ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

យូនីលីវើ​បង្កើត​កម្មវិធី​ប្រឡងធ្វើម្ហូប​នៅ​រដូវបុណ្យ​​​​ភ្ជុំ​បិណ្ឌ​

13 ឆ្នាំ មុន

រាជធានីភ្នំពេញ​​​​ ៖ ​កាលពីថ្ងៃទី​​​​២៥ កញ្ញា ​កន្លងទៅ​​នេះ នៅផ្សារ​ទំនើប​សុវណ្ណា ​​​ក្រុម​ហ៊ុន​យូនីលីវើ ​បានរៀបចំ​​ពិធី​ប្រឡង​ធ្វើ​ម្ហូបក្នុង​​ឱកាស​បុណ្យ​ភ្ជុំ​បិណ្ឌ ​​ដើម្បីធ្វើ​​​​ឱ្យ​មុខ​ម្ហូប​ខ្មែរ​​​កាន់​តែ​មាន​​ជំរើស​​ច្រើន​មុខ​​ ថែមទៀត​​។​
ក្នុង​ឱកាស​​ពិធីកាន់បិណ្ឌ​​ និងពិធីបុណ្យ​​ភ្ជុំ​បិណ្ឌ​នេះ​ មានការត្រៀមលក្ខណៈ​​ជា​ច្រើន​នៅ​ទូទាំងប្រទេស​កម្ពុជា។ គ្រួសារ​ជាច្រើ​ន​​បាន​ជ្រើស​​រើស​មុខ​​ម្ហូបពិសេសៗ​ជាច្រើនសម្រាប់​​​ពិធី​ បុណ្យ​​ភ្ជុំបិណ្ឌ​​​ដូចជា សម្ល​ការី​

រាជធានីភ្នំពេញ​​​​ ៖ ​កាលពីថ្ងៃទី​​​​២៥ កញ្ញា ​កន្លងទៅ​​នេះ នៅផ្សារ​ទំនើប​សុវណ្ណា ​​​ក្រុម​ហ៊ុន​យូនីលីវើ ​បានរៀបចំ​​ពិធី​ប្រឡង​ធ្វើ​ម្ហូបក្នុង​​ឱកាស​បុណ្យ​ភ្ជុំ​បិណ្ឌ ​​ដើម្បីធ្វើ​​​​ឱ្យ​មុខ​ម្ហូប​ខ្មែរ​​​កាន់​តែ​មាន​​ជំរើស​​ច្រើន​មុខ​​ថែមទៀត​​។​
ក្នុង​ឱកាស​​ពិធីកាន់បិណ្ឌ​​ និងពិធីបុណ្យ​​ភ្ជុំ​បិណ្ឌ​នេះ​ មានការត្រៀមលក្ខណៈ​​ជា​ច្រើន​នៅ​ទូទាំងប្រទេស​កម្ពុជា។ គ្រួសារ​ជាច្រើ​ន​​បាន​ជ្រើស​​រើស​មុខ​​ម្ហូបពិសេសៗ​ជាច្រើនសម្រាប់​​​ពិធី​បុណ្យ​​ភ្ជុំបិណ្ឌ​​​ដូចជា សម្ល​ការី​សាច់មាន់ ​ឬ​សាច់​​​ត្រី ស្ងោរ ​​ជីឆាយ ​ឆាមីសួ នំអន្សម ​​និង​​​ញាំ​សាច់​គោ​​ជា​ដើម​​។ល។ ប៉ុ​ន្តែដើម្បី​ធ្វើ​​​ឱ្យអាហារ​ពិសេសៗ​​ទាំង​នេះ​​​​កាន់តែ​មាន​​ឱជារស​​​ទៅ​ទៀត​នោះ ​​​ម្សៅ​ស៊ុប​​ខ្នរ និង​​ដុំស៊ុបខ្នរ ​​ពិតជា​​​អាចជួយ​​ផ្តល់​​​នូវ​ឱជារស​​​​​បន្ថែម​​​​ទៅដល់​គ្រប់​​មុខម្ហូប​ដែល​ជា​ប្រពៃណី​​​​ខ្មែរទាំងអស់​។ ​សកម្មភាព​របស់​ក្រុម​​​ការងារ​ខ្នរ​ក្នុង​​ឱកាស​​បុណ្យ​​ភ្ជុំ​បិណ្ឌ​នេះ បាន​ដំណើរ​ការ​​​ចាប់តាំងពីថ្ងៃទី​​​​៦ កញ្ញា នៅ​តាម​ខេត្ត​មួយ​​ចំនួនដូចជា​​បាត់ដំបង សៀមរាប និង​​កំពង់​ចាម ។ ក្រុមចុងភៅ​​​​​ខ្នរ ​បានបង្ហាញ​នូវការធ្វើ​ម្ហូប​​​​ទាំងសម្លទឹក និង​សម្លគោក​​​ដូចជា «ឆាមីសួ» និង​«សម្លម្ជូរ​គ្រឿង» ​ហើយចុងភៅ​ខ្នរ​បាន​​បង្ហាញ​ពី​​វិធីចម្អិន​​អាហារទាំងនេះ​ឱ្យកាន់តែ​​​ឆ្ងាញ់​​ជា​មួយ​ម្សៅ​​ស៊ុបខ្នរ និងដុំស៊ុប​ខ្នរ​។

អ្នកស្រីគៀត ​​សេត្ថា អាយុ​​៤០​ឆ្នាំ ​​ស្ត្រីមេ​ផ្ទះ​​មកពីខេត្តបាត់ដំបង ​​បាន​ឱ្យដឹង​ថា «កូន​ៗ​របស់​ខ្ញុំ​​​ធ្វើការ​នៅភ្នំពេញ ហើយ​ក្នុងរដូវ​​បុណ្យ​ភ្ជុំបិណ្ឌ​​​នេះ គឺជា​​លើកទីមួយ​ហើយដែលខ្ញុំ​បានជួប​​​ពួក​គេ​យូរ​បន្តិច ​​ដូច្នេះខ្ញុំ​​ត្រូវ​​ប្រាកដ​​​​ថា រាល់​មុខម្ហូប​ទាំងអស់ត្រូវ​​តែឆ្ងាញ់​។ ​ជាពិសេស ខ្ញុំ​បាន​​ដឹង​អាថ៌​កំបាំង​​​ដ៏អស្ចារ្យ​​​​ពីក្រុម​​​​ចុងភៅខ្នរ ​​ហើយ​ខ្ញុំ​ពិតជា​ចង់​​សាកល្បង​​​ចម្អិន​​ម្ហូប​​​​នៅផ្ទះ​​ខ្លួនឯង​មែន​ទែន»​។ នៅក្នុងថ្ងៃ​​​​ចុងក្រោយ​​​នៃ​​បេសក​កម្ម​របស់​ខ្លួន​​ ក្រុមការងារ​​របស់​ផលិត​ផល​​ខ្នរ បាន​រៀប​ចំ​​ការ​ចម្អិន​​​​អាហារ និង​​ថ្នាក់​បង្រៀន​វិជ្ជា​ធ្វើ​ម្ហូប​​​របស់ខ្លួន​នៅមជ្ឈមណ្ឌល​​សុវណ្ណា ​​​ដោយមាន​ស្ត្រី​​មេផ្ទះជាច្រើន​រូប​ចូលរួម​​ទទួលចំណេះដ​ឹង​​​​​ផ្នែក​​​​ធ្វើ​ម្ហូប និង​​​​អាថ៌កំបាំងនៃរសជាតិ​​អាហារ​ដែល​​​​​ផ្តល់​ដោយខ្នរ​។

ក្រុមហ៊ុន Unilever បាន​ឱ្យដឹង​ថា សកម្ម​ភាពនេះ ​គឺជាផ្នែក​​​​មួយនៃ​បេសក​កម្ម​របស់ម្សៅ​​ស៊ុប​ខ្នរ និង Uniliver ដើម្បីផ្តល់​​ភាពស្រស់​ថ្លា​​ដល់អតិថិជន​​​គ្រប់រូូប​។ យើងយល់ច្បាស់​​​អំពី​វិធី​​​បុណ្យភ្ជុំបិណ្ឌ​​​ និងការជួបជុំប្រចាំ​ឆ្នាំ​របស់ក្រុម​គ្រួសារ​​​​ជាច្រើនក្នុង​​​ឱកាស​ដ៏ពិសេស​នេះ ។ ​តើ​មានអ្វីដែល​ពិសេស​ជាង​ការ​ធ្វើ​​ឱ្យ​​​ពិធីបុណ្យ​​ភ្ជុំ​បិណ្ឌ​កាន់​តែ​​​​អស្ចារ្យ​​ដោយ​​ការ​ចម្អិន​ម្ហូប​​ឆ្ងាញ់ៗ ​ជាមួយគ្រឿង​​​​ផ្សំតែ​បន្តិច​ពីម្សៅ​ស៊ុបខ្នរ ​និង​ដុំ​ស៊ុប​ខ្នរ​ទៀត​នោះ​? ​តាមរយៈ​ក្រុម​ចុង​ភៅ​​​​របស់​យើង​​​ យើងអាច​​​​ចូលរួម​ជាមួយអតិថិជន​​ដោយ​ផ្ទាល់ ​និងអាច​បង្ហាញ​ជូនពួកគាត់​​​ពីវិធី​ចម្អិន​អាហារ​ឱ្យ​​កាន់តែមាន​ឱជា​រស​​ឈ្ងុយឆ្ងាញ់ និង​ពិសេស​បំផុត​។ យើងចង់​​​​បញ្ជាក់​ប្រាប់​ដល់​អតិថិ​ជន​​ទាំងអស់​ថា ​លោកអ្នក​មិនចាំបាច់​​ធ្វើអ្វីដែល​​​​ពិសេស ​​ឬទិញគ្រឿង​​​​​ផ្សំថ្លៃៗ​ដើម្បីចម្អិន​​ម្ហូប​ដែលគ្រួសារ​​​លោកអ្នក​​​ចូលចិត្ត​ក្នុង​​​ឱកាស​​បុណ្យ​ភ្ជុំបិណ្ឌ​​នេះនោះទេ​។ ​ប៉ុន្តែ​​ជាមួយគ្រឿង​​ផ្សំ​ដ៏​ល្អ ​​រសជាតិ​ដ៏អស្ចារ្យ និង​បច្ចេកទេស​​ច្នៃប្រឌិត​​ខ្ពស់ ​លោកអ្នក​​ប្រាកដ​​​ជាអាចធ្វើ​​ឱ្យ​​​ក្រុម​គ្រួសារ និង​មិត្ត​ភក្តិ​​​លោកអ្នកជក់​ចិត្ត និង​និយាយ​មិន​ដាច់​ពីមាត់​​​បន្ទាប់ពី​​ឱកាស​បុណ្យ​ភ្ជុំបិណ្ឌ​​​កន្លង​ហួស​ទៅនោះ ៕