអាចជួយជម្រុញឱ្យខ្លាញ់ពណ៌ត្នោត ធ្វើការបានលឿនជាងមុន ក្នុងការដុតកាឡូរី ដើម្បីបង្កើតទៅជាកម្តៅរាងកាយ។ នេះគឺជាការរកឃើញរបស់អ្នកវិទ្យាសាស្ត្រ។
លោកសាស្ត្រាចារ្យ Michael Symonds មកពីសាកលវិទ្យាល័យ Nottingham បានមានប្រសាសន៍ថា នេះគឺជាការសិក្សាដំបូងគេ ដើម្បីបង្ហាញថា កាហ្វេអាចមានឥទ្ធិពលលើខ្លាញ់ពណ៌ត្នោតក្នុងរាងកាយមនុស្សតាមរបៀបណា ។
ចែករំលែកព័តមាននេះ