មាត់របស់អ្នកផ្ទុកបាក់តេរីជាច្រើន ដែលបានប្រមូលនៅលើផ្ទៃធ្មេញរបស់អ្នក ហើយបង្កើតជាដុំបាក់តេរីនេះ ដែលជា រឿយៗចាប់ផ្តើមនៅចន្លោះធ្មេញ និងអញ្ចាញ ។
ការបង្កើតបន្ទះនេះគឺជារឿងធម្មតា គ្រូពេទ្យធ្មេញភាគច្រើនគិតបែបនេះ ។ វាគឺជាពេលដែលបាក់តេរីលាយជាមួយស្ករ ហើយផលិតអាស៊ីតដែលមានបញ្ហា ។
ប្រសិនបើអ្នកញ៉ាំអាហារដែលមានជាតិស្ករ ឬផ្អែមច្រើន ឬអ្នកដែលញ៉ាំជាតិកាបូអ៊ីដ្រាតសាមញ្ញ បាក់តេរីនៅក្នុងមាត់របស់អ្នកពិតជាត្រូវបានចិញ្ចឹមដោយស្ករទាំងនេះ ប្រសិនបើអ្នកទុកវាឲ្យនៅលើធ្មេញរបស់អ្នក។
សូមរកប្រើប្រាស់ទឹកខ្ពុរមាត់ដែលអាចសម្លាប់មេរោគ កាត់បន្ថយកំណកកំបោរជាប់ធ្មេញ សម្អាតធ្មេញ បំបាត់ក្លិនមាត់ និងធ្វើឲ្យខ្យល់ដង្ហើមស្រស់ថ្លា (ប្រភពពី៖ Health.com.kh) ៕
ចែករំលែកព័តមាននេះ