ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

អាហារដែល​អ្នក​មិន​គួរ​រំលង បើ​ចង់​បាន​ស្បែក​ភ្លឺ​រលោង

6 ខែ មុន

ខាត់ណា ប៉េងប៉ោះ ល្ហុង ត្រី និងតែបៃតង សុទ្ធតែជាអាហារដែលជួយឱ្យស្បែកមានសុខភាពល្អ ភ្លឺថ្លា និងរលោង។ ដើម្បីទទួលបានស្បែកស្អាត ភ្លឺ…

ខាត់ណា ប៉េងប៉ោះ ល្ហុង ត្រី និងតែបៃតង សុទ្ធតែជាអាហារដែលជួយឱ្យស្បែកមានសុខភាពល្អ ភ្លឺថ្លា និងរលោង។ ដើម្បីទទួលបានស្បែកស្អាត ភ្លឺ និងរលោង បន្ថែមពីលើផលិតផលថែរក្សាខាងក្រៅ ចាំបាច់ត្រូវញ៉ាំអាហារដែលផ្តល់សុខភាពជាប្រចាំ ដែលជួយអ្នកពីខាងក្នុង។ អាហារមួយចំនួនអាចជួយប្រឆាំងនឹងបញ្ហាស្បែក និងរួមចំណែកដល់ការចិញ្ចឹមស្បែកឱ្យកាន់តែភ្លឺថ្លា។

យោងតាមគេហទំព័រ Be Beautiful ខាងក្រោមនេះគឺជាអាហារដែលមានគ្រឿងផ្សំដែលល្អសម្រាប់ស្បែករបស់អ្នក ដែលអ្នកអាចពិចារណាបន្ថែមជាប្រចាំទៅក្នុងរបបអាហាររបស់អ្នក។

ប៉េងប៉ោះ៖ មានផ្ទុកសារធាតុ Lycopene ដែលជួយកាត់បន្ថយការបង្កើតស្នាមជ្រួញ និងបង្កើនការផលិតកូឡាជែន។ ប៉េងប៉ោះក៏អាចជួយប្រឆាំងនឹងឥទ្ធិពលនៃកាំរស្មី UV ដែលជាសត្រូវដ៏ធំបំផុតរបស់ស្បែក។

តែ​បៃតង៖ ល្បីថាល្អសម្រាប់សុខភាព តែបៃតងក៏មានអត្ថប្រយោជន៍ជាច្រើនសម្រាប់ស្បែកដែរ ព្រោះវាមានផ្ទុកសារធាតុ catechins ដែលជាសារធាតុប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្មដែលជួយកាត់បន្ថយហានិភ័យនៃការរលាក។ ទោះជាយ៉ាងណាក៏ដោយ កុំផឹកតែបៃតងជំនួសទឹកព្រោះវាផ្ទុកជាតិកាហ្វេអ៊ីន។

ផ្លែ​ល្ហុង៖ ក្រៅពីរសជាតិឆ្ងាញ់របស់វា ផ្លែឈើនេះក៏មានផ្ទុកនូវអង់ស៊ីមជាច្រើនដែលជួយដោះស្រាយបញ្ហាស្បែកជាច្រើនដូចជា រលាក មុន និងស្នាមខ្មៅ។

អាល់ម៉ុន៖ វីតាមីន E គឺជាសារធាតុប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្មដ៏ល្អ ហើយអាល់ម៉ុនសម្បូរទៅដោយវីតាមីននេះ។ វីតាមីន E ជួយ​បញ្ហា​ស្បែក​ស្ងួត ស្លាកស្នាម និង​អាច​ជួយ​ស្បែក​ទប់ទល់​នឹង​ពន្លឺព្រះអាទិត្យ។

ផ្លែស្ត្របឺរី ប៊្លូបឺរី ក្រូចថ្លុង៖ អាហារទាំងនេះមិនត្រឹមតែមានរសជាតិឆ្ងាញ់ប៉ុណ្ណោះទេ ថែមទាំងជួយការពារស្បែកទៀតផង។ ពួកវាសម្បូរទៅដោយសារធាតុប្រឆាំងអុកស៊ីតកម្ម និងវីតាមីន C។ ប៊្លូបឺរីក៏មានផ្ទុកសារធាតុ prebiotics ដែលជួយកាត់បន្ថយស្ថានភាពស្បែកដែលបណ្តាលមកពីការរលាក៕ ប្រភព៖ Zing News

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ