ADផ្ទាំងផ្សព្វផ្សាយពាណិជ្ជកម្ម

Picture

ហូប​ដំឡូងបារាំង​អាច​ធ្វើ​អោយ​លើសឈាម

4 ឆ្នាំ មុន

ដំឡូងបារាំង​ចៀន និង​ដំឡូងបារាំង​ស្ងោរ​ត្រូវ​បាន​គេ​យល់​ថា អាច​នឹង​បង្ក​ហានិភ័យ​នាំ​អោយ​មាន​ជំងឺ​លើស​សម្ពាធ​ឈាម ឬ​ហៅ​ថា ជំងឺលើសឈាម​បាន ។ នេះ​បើ​តាម​សេចក្តីរាយការណ៍​ព័ត៌មាន​មួយ​របស់​វេ​ប​សាយ​អង់គ្លេស express.co.uk ។ សារព័ត៌មាន​នេះ​បាន​និយាយ​អះអាង​បែប​នេះ…

ដំឡូងបារាំង​ចៀន និង​ដំឡូងបារាំង​ស្ងោរ​ត្រូវ​បាន​គេ​យល់​ថា អាច​នឹង​បង្ក​ហានិភ័យ​នាំ​អោយ​មាន​ជំងឺ​លើស​សម្ពាធ​ឈាម ឬ​ហៅ​ថា ជំងឺលើសឈាម​បាន ។ នេះ​បើ​តាម​សេចក្តីរាយការណ៍​ព័ត៌មាន​មួយ​របស់​វេ​ប​សាយ​អង់គ្លេស express.co.uk ។

សារព័ត៌មាន​នេះ​បាន​និយាយ​អះអាង​បែប​នេះ ដោយ​ផ្អែក​ទៅ​លើ​ការ​ស្រាវជ្រាវ​មួយ​ដែល​ចេញផ្សាយ​នៅ​អា​មេ​រិ​ក​។ ការ​ស្រាវជ្រាវ​នោះ​ក៏​បាន​ណែនាំ​អោយ​កាត់​បន្ថយ​ការ​បរិភោគ​ដំឡូងបារាំង ហើយ​ងាក​មក​បរិ​ភ​ភោគ​បន្លែ​ជំនួស​វិញ ។ ការ​រក​ឃើញ​នេះ ដោយ​ផ្អែក​លើ​ការ​សិក្សា​ស្រាវជ្រាវ​ទៅ​លើ​មនុស្ស​១៨៧០០០​នាក់​នៅ​អា​មេ​រិ​ក ៕ កែសម្រួល​ដោយ ៖ សុ​ឃា​ក់

អត្ថបទសរសេរ ដោយ

កែសម្រួលដោយ