យោងតាមសេចក្តីរាយការណ៍របស់សារព័ត៌មាន The Sun បានឲ្យដឹងថា ត្រីខកំប៉ុងអាចបំផ្លាញសុខភាពពោះវៀនមនុស្សយើងបានដោយសារតែវាមានជាតិស័ង្កសីខ្ពស់ជាងកម្រិតមានសុវត្ថិភាពរហូតដល់១០០ដងឯណោះ ។ សេចក្តីរាយការណ៍នេះត្រូវបានធ្វើឡើង ភ្លាមៗតាមរយៈការពិសោធក្នុងមន្ទីរពិសោធន៍មួយ ដែលមានគោលដៅធ្វើតេស្តថា តើកម្រិតជាតិស័ង្កសីដែលមានក្នុងអាហារកំប៉ុងអាចបង្កគ្រោះថ្នាក់ដល់ប្រព័ន្ធរំលាយអាហារ…
យោងតាមសេចក្តីរាយការណ៍របស់សារព័ត៌មាន The Sun បានឲ្យដឹងថា ត្រីខកំប៉ុងអាចបំផ្លាញសុខភាពពោះវៀនមនុស្សយើងបានដោយសារតែវាមានជាតិស័ង្កសីខ្ពស់ជាងកម្រិតមានសុវត្ថិភាពរហូតដល់១០០ដងឯណោះ ។ សេចក្តីរាយការណ៍នេះត្រូវបានធ្វើឡើង ភ្លាមៗតាមរយៈការពិសោធក្នុងមន្ទីរពិសោធន៍មួយ ដែលមានគោលដៅធ្វើតេស្តថា តើកម្រិតជាតិស័ង្កសីដែលមានក្នុងអាហារកំប៉ុងអាចបង្កគ្រោះថ្នាក់ដល់ប្រព័ន្ធរំលាយអាហារ ឬអត់ ។
ចែករំលែកព័តមាននេះ